Evo i Sloboda

Ljudi su extra, baš sam ih nahvalio na stadionu kad su igrali protiv nas. Trener Zoran je fenomenalan.
Nije svako besposlicar, ima i nas biznismena koji ne uspijemo otici na poneku tekmu. Nece hiljade s neba padat.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:03![]()
Hvala tebi na objasnjenju
Al bi ti trebao bit u Banovicims
A ne ovdje nama objasnjavat finte iznuđivanja penala Merse Ahmetovica dok je igrao za Slobodu a sad za Bosanskog Dinama
I gledas na tv.utakmicu subotomBeduin je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:05Nije svako besposlicar, ima i nas biznismena koji ne uspijemo otici na poneku tekmu. Nece hiljade s neba padat.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:03![]()
A ne ovdje nama objasnjavat finte iznuđivanja penala Merse Ahmetovica dok je igrao za Slobodu a sad za Bosanskog Dinama![]()
Sta ima inspektore? Sad cu ja evo poslati ti lokaciju i bitne info o poslovanju. Sacekaj.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:08I gledas na tv.utakmicu subotomBeduin je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:05Nije svako besposlicar, ima i nas biznismena koji ne uspijemo otici na poneku tekmu. Nece hiljade s neba padat.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:03
![]()
A ne ovdje nama objasnjavat finte iznuđivanja penala Merse Ahmetovica dok je igrao za Slobodu a sad za Bosanskog Dinama![]()
Jesil to portir u bh telecomu ili elektroprivredi ogranak Tuzla
Kakav bolan inspektorBeduin je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:12Sta ima inspektore? Sad cu ja evo poslati ti lokaciju i bitne info o poslovanju. Sacekaj.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 17:08I gledas na tv.utakmicu subotom
Jesil to portir u bh telecomu ili elektroprivredi ogranak Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, Giuseppe1, MostarReds22 i 20 gostiju.