Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- miralem444
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
FK DELFIN NEUM
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
iz tvojih usta u Bozije usiBIHfan je napisao/la:Vedo i Sejo ce sigurno napustit Hoffenhaim na ljeto, ustvari potpuno sam siguran, jer se vise ne uklapaju u njihove ambicije.
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
da i ja bi volio da i kad bi isli u drugi tim da idu zajedno mada su to samo pusti snovi....slicna situacija kao sam Misketom i Dzekom dok su igrali u Wolsburgu bili su odlican tandem all ett sad se snalaze jedan bez drugog kako mogu i umiju ....aaaa jedino da Bayern kupi Seju pa da kroz par mjeseci nije vazno moze i kroz godinu kupi i Vedu i mirna Bosnabraco je napisao/la:Kad bi išli negdje,ja bi volio da to i dalje bude Bundesliga,npr. Bayern,Dortmund ili Leverkusen.Vidi se da svim fudbalerima iz naše države najbolja prija Bundesliga i volio bi da odu u isti tim,jer bi inače pukla čarolija.Vedo nebi mogao bez Sejinih lopti i bilo bi mu jako teško.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
ZASTO???vOluMme je napisao/la:Ibišević u Bayernu? Pa daaaj, šta vam je...
Voli te tvoje Sarajevo.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
On je igrac za tima koji ima par kvalitetnih veznih igraca od kojih ce moci dobiti poneku kvalitetnu i iskoristivu loptu...
Why so serious?!
Zasto ne. Bolji je paker od Gomeza, a u Bayernu mu nebi falilo loptivOluMme je napisao/la:Ibišević u Bayernu? Pa daaaj, šta vam je...
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
potpisujem!!aaa te lopte bi sigurno dobivao u Bayernu ...kad se samo sjetim kako Ribery u jednoj utakmici (al se nesjecam protiv koga su igrali al mislim da je bila jako vazna utakmica za njh) mogao dat go al on doda Olicu i on promasi ajd uredu jednom al par puta mu je dodavo u slicnim situacijama da bi ga na kraju Olic zabio i Bayern je pobjedio ...neznam koliki je bio rezultat znam da bi mogao biti puno veci da mu nije dodavao lopte ...znam samo da u Bayernu igraju svi za jednog jedan za sve dok u Hoffenheimu igraju sam za sebe ...ja mislim da bi se Vedo bolje snasao u Bayernu nego ovdje al eto to je ipak moje misljnjene_znam_ko_sam je napisao/la:Vedo moze u mnogo klubova da puno vise pokaze nego sto sada u Hoffenheimu pokazuje. Ko god da je gledao nekoliko utakmica Hoffenheima ove sezone (pogotovo u drugom dijelu), slozit ce se sa mnom da je glavni uzrok njegove neefikasnosti losa timska igra i nedostatak kvalitetnih lopti..
On je igrac za tima koji ima par kvalitetnih veznih igraca od kojih ce moci dobiti poneku kvalitetnu i iskoristivu loptu...
- Goalgetter
- Kontakt:
Vedo o u ovom intervju, govori o Bundesligi, razlike izmedju ovih liga, kako se prati fudbal u nasoj zemlji (navodi da nasi kad imaju izbora da gledaju Hoffenheim ili Bayern, da izaberu Hoffenheim) itd itd ..
http://www.goal.com/de/news/3581/stars- ... -ein-gutes
- Principatus
- Kontakt:
- Interista di cuore
- Kontakt:
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
http://www.skysport1tv.info/
Vedo je upravo imao ogromnu sansu,dobar sut glavom, nekako se golman nasao tu, lopta se odbila od njega, Vedo pokusao opet, cini mi se tad pogadja stativu, tako nesto...
nevjerovatno, pa 2 udarca glavom na cist gol i nece da udje da ga ****..
- Principatus
- Kontakt:
Procitao sam na live ticker, da je bila velika sansa, ali lopta nije htjela.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Andrej, AnelMid, Anpa, AzRimiRzA, bhfanatic14, boki86, Bordo10, bordobijeli, CAGarfia, celikmilan, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Cwirek, DanijelTZ, DeeWa, Drum, eaglebvb09, Goalgetter, GrbavicaHrammm, haklamas, hansbosna, HariTz, Hektor930, hurem, IgmanskiVukovi, iluzija, inzomni, izdzezveubrazil, Jarodwest, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, Kaunas, Kompromis, L-Train, Lecler, LenyYoro15, Lynx, Maestro^^, Mahalasi, Micron, Mocvara1991, PapakIzSa, Pensioner26, PingoFTW, Poligon10, Proximic, rio_Ferdy88, rukometubih23, s4mke, Shevko, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Sveti, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tutankamon1905, USB, Vaya, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, Wilshere10, Wolffire, Yucca, ZeljeznicarUberAlles i 533 gosta.