Premijer liga BiH - aktuelno
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
- Ferrante071
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Rece lik u cijem su gradu seljaci sve naseliliTzBulevar87 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 18:03Iskreno bolje je biti debil nego tuzlanski seljak.
Sad razligu smaraš.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa to je i rekao.DamirT je napisao/la: ↑03 sep 2022, 19:38Rece lik u cijem su gradu seljaci sve naseliliTzBulevar87 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 18:03Iskreno bolje je biti debil nego tuzlanski seljak.
Sad razligu smaraš.![]()
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Žali Bože što tebe neko otrese iz qrcaFerrante071 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 18:53Svakako je u PLBiH moguće da svako svakoga otresekolezeljovac je napisao/la: ↑03 sep 2022, 18:50Ali kakve sutra vrh tekme. Sve možemo očekivati i u Mostaru, ali i u ŠB. Ja eto najviše bi volio da budu neki iksevi. Ali o tom po tom.... Biće luda dva dana![]()
075
Sad procitaj cijeli post bez brisanja dijelova
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Hatici Mirza jedan je od nas.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 18:56Vela havle ba.
Slusaj zar te nije sramota pominjati kristinu lovacke price ovo ono i lika koji kaze ima para ne moze ih krava pojesti![]()
Nesto slicno se za Bajram dijeli, mjeri brzinu i kilometrazu, naravno uz otkucaje srca.![]()
Cestitam na pobjedi protiv Slogezivio.
Hvala buraz. Sretno i vama u ovom kolu.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- kolezeljovac
- Kontakt:
Dokle su tereni? Ima li naznaka za neki od terena da će uskoro biti gotov i koji?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- svrakino1921
- Kontakt:
Kadeti Željezničara preuzeli vodeću poziciju od vršnjaka Sarajeva
Bravo
GOLEM SI ZELJO
Bravo
GOLEM SI ZELJO
Sloboda zaliva 4 komada Slogi, Boga mi , fenjerasu Zrinjskom se ne pise dobro...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 03 sep 2022, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
U nas ovo sto su radili, svaki i minimalan detalj su ispravljali. Cujem da i sad ima nekih stvari za ispraviti i da nisu uradjene odmah kako treba. Trebali protiv FKS igrati kuci, daj boze da odigramo poslije reprezentativne pauze s Posusjem, et kakva je situacija.kolezeljovac je napisao/la: ↑03 sep 2022, 20:16Dokle su tereni? Ima li naznaka za neki od terena da će uskoro biti gotov i koji?
Uglavnom, idealan nacin da se opere koji milion i da gospoda u Savezu cukne koju markicu. A levati vide samo:"konacno smo dobili terene" a to sto ce 99% tereni biti cirkus, to nema veze.
Daj boze da se svi ne raspadnu ma kako ih odrzavali
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bzs.... Ne može kod nas ništa normalno da se odradi.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 sep 2022, 21:20U nas ovo sto su radili, svaki i minimalan detalj su ispravljali. Cujem da i sad ima nekih stvari za ispraviti i da nisu uradjene odmah kako treba. Trebali protiv FKS igrati kuci, daj boze da odigramo poslije reprezentativne pauze s Posusjem, et kakva je situacija.kolezeljovac je napisao/la: ↑03 sep 2022, 20:16Dokle su tereni? Ima li naznaka za neki od terena da će uskoro biti gotov i koji?
Uglavnom, idealan nacin da se opere koji milion i da gospoda u Savezu cukne koju markicu. A levati vide samo:"konacno smo dobili terene" a to sto ce 99% tereni biti cirkus, to nema veze.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Radovi su stali i na Koševu, uopće nema radnika. Općina Centar i FK Sarajevo će napraviti pritisak da se rok ispoštuje mada svi znamo da će se to probiti.kolezeljovac je napisao/la: ↑03 sep 2022, 21:22Bzs.... Ne može kod nas ništa normalno da se odradi.killafrommanilla je napisao/la: ↑03 sep 2022, 21:20U nas ovo sto su radili, svaki i minimalan detalj su ispravljali. Cujem da i sad ima nekih stvari za ispraviti i da nisu uradjene odmah kako treba. Trebali protiv FKS igrati kuci, daj boze da odigramo poslije reprezentativne pauze s Posusjem, et kakva je situacija.kolezeljovac je napisao/la: ↑03 sep 2022, 20:16Dokle su tereni? Ima li naznaka za neki od terena da će uskoro biti gotov i koji?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nama je ako se sjećate Grčka i Srbijanska firma radila teren i onu plastiku plavu oko terena. Sa svim grijačima i svom dranažom ispod. I sve je bilo odrađeno između kraja sezone i početka evropskih tekmi prije 4 godine.
Sve je bilo odrađeno za manje od 2 mjeseca, što znači da se može kad se hoće. Ovdje je neka afera ubjeđen sam u to...
Sredinom maja su krenuli radovi, a završeni sredinom jula...
Sve je bilo odrađeno za manje od 2 mjeseca, što znači da se može kad se hoće. Ovdje je neka afera ubjeđen sam u to...
Sredinom maja su krenuli radovi, a završeni sredinom jula...
-
- Kontakt:
Svi poslovi dobijeni preko javnih tendera imaju rok izvodjena radova. Tako i iz gradnja nasih terena mora da sadrzi osnovne informacije o nacinu i vremenu izvodjena radova. Evo sve i da im "halalilmo" ovo kasnjenje sa izgradnjom, upitno je kakvog ce kvaliteta biti ti tereni.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Jel ova Grcka firma sto sad radi terene jel ona radila teren i na Grbavici ?
-
- Kontakt:
Izvođač radova na Grbavici je grčko-bugarska kompanija Hellasod/Greentech, a ostalih terena je ista Grcka firma sa drugim saradnicima.GradKamena2 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 22:03Jel ova Grcka firma sto sad radi terene jel ona radila teren i na Grbavici ?
Tuzla City / Sloga Simin Han
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.