FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Dembele nikad nece zabiti 20 golova u jednoj sezoni, nikad… pa covjece u ovoj situaciji on promasi go za cijeli metar… jednostavno lik je samo atleta a ne strijelac
Sevilja krenula nalozeno max, dok se nisu ispuhali i istrosili. Prezivjelo se tih 20 min, ostalo je rutina. Bit ce ovdje jos golova.
Ovaj izgleda nikad neće naučiti šutati loptu i biti hladan u završnici, nevjerovatno
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Daj dodaj je Osmane ebo ga tito, glat se moglo otići na poluvrijeme s tri razlike.
Dosta uzburkano poluvrijeme. Ne mogu reći da je loše odigrano, ali bio je jedan period Seville gdje su ih sabili. Jedino što mi se ne sviđa što previše žure, treba stati malo na loptu, ne griješiti previše.
Zabiti još jedan i završiti ovo.
Dosta uzburkano poluvrijeme. Ne mogu reći da je loše odigrano, ali bio je jedan period Seville gdje su ih sabili. Jedino što mi se ne sviđa što previše žure, treba stati malo na loptu, ne griješiti previše.
Zabiti još jedan i završiti ovo.
za ovo bi kod Fergusona ostao u svlačionici
Sjooo Osmana na kraju
Lewa ga ispratio u kontri, sam samcat, moli za loptu, ne moze covjek da vjeruje sta uradi budala
Gavi dva puta ukrade loptu na sredini, prvi put padne gol, dugi put 100% šansa Raphinhe.
Busi se jedva kreće

Gavi dva puta ukrade loptu na sredini, prvi put padne gol, dugi put 100% šansa Raphinhe.
Busi se jedva kreće

Dembelea je bas neko opasno nafurao da je igracina, frajer elementarne stvari jos ne razumije.Da se hoce vratiti Ansu da ovu kanturinu preseli na klupu muka mi ga gledati kad glumi Ronaldinha.
Odmah ga na poluvrmeenu poslati napolje za ovu nafuranost , ovo se ne radi ni na 5:0.Frajer je istrco ko Bolt 40metara da bi zabio go za tim, ti ga ignorises.
Odmah ga na poluvrmeenu poslati napolje za ovu nafuranost , ovo se ne radi ni na 5:0.Frajer je istrco ko Bolt 40metara da bi zabio go za tim, ti ga ignorises.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vezni red se mora srediti, loše je ovo bilo. Busquets nevidljiv i beskoristan.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Hvala bogu pa je nevidljivDonnie Darko je napisao/la: ↑03 sep 2022, 21:56Vezni red se mora srediti, loše je ovo bilo. Busquets nevidljiv i beskoristan.
Busquets ključna lopta kod prvog gola za otvaranje kontre
Čim neko spomene da je Busquets loš, ovaj se pojavi da ga brani...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
prvih 20-25min utakmice su bili uzasni, jaca ekipa bi nam utrpala 2-3 komada i ubila ikakvu nadu do kraja tekme, ono se ne smije desavati.
Niti jedna mrtva lopta na sredini nije bila nasa, Pedri i Busi nevidljivi u tom periodu i jasno se tu vidi ta najveca Busquetsova mana gdje ne moze da izdrzi taj ludi tempo i djeluje kao igrac manje.
Naravno i Pedri koji je podjednako lezeran se tu gubio dosta, al svaki put kad je dosao do lopte je brzinski gurnuo loptu prema naprijed i kreirao opasnost, dok se Busi nije mogao sastati.
Drugi dio tih 20ak minuta smo uspjeli ubiti tempo, pokazala se ta ogromna individualna kvaliteta koju imamo, al jos uvijek se jasno vidi koliko slabo ovaj vezni red suradjuje.
Napadacki trio je ubojit, Koundeova fenomenalna lopta i hladan finish Lewe. Dembele opasan, al kretenska odluka da ne razigra Lewu u ovom zadnjem napadu, kakav sprint da ga isprati i ponudi laganu opciju za gol.
Nazad malo plivaju, al uglavnom Araujo to sve pokupi.
Niti jedna mrtva lopta na sredini nije bila nasa, Pedri i Busi nevidljivi u tom periodu i jasno se tu vidi ta najveca Busquetsova mana gdje ne moze da izdrzi taj ludi tempo i djeluje kao igrac manje.
Naravno i Pedri koji je podjednako lezeran se tu gubio dosta, al svaki put kad je dosao do lopte je brzinski gurnuo loptu prema naprijed i kreirao opasnost, dok se Busi nije mogao sastati.
Drugi dio tih 20ak minuta smo uspjeli ubiti tempo, pokazala se ta ogromna individualna kvaliteta koju imamo, al jos uvijek se jasno vidi koliko slabo ovaj vezni red suradjuje.
Napadacki trio je ubojit, Koundeova fenomenalna lopta i hladan finish Lewe. Dembele opasan, al kretenska odluka da ne razigra Lewu u ovom zadnjem napadu, kakav sprint da ga isprati i ponudi laganu opciju za gol.
Nazad malo plivaju, al uglavnom Araujo to sve pokupi.
Eric je fakat fenomenalno usao u sezonu. U prvih 11, apsulutno zasluzeno. Mozda se sa njim dobije odlican stoper za narednih 10 godina. Sve je bolji i bolji, drugi igrac u odnosu na proslu sezonu.
Kounde je bas zvijerka, drago mi je sto je Garcia zabio gol, igrao je odlicno u dosadasnjem dijelu sezone.
Ne znam jel ovo ozlijedjen ili ne, ali stvarno izgleda vrhunski, na lopti je odlican i svi govore da je odlican lider.
Evo Roberta da valjda malo vise kontroliramo igru
Ne znam jel ovo ozlijedjen ili ne, ali stvarno izgleda vrhunski, na lopti je odlican i svi govore da je odlican lider.
Evo Roberta da valjda malo vise kontroliramo igru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.