Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Serie A
Milan bez nekih vecih rokacija u timu 11 bodova
Inter bez nekih vecih rokacija u timu 9 bodova
Juventus sa novim timom 9 bodova
Ja zadovoljan sa trenutnim stanjem...
Jos sam nekako optimistican kad vidim da je Inter vec primio 8 golova..Milanisti 5....not so bad..
Nama opet korner koban, do duse, bio je nas korner...
Inace, zasluzena pobjeda Milana...vecinu utakmice ubili su puru u ovoj Interskoj nejaci...ko im igra odbranu?
Inter bez nekih vecih rokacija u timu 9 bodova
Juventus sa novim timom 9 bodova
Ja zadovoljan sa trenutnim stanjem...
Jos sam nekako optimistican kad vidim da je Inter vec primio 8 golova..Milanisti 5....not so bad..
Nama opet korner koban, do duse, bio je nas korner...
Inace, zasluzena pobjeda Milana...vecinu utakmice ubili su puru u ovoj Interskoj nejaci...ko im igra odbranu?
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Odličan derby, Milan zasluženo pobijedio iako ne bi bilo nezasluženo ni da je Inter izjednačio ali ljudi imaju golmama koji ih uzvuče kad je škripac a Handa odavno više nije taj golman i mi se samo možemo nadat da će Onani počet davat priliku prije nego nam Handa sje*e još dosta bodova.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
e moj sarri, ubise nas ljudi, a mi u defanzivi, bukvalno cekamo da nam zabiju gol i samo je pitanje vremena
sarrismo
Bravo Napoli!
Velika pobjeda.
Ovaj klub je najmanje dvije titule prokockao u zadnjih deset godina. Meni daleko najdraži klub u Italiji. Čini me se da uvijek igraju atraktivno, za gol više.
Nadam se da će ove sezone konačno osvojiti skudeto, a ne pasti u formi pred sami kraj, kao što se dešava već duži niz godina.
Velika pobjeda.
Ovaj klub je najmanje dvije titule prokockao u zadnjih deset godina. Meni daleko najdraži klub u Italiji. Čini me se da uvijek igraju atraktivno, za gol više.
Nadam se da će ove sezone konačno osvojiti skudeto, a ne pasti u formi pred sami kraj, kao što se dešava već duži niz godina.
cist penal za lazio
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Bolje da traze drugog golmana jer Onana je kikser teski i prosjek od golmana.Biscione je napisao/la: ↑03 sep 2022, 21:38Odličan derby, Milan zasluženo pobijedio iako ne bi bilo nezasluženo ni da je Inter izjednačio ali ljudi imaju golmama koji ih uzvuče kad je škripac a Handa odavno više nije taj golman i mi se samo možemo nadat da će Onani počet davat priliku prije nego nam Handa sje*e još dosta bodova.
Hocemo li konsultovati pobjedu Milana ili... 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Kvaratskhelia strašana partija opet, gdje nađoše onakvog igrača
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Dobro jutro, mislim kako kome
Dobro i jest, evo ima i repriza na AS1
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Konsultovat ćemo
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Napoliju su problem male utakmice. U srijedu kiks protiv Leccea, iduće kolo očekujem probleme protiv Spezije
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Nece biti vise. Imaju previse izbora kad su u pitanju napadaci i Lecce 100% pada.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 13:57Napoliju su problem male utakmice. U srijedu kiks protiv Leccea, iduće kolo očekujem probleme protiv Spezije
Gledali Bosna Gruzija. Primarna meta bio Rahmanović ali ih on odbio jer je lojalan konyušarmuha milanez je napisao/la: ↑04 sep 2022, 08:42Kvaratskhelia strašana partija opet, gdje nađoše onakvog igrača![]()
Eto bolji sam od Romana, samo mi još treba kvačica na tviteru. (:
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
U srijedu su kiksali doma protiv Lecceameepo je napisao/la: ↑04 sep 2022, 14:20Nece biti vise. Imaju previse izbora kad su u pitanju napadaci i Lecce 100% pada.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 13:57Napoliju su problem male utakmice. U srijedu kiks protiv Leccea, iduće kolo očekujem probleme protiv Spezije
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.