FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koji igrači su kartonirani, ima li povreda. Ili su svi u protokolu za ponedjeljak?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Ništa nisi naučio u ove zadnje 2,3 godine.kolezeljovac je napisao/la: ↑03 sep 2022, 20:26Nešto kontam![]()
Ako Zrinja i Široki uzmu kući sutra što je realno, a Velež će sigurno bar bod uzeti Tuzli, mogli bi mi u ponedjeljak navečer prenoćiti kao 1. na tabeli "ako pobjedimo Igman"![]()

Ja mislim da nemamo kartoniranih, ali imamo čini mi se 7 igrača sa po 2 žuta.
Željezničar za život cijeli!
Koliko ce nas biti u ponedjeljak,cemu da se nadamo 

Takodje trebali bi pocet cistit ove kartone,bas ima puno igraca sa 2 kartona
Takodje trebali bi pocet cistit ove kartone,bas ima puno igraca sa 2 kartona
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bolje ocistiti protiv Slobode jer nakon toga igramo kući protiv Sloge.
U ponedjeljak očekujem sljedeće:
Bender
Galić-Aco(Cocalić ako je spreman, mada sumnjam)-Drina-Malić
Hajdarević-Hodžić
Subašić
Amoah-Haračić-Santos
Ne znam je li ovo pravilo U21 okej sa ovim sastavom....
Bender
Hajdarević-Hodžić
Subašić
Amoah-Haračić-Santos
sportski se je nadati realnokolezeljovac je napisao/la: ↑03 sep 2022, 20:26Nešto kontam![]()
Ako Zrinja i Široki uzmu kući sutra što je realno, a Velež će sigurno bar bod uzeti Tuzli, mogli bi mi u ponedjeljak navečer prenoćiti kao 1. na tabeli "ako pobjedimo Igman"![]()
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
My tvHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑03 sep 2022, 14:22Je li utakmicu sa Igmanom prenose na myTV ili areni?
9 igracaSudoHusika je napisao/la: ↑03 sep 2022, 22:16Ništa nisi naučio u ove zadnje 2,3 godine.kolezeljovac je napisao/la: ↑03 sep 2022, 20:26Nešto kontam![]()
![]()
Ja mislim da nemamo kartoniranih, ali imamo čini mi se 7 igrača sa po 2 žuta.
Beganović
Haračić
Hodžić
Gasal
Šehić
Hajdarević
Beća
Santos
Malić
i Mulalić
Pa Sloga je za Leotar u prevodu Real Madrid. Nemamo mi trenera da to postavi izgura, nama je svaka tekma lutrija sa pristupom i postavkomkolezeljovac je napisao/la: ↑03 sep 2022, 22:41Bolje ocistiti protiv Slobode jer nakon toga igramo kući protiv Sloge.
Bender
Hajdarević-Hodžić
Subašić
Amoah-Haračić-Santos
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- MocMahale444
Haracic 3 g asistencija 1
Stilic 3 g asistencija 3
Gasal 3 g
Santos 2 g
Npr kako sad klupirati Gasala zbog AmoE
s druge strane lik (Amoah) je odigrao dobro protiv mesara u crnom.
Asistencija u prvoj pocetnoj tekmi i izborio je faul nakon kojeg je Haracic pogodio.
Na pocetku sezone ovdje su pisali kako je Stilic star i da propada jer se opija
a lik ima 3 asistencije i 3 zgoditka upisana u 8 nastupa s tim sto je zadnju igrao minut dva ekstra tajm samo.
Hajdarevic i Hodzic igraju dobro zajedno, druze vidi se koliko je onaj skriveni pitar mekic stetio ekipi.
Malic je bolji od Vege 10x ma kakav Malic bio. Vego i Mekic su najgori od svu decu.
Aco star ko Grcka ali sta ces
Drina dosta dobar i da nastavi tako aBd.
Galic toplo hladno.
Na trenutke izgledamo dobro na terenu stvarno ali onda kao da se uspavamo ili nam nestane energije.
Povedi nas Sablja uz tekbir
Stilic 3 g asistencija 3
Gasal 3 g
Santos 2 g
Npr kako sad klupirati Gasala zbog AmoE

Asistencija u prvoj pocetnoj tekmi i izborio je faul nakon kojeg je Haracic pogodio.
Na pocetku sezone ovdje su pisali kako je Stilic star i da propada jer se opija

Hajdarevic i Hodzic igraju dobro zajedno, druze vidi se koliko je onaj skriveni pitar mekic stetio ekipi.
Malic je bolji od Vege 10x ma kakav Malic bio. Vego i Mekic su najgori od svu decu.
Galic toplo hladno.
Na trenutke izgledamo dobro na terenu stvarno ali onda kao da se uspavamo ili nam nestane energije.
Povedi nas Sablja uz tekbir

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Očekujem dobru posjetu sutra i našu rutinsku pobjedu, nakon preokreta i gola u 93. minuti 
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Nisam pratio forum zadnjih dana. Zašto je tekma u ponedjeljak, a ne sub/ned?
- kolezeljovac
- Kontakt:
Naši su tražili da odgode sa subote za nedjelju radi tekme koju smo igrali s Posušjem da imamo dan više za odmor, ali valjda radi TV prava savez pomjerio za ponedjeljak. Mada nije ni to loše jer sa Slobodom igramo idući vikend. U srijedu igraju samo ove ekipe koje zaostaju par kola...drzgemboadislic je napisao/la: ↑04 sep 2022, 10:29Nisam pratio forum zadnjih dana. Zašto je tekma u ponedjeljak, a ne sub/ned?
-
- Kontakt:
E sta ocekivati sutra protiv igmana?
Realno gledajuci dosta smo kvalitetnija ekipa i trebali bi uzeti 3 boda, ALI (sa nama uvijej ALI) Igman ima nekoliko bivsih pitara i nekoliko bivsih nasih igraca sto nam moze predstavljati ogronan problem jer znam da ce oni dati 300% da se pokazu.
Nama najveci problem moze biti da ih podcijenimo ili primimo opet glup gol pa da moramo stizati (mada ove sezine cak i ne izgledamo toliko lose kad prvi primimo gol nego cak krenemo gristi jace). Prednost domaceg terena bi trebala odigrati svoje i da ih mi nosimo do pobjede, ali opet taj nas teren moze biti i kamen spoticanja jer znamo da nam ove "manje" ekipe uvijek prave probleme na Grbavici jer postanu mali real madrid.
Sve u svemu ne ocekuje Beganovica u sastavu OPET. Ako uspijemo nekako zavrsiti tekmu do 60.min treba odmoriti igrace, a bilo bi dobro i ocistiti malo kartone pred Slobodu (bar Malic, Gasal i Hodzic) jer po meni je Sloga dosta jaca ekipa od Slobode. A i nekako je lakse prihvatiti x ili izgubiti od Slobode u gostima nego od Sloge kuci.
Termin je bas los prije svega jer je ponedjeljak, ali vrijeme ce biti dobro, vecina raje nece raditi tad i treba nas doci bar 3000. Momci su zasluzili da se dodje i da ih podrzimo da nastave dalje, tekma protiv Posusja je bila stvarno dobro odigrana. Znamo koliko su nam ove "male" tekme bitne i bas zbog toga sto su bitne treba doci na stadion.
SVI ZAJEDNO ZA ZELJEZNICAR!
Realno gledajuci dosta smo kvalitetnija ekipa i trebali bi uzeti 3 boda, ALI (sa nama uvijej ALI) Igman ima nekoliko bivsih pitara i nekoliko bivsih nasih igraca sto nam moze predstavljati ogronan problem jer znam da ce oni dati 300% da se pokazu.
Nama najveci problem moze biti da ih podcijenimo ili primimo opet glup gol pa da moramo stizati (mada ove sezine cak i ne izgledamo toliko lose kad prvi primimo gol nego cak krenemo gristi jace). Prednost domaceg terena bi trebala odigrati svoje i da ih mi nosimo do pobjede, ali opet taj nas teren moze biti i kamen spoticanja jer znamo da nam ove "manje" ekipe uvijek prave probleme na Grbavici jer postanu mali real madrid.
Sve u svemu ne ocekuje Beganovica u sastavu OPET. Ako uspijemo nekako zavrsiti tekmu do 60.min treba odmoriti igrace, a bilo bi dobro i ocistiti malo kartone pred Slobodu (bar Malic, Gasal i Hodzic) jer po meni je Sloga dosta jaca ekipa od Slobode. A i nekako je lakse prihvatiti x ili izgubiti od Slobode u gostima nego od Sloge kuci.
Termin je bas los prije svega jer je ponedjeljak, ali vrijeme ce biti dobro, vecina raje nece raditi tad i treba nas doci bar 3000. Momci su zasluzili da se dodje i da ih podrzimo da nastave dalje, tekma protiv Posusja je bila stvarno dobro odigrana. Znamo koliko su nam ove "male" tekme bitne i bas zbog toga sto su bitne treba doci na stadion.
-
- Kontakt:
Kad si kod bivsih igraca njihov golman Adnan Ćeman je igrao za nas i sutra ce se pretvoriti u Neura i braniti sve moguce i nemoguce, on je najzasluzniji kad su pobjedili pitareCiroDiMarcio je napisao/la: ↑04 sep 2022, 11:00E sta ocekivati sutra protiv igmana?
Zadnja izmjena: Lordiox101, dana/u 04 sep 2022, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Pa on je nas pustit ce nam makar 2Lordiox101 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 12:29Kad si kod bivsih igraca njihov golman Adnan Ćeman ce se sutra pretvoriti u Neura i braniti sve moguce i nemoguce, on je najzasluzniji kad su pobjedili pitareCiroDiMarcio je napisao/la: ↑04 sep 2022, 11:00E sta ocekivati sutra protiv igmana?
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Neka ba Muhoni, treba nam širine u ekipi, ovo desno krilo je valjda jedina pozicija u timu gdje imaš dva igrača od kojih možeš očekivati dobre stvari, sve ostale pozicije ako imamo jednog udaramo se nogom u guzicuMocMahale444 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 07:27Haracic 3 g asistencija 1
Stilic 3 g asistencija 3
Gasal 3 g
Santos 2 g
Npr kako sad klupirati Gasala zbog AmoEs druge strane lik (Amoah) je odigrao dobro protiv mesara u crnom.
Na pocetku sezone ovdje su pisali kako je Stilic star i da propada jer se opijaa lik ima 3 asistencije i 3 zgoditka upisana u 8 nastupa s tim sto je zadnju igrao minut dva ekstra tajm samo.
Galic toplo hladno.
Povedi nas Sablja uz tekbir![]()

Ja bih recimo Gasala od prve sutra, a onda u drugom ubaciti pantera iz Gane da ih dokrajči

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kolezeljovac
- Kontakt:
Koliko možemo očekivati sutra raje na Grbavici?
3/4k?
3/4k?
Sve ispod 5 k,je lose...ne vidim razlog zasto se ne bi doslo na utakmicu,termin dobar nece biti kise,kolezeljovac je napisao/la: ↑04 sep 2022, 14:24Koliko možemo očekivati sutra raje na Grbavici?
3/4k?
- manijacikonjic87
- Kontakt:
6 7kkolezeljovac je napisao/la: ↑04 sep 2022, 14:24Koliko možemo očekivati sutra raje na Grbavici?
3/4k?

Mi smo Željini, Željo je naš !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja bi sa 5k bio presretan. Još kad skontaš da možemo sutra s pobjedom biti na samom vrhu, onda raja treba fkt da se dohaviza i dođe sutra.. vidjet ćemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.