Večeras sve zavisi od vas samih. Sarajevo će imati sigurno nekoliko šansi, e sad ako budete kao protiv Leotara ili Borca dobri pa iskoristite prvi neku od tih šansi, mogli bi dobiti i to da date bar 2-3 gola s obzirom da ste u kontri i tranziciji predobri. E sad problem je ako ne iskoristite šanse, pogotovo ako vam se pruže na početku tekme, uz to ako primite gol u prvom poluvremenu onda bi moglo biti veoma loše po vas. Prije 4 mjeseca kad su vas dobili 4:0 imali ste prvi 2-3 odlične šanse u prvom i bukvalno da ste iskoristili mogli ste vi njih nabiti, a ne oni vas. Tako da sve od vas samih zavisi. Sigurno da ćete imati šansi, ali isto tako kod njih Bilbija, Čuze(kako se već pišeVanja8 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 14:12Ma drug moj, iskreno, ne ocekujem neko iznenadjenje, mada su se ovi moji pitari malo naelektrisali,ali ima Zrinja taj sistem koji je Jakirovic postavio tako da u najboljem slucaju ocekujem X, mada tesko, ali eto...Dosta smo mi izmjenjali, dosta povreda,tako da nisam neki optimista...kolezeljovac je napisao/la: ↑04 sep 2022, 14:02Nego @Vanja8 šta prognoziraš za večeras u Mostaru?
Bgm smo pogodili i ti i ja za derbi na Grbavici igru i rezultat.Baš onako mlitavo i mi i vi, i rekli smo x.
Vas dobro Sablja poslozi,mada ga dosta pljuje raje,u ovakvoj situaciji ,jedna respektabilna ekipa koja ce se sigurno sa nama,Slobodom,TC i Borcem boriti za Evropu...

A što se tiče nas, Sablja ako se potrefe rezultati večeras i sutra bit će legenda. Takvi smo mi ybg.....