Premijer liga BiH - aktuelno

kolezeljovac
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la kolezeljovac » 04 sep 2022, 14:21

Vanja8 je napisao/la:
04 sep 2022, 14:12
kolezeljovac je napisao/la:
04 sep 2022, 14:02
Nego @Vanja8 šta prognoziraš za večeras u Mostaru?
Bgm smo pogodili i ti i ja za derbi na Grbavici igru i rezultat. :D Baš onako mlitavo i mi i vi, i rekli smo x.
Ma drug moj, iskreno, ne ocekujem neko iznenadjenje, mada su se ovi moji pitari malo naelektrisali,ali ima Zrinja taj sistem koji je Jakirovic postavio tako da u najboljem slucaju ocekujem X, mada tesko, ali eto...Dosta smo mi izmjenjali, dosta povreda,tako da nisam neki optimista...
Vas dobro Sablja poslozi,mada ga dosta pljuje raje,u ovakvoj situaciji ,jedna respektabilna ekipa koja ce se sigurno sa nama,Slobodom,TC i Borcem boriti za Evropu...
Večeras sve zavisi od vas samih. Sarajevo će imati sigurno nekoliko šansi, e sad ako budete kao protiv Leotara ili Borca dobri pa iskoristite prvi neku od tih šansi, mogli bi dobiti i to da date bar 2-3 gola s obzirom da ste u kontri i tranziciji predobri. E sad problem je ako ne iskoristite šanse, pogotovo ako vam se pruže na početku tekme, uz to ako primite gol u prvom poluvremenu onda bi moglo biti veoma loše po vas. Prije 4 mjeseca kad su vas dobili 4:0 imali ste prvi 2-3 odlične šanse u prvom i bukvalno da ste iskoristili mogli ste vi njih nabiti, a ne oni vas. Tako da sve od vas samih zavisi. Sigurno da ćete imati šansi, ali isto tako kod njih Bilbija, Čuze(kako se već piše :mrgreen: ), i ostali su dobri u završnici i neće im biti potrebno puno prostora.

A što se tiče nas, Sablja ako se potrefe rezultati večeras i sutra bit će legenda. Takvi smo mi ybg.....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 sep 2022, 14:33

04 sep 2022, 14:21
Vanja8 je napisao/la:
04 sep 2022, 14:12
04 sep 2022, 14:02
Nego @Vanja8 šta prognoziraš za večeras u Mostaru?
Bgm smo pogodili i ti i ja za derbi na Grbavici igru i rezultat. :D Baš onako mlitavo i mi i vi, i rekli smo x.
Ma drug moj, iskreno, ne ocekujem neko iznenadjenje, mada su se ovi moji pitari malo naelektrisali,ali ima Zrinja taj sistem koji je Jakirovic postavio tako da u najboljem slucaju ocekujem X, mada tesko, ali eto...Dosta smo mi izmjenjali, dosta povreda,tako da nisam neki optimista...
Vas dobro Sablja poslozi,mada ga dosta pljuje raje,u ovakvoj situaciji ,jedna respektabilna ekipa koja ce se sigurno sa nama,Slobodom,TC i Borcem boriti za Evropu...
Večeras sve zavisi od vas samih. Sarajevo će imati sigurno nekoliko šansi, e sad ako budete kao protiv Leotara ili Borca dobri pa iskoristite prvi neku od tih šansi, mogli bi dobiti i to da date bar 2-3 gola s obzirom da ste u kontri i tranziciji predobri. E sad problem je ako ne iskoristite šanse, pogotovo ako vam se pruže na početku tekme, uz to ako primite gol u prvom poluvremenu onda bi moglo biti veoma loše po vas. Prije 4 mjeseca kad su vas dobili 4:0 imali ste prvi 2-3 odlične šanse u prvom i bukvalno da ste iskoristili mogli ste vi njih nabiti, a ne oni vas. Tako da sve od vas samih zavisi. Sigurno da ćete imati šansi, ali isto tako kod njih Bilbija, Čuze(kako se već piše :mrgreen: ), i ostali su dobri u završnici i neće im biti potrebno puno prostora.

A što se tiče nas, Sablja ako se potrefe rezultati večeras i sutra bit će legenda. Takvi smo mi ybg.....
Ma buraz, kad se sjetim te tekme odmah mi pozli jer mi pred oci dodje Hebibovic i promasen zicer sa 2 m...Ali iskreno,to sto kazes stoji, samo je problem sto mi u prvom poluvremenu uglavnom iz sansi gadjamo golubarnike na stadionu, tek u nastavku spustamo nisanske sprave, valjda kad ocistimo neciji stadion od golubova...
Bojim se da ce u nastavku sve biti kasno, ali eto mozda nas i krene,pa nekom lopta predje preko noge i zabije taj famozni gol...
Ma jasno mi je za Sablju, mentaliteti su nam slicni, samo sto vi nemate ubitacni istok pa je i njemu lakse,ali mogu ti reci da vas je bas djuhno zadnje tekme

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 04 sep 2022, 14:37

Ako pobjedi on sutra i eventualno Slobodu u gostima narednu bit će najbolji, Cholo Simeone i sl. Ali ako uzme recimo 2/6 bodova sahranit će ga naši i to je tako... Pritisak je ogroman na njemu opet, a vaš Istok je posebna priča za sebe. Maksuz ljudi

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 04 sep 2022, 14:47

slika

slika

slika

Danas je nogometna utakmica napokon.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 04 sep 2022, 14:49

Antipolitika3 je napisao/la:
04 sep 2022, 14:47
slika

slika

slika

Auuuuuu :ljepota:
Pervezija.... Sigurno je ovo gore slika od danas? :mrgreen:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 sep 2022, 14:51

04 sep 2022, 14:37
Ako pobjedi on sutra i eventualno Slobodu u gostima narednu bit će najbolji, Cholo Simeone i sl. Ali ako uzme recimo 2/6 bodova sahranit će ga naši i to je tako... Pritisak je ogroman na njemu opet, a vaš Istok je posebna priča za sebe. Maksuz ljudi
Od ponora pa do zvijezda, kao i kod nas, zato i kazem mentaliteti su tu negdje...Ali dobro, svaka cast Zrinjskom i ostalim ekipama, no zna se ko su dva najveca kluba u drzavi pa je i razumljivo... Vazda glad za pobjedama,titulama, igrama, stalno daj, pa daj...
Jeste nam Istok , takav -kakav je, ali buraz uvijek su tu, kisa, snijeg,mraz,vrelina, losi rezultati, no oni ne posustaju...Koliko god stetilo nekad klubu,kod mene uvijek imaju neko posebno mjesto i postovanje... :salut:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 04 sep 2022, 14:51

Antipolitika3 je napisao/la:
04 sep 2022, 14:47
slika

slika

slika

Ako je ovo slika od danas, suza će mi kanut od sreće 😂
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 04 sep 2022, 14:54

Vanja8 je napisao/la:
04 sep 2022, 14:51
Od ponora pa do zvijezda, kao i kod nas, zato i kazem mentaliteti su tu negdje...Ali dobro, svaka cast Zrinjskom i ostalim ekipama, no zna se ko su dva najveca kluba u drzavi pa je i razumljivo... Vazda glad za pobjedama,titulama, igrama, stalno daj, pa daj...
Jeste nam Istok , takav -kakav je, ali buraz uvijek su tu, kisa, snijeg,mraz,vrelina, losi rezultati, no oni ne posustaju...Koliko god stetilo nekad klubu,kod mene uvijek imaju neko posebno mjesto i postovanje... :salut:
Izgoreni ko i mi.... Curva Sud :D A to su ljudi koji non stop žive za utakmice FKS, kao što i kod nas na Sjeveru ima ta ekipa.... Ybg ljudi previše srčano doživljavaju svaku sitnicu i vrelih glava svašta kažu i urade....

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 sep 2022, 14:57

slika

Pravi Dinamo i Bosanski Dinamo

:urnebes:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 sep 2022, 14:59

04 sep 2022, 14:54
Vanja8 je napisao/la:
04 sep 2022, 14:51
Izgoreni ko i mi.... Curva Sud :D A to su ljudi koji non stop žive za utakmice FKS, kao što i kod nas na Sjeveru ima ta ekipa.... Ybg ljudi previše srčano doživljavaju svaku sitnicu i vrelih glava svašta kažu i urade....
Samo @Kole, vi poodavno niste bili lideri na tabeli ? Ako se potrefi pa Zeljo bude vodeci u utorak da mi kazes kako se osjecas :D , sala buraz

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 04 sep 2022, 15:01

@Vanja8 Vjeruj i sam sam uzbuđen od pomisli :urnebes:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 sep 2022, 15:05

04 sep 2022, 15:01
:urnebes: :urnebes: :kralj:
Nista onda, ako se desi ,Sablju na ramena i nosaj od Sebilja do Ilidze i nazad :rol:
A sta mislis o ovom scenariju, svi vam se rezultati poklope danas, a Igman vas sutra mlatne :urnebes:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 04 sep 2022, 15:07

Vanja8 je napisao/la:
04 sep 2022, 15:05
Nista onda, ako se desi ,Sablju na ramena i nosaj od Sebilja do Ilidze i nazad :rol:
A sta mislis o ovom scenariju, svi vam se rezultati poklope danas, a Igman vas sutra mlatne :urnebes:
Koliko smo ludi i nepredvidljivi ništa ne bi čudilo od nas. Pa vidiš da je taj Igman vas dobio, Veležu bod uzeo. Tablu apaurina sutra u džep, pa na tekmu što je sigurno-sigurno...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 sep 2022, 15:10

04 sep 2022, 15:07
Vanja8 je napisao/la:
04 sep 2022, 15:05
Koliko smo ludi i nepredvidljivi ništa ne bi čudilo od nas. Pa vidiš da je taj Igman vas dobio, Veležu bod uzeo. Tablu apaurina sutra u džep, pa na tekmu što je sigurno-sigurno...
Sretno bruda i daj majke ti penzionisite vise onog Bekrica,pola zivota mi je ovaj nas Heba uzeo dok je bio kod nas, a pola Bekrija sa slobodnjacima :urnebes:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 04 sep 2022, 15:11

Pitanje samo s koliko razlike ce Sarajevo slaviti u Mostaru preko dva sigurno !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 04 sep 2022, 15:15

Bekrić vama ko onomad nama Wagner iz Širokog.... Čovjek nas terorisao sa 50 na Pecari i Grbavici... :D

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 04 sep 2022, 15:15

svrakino1921 je napisao/la:
04 sep 2022, 14:57
slika

Kad ce Diglisic sunce ti zarko,ja mislim da niko nikad nije cekao nesto kao vi njega haha,info iz orve tuke ambasada USA mu je odobrila da moze da ulaze u BIH ups pardon pa on vec po Sarajevu investirao milione. Gdje si svrakino druze nas,najveca ubleho u BIH a i sire. Mada upravu si kad skontam malo,pogledam vas zadnjih 11 godina i koliko imate titula,nastupa u evropi,finansije,blamaze vase na svakom koraku Cerici,Misimovici,Amawi itd i onda skontam da nismo za vas Dinamo vec Barsa haha
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 04 sep 2022, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 sep 2022, 15:17

04 sep 2022, 15:15
Bekrić vama ko onomad nama Wagner iz Širokog.... Čovjek nas terorisao sa 50 na Pecari i Grbavici... :D
Ceraj ga u penziju, hebo on sebe, srce mi umalo ne stade :rol:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 04 sep 2022, 15:20

Vanja8 je napisao/la:
04 sep 2022, 15:17
04 sep 2022, 15:15
Ceraj ga u penziju, hebo on sebe, srce mi umalo ne stade :rol:
:rol:
Čo'ek dejavu napravi s Koševa kad ste vodili 2:0(Belošević i Huseinović). Samo što je 10 sezona prošlo.. :D

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 04 sep 2022, 15:22

svrakino1921 je napisao/la:
04 sep 2022, 14:57
slika

Jesi pogan :mrgreen:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Beli98, ristagrad i 13 gostiju.