Mah.. Tesko je i bilo ocekivati da moze Azot bod uzeti. Kiksat ce i bosna negdje, nisu Arsenal

Nama najbitnije sutra Baton dobiti, hajde likČe
Moderator/ica: GracanicaAA
Mah.. Tesko je i bilo ocekivati da moze Azot bod uzeti. Kiksat ce i bosna negdje, nisu Arsenal
Sve je u našim rukama i samo ići od utakmice do utakmice.A Bosna će sigurno kiksat.Žao mi je što nema prenosa sutra, čak su i ovi imali prenos Bosna - Azot.
Kako znaš da je bilo 4000? Kakve su to vaše procjene, na čemu su zasnovane?Zenicanin988 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 01:31Moze li mi neko objasniti kako je od 4000 samo pola platilo kartu, a neko je pisao da i zene placaju? Pogotovo jer znam da ima raje koja kupi kartu i djeci a i onako od sebe pridoda kartu dvije
Zato sto zapad ima 5500 ili 6000 stolica a nije ih bilo previse slobodnihlimvolikce1945 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 12:25Kako znaš da je bilo 4000? Kakve su to vaše procjene, na čemu su zasnovane?Zenicanin988 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 01:31Moze li mi neko objasniti kako je od 4000 samo pola platilo kartu, a neko je pisao da i zene placaju? Pogotovo jer znam da ima raje koja kupi kartu i djeci a i onako od sebe pridoda kartu dvije
Kada je nekada zapad bio popunjen ovako, procjena golim oko je bila 4-5 hiljada, s tim da su u to ulazili i istok i dosta popunjeniji jug, pa i sjever kada nije bilo gostujućih. Previše se razbacujete tim brojkama. Vjerujem da je bilo na tribinama više ljudi nego prodanih karti, ali nije ih bilo 2000 takvih. Samo malo realnosti, ne bi škodilo.
U natkriveni se vjerovatno broji i onaj centralni dio Istocne tribine, ali bez obzira bilo je vise publike od navedeni dvijehiljade i nesto..Zenicanin988 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 13:03Stadion Bilino polje danas ima kapacitet od 13.812 sjedećih mjesta, od čega: 6801 natkriveno sjedeće mjesto i 7011 nenatkriveno sjedeće mjesto.
Dakle slijedeca akcija na forumu - AGREGAT! :dLive prenos utakmice neće biti omogućen iz tehničkih uslova na samom stadionu. Naime, zbog velikog broja upita, dužni smo našim navijačima objasniti način prenošenja utakmica. Da bi se live prenos utakmice odradio potrebno je da stadion ima samo jedan uslov, a to je struja. Menadžment, zajedno sa svojim volonterima, obezbijedio je sav potreban dodatni tehnički dio za neometan rad ČZ streama. Međutim, bez struje, koja je potrebna za napajanje laptopa, kamere i prenosivog routera, live prenos utakmice nažalost nije moguće odraditi. Klupski volonteri na svako gostovanje odlaze bez obzira na ranije najavljenu situaciju sa strujom, odnosno da li će iste biti ili ne, te na sve načine pokušavaju iznaći rješenje za datu situaciju.
Klub će u narednom periodu pokušati iznaći rješenje za ovaj problem, kako bi svi navijači imali priliku gledati svoj Čelik gdje god se nalazili. Zahvaljujemo se na razumijevanju!
1:0 za Baton i dosta bolja igra Batona.
Psihologa angazovat pod hitno!!
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, legendarnadruga, LloriS, Nulatridva, successminator, Venom i 32 gosta.