Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Sve je za 10 dosad, bolji smo od Intera za klasu bar dosad, doduse Inter je neprepoznatljiv od njih se ocekuje da budu bolji u drugom poluvremenu jer je Inter svaku utakmicu ciganski zavrsavao u 2. poluivremenu. Mali Sorensen je dosad perfektan i ofanzivno i defanzivno jos nisam vidio kako se zove crnac u Interovom napadu a sve zahvaljujuci Sorensenu, ali za razliku od Sorensena Kjelini je smijesan sto se tice ofanzive gdje mu svaki centarsut zavrsi van stadiona. Barzalji je odlicna investicija buduci da smo ga platili samo 250k eura a igra ko zmaj.Krasic je uzasan nije ni jednom prosao pored Javiera, da nam je u 2. poluvremenu Krasic sa pocetka sezone vrlo lahko bi priveli utakmicu do kraja ovako mi je sumnjivo poznavajuci Del Nerija on ce zatvorit utakmicu a to on uopste ne zna dobro da uradi jer smo vec vidjeli protiv Udina da on nezna zatvorit utakmicu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
dosadno pol. juve malo bolji i imao neku inicijativu al bez nekih šansi osim gola se nije bog zna šta moglo vidjeti i to zabi stari milanista matri, very nice 
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Marchisio je ljudina! al Matri 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- sarajlija89
- Kontakt:
http://galeb.tv/stream.aspkorisnik je napisao/la:ima li ko kakav link?
Barzagli je vrlo dobar...moram to reci,nadam se da ga necu ureci
Za Chiellinija se ne slazem...ima ga i gore i dole i odlicno pokriva stranu..a Boze moj,ne treba od njega sada ocekivat centarsuteve ala Maicon..al meni je savim dobro odigrao.
Marchiso ima defanzivene zadatke i pravi dupli blok kada inter napada...i dobro to radi.Nije previse gore isao,cesce je pokrivao ledja chielliniju koji je imao par izleta naprijed...
Krasic...ucestvovao kod gola...da ima bolju tehniku i podrsku boljeg beka...dar mar bi pravio.Ne moze njega niko cuvat sto se brzine tice...al nema adekvatnu podrsku da bi dobio neku loptu u prazan prostor,pa je prisiljen da solira sto nije njagova jaca strana...
FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Il Capitano
- Kontakt:
Idemo jos 5 minutaaa
-
melanholicar
- Kontakt:
Dokaz kakav je posao Juve odradio dovodjenjem Matrija. Jednostavno ovaj tim sa Barzagliem u odbrani znatno sigurniji i bolji.Ova dva sjajna poteza će do kraja biti itekako bodovno nagradjena.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
čestitam na pobjedi i hvala
juve odigrao jako dobro mada je imao i sreće, al ako ovako nastave do kraja sezone LP nemože pobjeći nema šanse.
šta je del neriju, matri se 3 puta žali na ozljedu i da nemože više a on mjenja 3 druga igrača
sudac jako dobar nije svirao svaki kontakt već pustio mušku igru, sve u svemu jedno jako lijepo kolo
juve odigrao jako dobro mada je imao i sreće, al ako ovako nastave do kraja sezone LP nemože pobjeći nema šanse.
šta je del neriju, matri se 3 puta žali na ozljedu i da nemože više a on mjenja 3 druga igrača
sudac jako dobar nije svirao svaki kontakt već pustio mušku igru, sve u svemu jedno jako lijepo kolo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- sarajlija89
- Kontakt:

Ah meraka u veceri rane
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- JuveSissoko
- Kontakt:
iako smo slabiji uvijek smo JAČI
hajd sad zdravo 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Il Capitano
- Kontakt:
Gotovo, Juventus-inter 1-0
Cestitam na pobjedi, sad se ni Liga prvaka ne cini tako daleko, plus sto je ova pobjeda daleko vise bitna sa psihickog aspekta nego zbog nova 3 boda.Nije ipak Liga prvaka ona prava bez velikana kakvi su Juventus i Liverpool. 
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
- senad_flamin
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi!
Nisam gledao od pocetka utakmicu,od 70 min gledam i vidio sam odlicnih 20 min steta sto nisam od pocetka
Jaquinta ko beton kad se gradi,Matri odlican napadac
Nisam gledao od pocetka utakmicu,od 70 min gledam i vidio sam odlicnih 20 min steta sto nisam od pocetka
Jaquinta ko beton kad se gradi,Matri odlican napadac
-RIVALDO-
"If his ribs had been at 100% then he would have scored on that chance"
Lud komentar, za potpisa dusu dalo
Matri je novi ljubimac
. Kako je samo opasan.
Iaqinta i Amauri zajedno pod ruku, i trazite klub!!
Lud komentar, za potpisa dusu dalo
Matri je novi ljubimac
Iaqinta i Amauri zajedno pod ruku, i trazite klub!!
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 13 feb 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Cestitke i Grazie, sto ste udaljili Inter malo
Matri odlican nekako me podsjeca na Amaurija dok je igro u Palermu, nece valjda zavrsit ko i on
Ajde Juve valjda ce bit LP
Matri odlican nekako me podsjeca na Amaurija dok je igro u Palermu, nece valjda zavrsit ko i on
Ajde Juve valjda ce bit LP
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Pepe i Sissoko su kriticni, mogli su nas kostat utakmice, al i mi nismo imali srece ranije tako da nam se na kraju vratilo, hajd zdravo 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
cestitke na pobjedi 
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
- Ponos Torina
- Kontakt:
jao ovaj komentator na sky italy navija za Juve kako je zakukao kad je izgubbio Pepe loptu kad je Eto pucao..
Pravi ratnici veceras na terenu svaka im cast odlicna utakmica sa pun ozara i borbe...
Matri svaKa ti cast jos jednom si pokazao da si "IZUZETAN"
Pravi ratnici veceras na terenu svaka im cast odlicna utakmica sa pun ozara i borbe...
Matri svaKa ti cast jos jednom si pokazao da si "IZUZETAN"
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 13 feb 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- sarajlija89
- Kontakt:
Eh sad malo o utakmici...
Utakmica ispod nivao dva rivala,ne toliko kvalitetna al fer i korektna.
Juve na vrijeme zabio pogodak i pametnom igrom sacuvao prednost do kraja,iako smo sve mogli prosuti u finisu nakon sto je pepe bespotrebno izgubio loptu a etoo pogodio precku iz ciste situacije.
Takticki vrlo dobro,zatvorili smo kljucne interove igrace(Etoo,Snejider i Maicon)..i uz dobro pokrivanje prostora znalacki to cuvali.
Imali smo jos pneku priliku al dobro je i ovako....
zadovoljan sam igrom,jos vise taktikom i trkom na terenu i potpuno zasluzena pobjeda.
Derby kao derby,tvrda tekma u kojoj je inter ispod prosjeka bio..dok je Juve iskoristio svoje prilike(u) i pametnom igrom zasluzeno slavio....
Tri super vazna boda...vidjecemo sta ce dalje biti.
Cestitke svim Juventinima...znamo koliko nama ova utakmica znaci....pokazali smo duh Juventusa veceras
Utakmica ispod nivao dva rivala,ne toliko kvalitetna al fer i korektna.
Juve na vrijeme zabio pogodak i pametnom igrom sacuvao prednost do kraja,iako smo sve mogli prosuti u finisu nakon sto je pepe bespotrebno izgubio loptu a etoo pogodio precku iz ciste situacije.
Takticki vrlo dobro,zatvorili smo kljucne interove igrace(Etoo,Snejider i Maicon)..i uz dobro pokrivanje prostora znalacki to cuvali.
Imali smo jos pneku priliku al dobro je i ovako....
zadovoljan sam igrom,jos vise taktikom i trkom na terenu i potpuno zasluzena pobjeda.
Derby kao derby,tvrda tekma u kojoj je inter ispod prosjeka bio..dok je Juve iskoristio svoje prilike(u) i pametnom igrom zasluzeno slavio....
Tri super vazna boda...vidjecemo sta ce dalje biti.
Cestitke svim Juventinima...znamo koliko nama ova utakmica znaci....pokazali smo duh Juventusa veceras
- JuveSissoko
- Kontakt:
Pepe , Sissoko noga, ja ovo necu vise da gledam u Juventusu, da nam J*** utakmice, Iaquinta noga, al smo se nafulali , al dobro je, zasluzena pobijeda, imamo mi ono sto oni nemaju pa i kad smo slabiji mi smo jaci , toliko 
Arogantni je napisao/la:Nesto mi nelogicni sastavi pa jel ovaj Del Neri tolika budala da mu igra Sorensen i Kjelini na bekovima a u Interevom spicu Eto pa on ce nas sam pobjediti zbog svoje brzine...Al jos mi je nelogicnije sto igra sa 2 robusna spica sto ne igra recimo sa Alexom i Matriem ili Alexom i Tonijem. Prije tekme znam da ce bit patnja da postignemo go jer nema niko da dodat nasim sidrasima osim Krasica a ako njega zaustave mi smo 0 bodova jer je trenutno jedino Markizio u nekoj formi... Sansu vidim iz nekih prekida npr. kornera ili nesto sl. jer neigra Alex da puca slobodnjake...Interista di cuore je napisao/la:evo i ovdje kod vas sastavi :
Juventus: 1 Buffon; 43 Sorensen, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini; 27 Krasic, 4 Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio; 20 Toni 32 Matri,.
A disposizione: 30 Storari, 5 Sissoko, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 21 Grygera, 23 Pepe, 25 Martinez.
Allenatore: Luigi Delneri
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 15 Ranocchia, 4 Zanetti; 15 Kharja, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Snejider; 7 Pazzini, 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 20 Obi, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho, 55 Nagatomo, 57 Natalino.
Allenatore: Leonardo
Arbitro: Paolo Valeri di Roma
sretno i nek pobijedi bolji
Pozdrav do tekme...
Nek pobjedi bolji a nadam se da smo to mi...
PS Nadam se da ce da presudi ovaj sa mog avatara... tzv. MITRA MATRI
Volim sto sam pogodio osobu koja je presudila derbi nego ista... Matri je strasan napadac i ako BOG da sljedece sezone njega i Kvaljarelu naravno kad se i on fit vrati u sami spic napada i nema zime za golove...Nadam se da se Matri kao i Melo nije teze povrijedio... Steta sto Alex nije usao barem jednu minutu al nema veze ima iduca tekma pa ce igrati od prve minute... Bolji smo bili od Intera ali moramo se zahvalit foruni zbog onog promasaja Eta koji bi licno i ja zapucao u gol... Ova pobjeda nije bitna samo zbog bodovnog salda vec i zbog psihickog stanja ekipe a BOGAMI i zbog toga sto smo izbaceni iz Lige zbog njihovog sugavog predsjednika, vratili smo im debelo a i sa kamatama...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.