Ah meraka u veceri rane
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Arogantni je napisao/la:Nesto mi nelogicni sastavi pa jel ovaj Del Neri tolika budala da mu igra Sorensen i Kjelini na bekovima a u Interevom spicu Eto pa on ce nas sam pobjediti zbog svoje brzine...Al jos mi je nelogicnije sto igra sa 2 robusna spica sto ne igra recimo sa Alexom i Matriem ili Alexom i Tonijem. Prije tekme znam da ce bit patnja da postignemo go jer nema niko da dodat nasim sidrasima osim Krasica a ako njega zaustave mi smo 0 bodova jer je trenutno jedino Markizio u nekoj formi... Sansu vidim iz nekih prekida npr. kornera ili nesto sl. jer neigra Alex da puca slobodnjake...Interista di cuore je napisao/la:evo i ovdje kod vas sastavi :
Juventus: 1 Buffon; 43 Sorensen, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 3 Chiellini; 27 Krasic, 4 Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio; 20 Toni 32 Matri,.
A disposizione: 30 Storari, 5 Sissoko, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 21 Grygera, 23 Pepe, 25 Martinez.
Allenatore: Luigi Delneri
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 15 Ranocchia, 4 Zanetti; 15 Kharja, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Snejider; 7 Pazzini, 9 Eto'o.
A disposizione: 12 Castellazzi, 20 Obi, 23 Materazzi, 27 Pandev, 29 Coutinho, 55 Nagatomo, 57 Natalino.
Allenatore: Leonardo
Arbitro: Paolo Valeri di Roma
sretno i nek pobijedi bolji
Pozdrav do tekme...
Nek pobjedi bolji a nadam se da smo to mi...
PS Nadam se da ce da presudi ovaj sa mog avatara... tzv. MITRA MATRI
nazalost to je presudilo veceras...imali ste vise zelje za pobjedom i to je to...cestitke na pobjediPonos Torina je napisao/la:
Pravi ratnici veceras na terenu svaka im cast odlicna utakmica sa pun ozara i borbe...
uhJuveSissoko je napisao/la:Pepe , Sissoko noga, ja ovo necu vise da gledam u Juventusu, da nam J*** utakmice, Iaquinta noga, al smo se nafulali , al dobro je, zasluzena pobijeda, imamo mi ono sto oni nemaju pa i kad smo slabiji mi smo jaci , toliko
Ja mogu reći inter nije loš koliko je Juve dobarPuma je napisao/la:Juve nije bio dobar, koliko je Inter bio los, i na kraju ipak ste zasluzeno slavili, cestitke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.