FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hvala vam za jos jednu bruku i stamotu. Tuzla pet, zeljo dva, ovi zasad 4 mi smo ekipa zy sredinu tabele u rangu slobode,igmana posusja, sloge. Fujjj vise
-
- Kontakt:
Koliko trebamo primiti golova da trener shvati da Djokanovic nije stoper još ga hvali kao najboljeg igraca. Ubija momka na ovoj poziciji nizak, ne zna se postavljati i nije stoper. Nadji stopera Trako, junior, pionir, vrati Dupovca ili Muhidina Zukica veterana samo nemoj vise izmišljati i pricati da je Djokanovic dobar na stoperu.
Ceka nas grcevita borba za Europu.
Ceka nas grcevita borba za Europu.
I da je izborimo nekim cudom ne znam sta bi radili tamo
-
- Kontakt:
Nemojte biti licemjeri,pljuvali ste Sablica kad sam govorio da treba podrzat covjeka,pa ste i sa Vasovskim to uradili,sad kad je dosao Fedja ujedali ste kad se kaze sta konstruktivno i branili ga,podrzite ga sad do kraja neka nam evropa bude cilj,evo i ja koji sam govorio da je ubleha vu da ga podrzim,jos nisam evo koliko pratim Sarajevo vidio vise da nas neko kanta i zabija po 4 il 5 komada. Mada sudija je kriminalan
- skullcrusher
- Kontakt:
JE.BEEEM LI VAM MAKU U USTAAAAA RETARDIRANU PICKASTU
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- forza_juve
- Kontakt:
Nema Avramovskog, nemamo stopera, Musa se povrijedio, Zrinjski uigrana i dobra ekipa. Ja ne znam šta je neko očekivao ovdje, ljudi su Bayern za ovu ligu i nema se šta ti reći. Ganjati Evropu, protiv lošijih ekipa se može a protiv ovakvog Zrinjskog nema šanse. Ako mi je zbog nečega krivo to je penal koji je svirao onaj konj od sudije, ostalo manje više očekivano.
Imamo investitora, imamo igrače ali na papiru, pola od tih igrača je van stroja mi se ponašamo kao da imamo superzvijezde i da trebamo derati sve redom.
Malo spustiti očekivanja i bit će Evropa a onda napadati titule
Imamo investitora, imamo igrače ali na papiru, pola od tih igrača je van stroja mi se ponašamo kao da imamo superzvijezde i da trebamo derati sve redom.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Beton smo ocm , sljedeca kola cemo dobiti ali u curku!!! Haha

Sta vam jeeeeeeeee **** vam hljeb koji jedete ?!!!!!!!

Sta vam jeeeeeeeee **** vam hljeb koji jedete ?!!!!!!!
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 04 sep 2022, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Na stranu sve Dudić ,ali vala i nemamo ekipu. Igraju ti Ramici i da očekujes bodove? Mi u ekipi nemamo igrača - lidera. Pogledajte kako Zrinjskog igrači,masu rukama ,bore se, a naši hadaljj se vuku ko sline
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- f0rest1946
- Kontakt:
Najgore kod trenera je kad je tvrdoglav i kad gura samo ono svoje, isto je i Husref radio i znamo kako se zavrsilo.
Iako nam fali dosta i igraca ali za ovo je Feđa iskljucivo kriv kao i protiv Tuzle sto je i sam priznao.
Iako nam fali dosta i igraca ali za ovo je Feđa iskljucivo kriv kao i protiv Tuzle sto je i sam priznao.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nismo mi rekli da idemo da pobijedimo u Mostar nego Dudic.forza_juve je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:37Nema Avramovskog, nemamo stopera, Musa se povrijedio, Zrinjski uigrana i dobra ekipa. Ja ne znam šta je neko očekivao ovdje, ljudi su Bayern za ovu ligu i nema se šta ti reći. Ganjati Evropu, protiv lošijih ekipa se može a protiv ovakvog Zrinjskog nema šanse. Ako mi je zbog nečega krivo to je penal koji je svirao onaj konj od sudije, ostalo manje više očekivano.
Bolje mu je bilo da gleda da sto manje primi.
Ne mozes igrati bez odbrane i tacka!
Imas jednog poluspremnog stopera u ekipi covjece, jos danas peh povrijedi nam se desni bek i sta da ocekujes.
Ja ne pamtim kad smo u ligi vise golova primili, mislim nikad da je ovo jos jedan od negativnih rekorda.
I ovaj mali Sahinovic tamam kad pomislis da je potencijal dokaze suprotno, definitivno nam pored stopera treba i golman.
Imas jednog poluspremnog stopera u ekipi covjece, jos danas peh povrijedi nam se desni bek i sta da ocekujes.
Ja ne pamtim kad smo u ligi vise golova primili, mislim nikad da je ovo jos jedan od negativnih rekorda.
I ovaj mali Sahinovic tamam kad pomislis da je potencijal dokaze suprotno, definitivno nam pored stopera treba i golman.
da nam je samo jedan mangup u timu, samo jedan
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Nego Mirviću tjeraj žene iz kluba i dovedi braću Mamić pa da budemo tamo gdje zaslužujemo...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Amaterizam. Ovo je dokaz da nije do golmana, bitno je da imas odbranu - a mi je nemamo.
Imamo mi stopera (Trako) ali ga trener ne koristi.
Imamo mi stopera (Trako) ali ga trener ne koristi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jeste nasli pljuvat a igramo protiv Zrinjskog bez odbrane.
Malo realnosti vam ne bi falilo.
Daj da se Europa izbori pa kad se ekipa dodatno pojaca onda idemo na titulu abd.
Malo realnosti vam ne bi falilo.
Daj da se Europa izbori pa kad se ekipa dodatno pojaca onda idemo na titulu abd.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- forza_juve
- Kontakt:
Pa draže mi je da tako kaže nego prijašnji treneri protiv Leotara, izaći ćemo pa šta Bog da i uz malo sreće pobijediti.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:39Nismo mi rekli da idemo da pobijedimo u Mostar nego Dudic.forza_juve je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:37Nema Avramovskog, nemamo stopera, Musa se povrijedio, Zrinjski uigrana i dobra ekipa. Ja ne znam šta je neko očekivao ovdje, ljudi su Bayern za ovu ligu i nema se šta ti reći. Ganjati Evropu, protiv lošijih ekipa se može a protiv ovakvog Zrinjskog nema šanse. Ako mi je zbog nečega krivo to je penal koji je svirao onaj konj od sudije, ostalo manje više očekivano.
Bolje mu je bilo da gleda da sto manje primi.
Mi nemamo igrače da napadnemo titulu, sudija je poremetio penalom sve i ne vidim razlog tjeranja Dudica.
Trebali smo imati 4 boda više kome i sloboda ali tako je kako je
Zrinjski je prejak a sa ostalim ekipama se možemo nositi i to treba tako gledati
❤️1946❤️
A bogati koga vi očekujete? Otjerali smo Marinkovica, otjerali smo Sablića, otjerali smo Makedonca, svi su imali potencijal da naprave neki iskorak sa nama i nikog nismo istrpili. Boljeg od Feđe nismo ni zaslužili
Sta ce večeras reci Dudić ko je kriv? Musa što se povrijedio
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, edgarallanpoe04, MaroonBjelave, nedimmmm1337, XCustom i 44 gosta.