FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobili smo slovence, slavimo veceras! Koga boli khurac za ovu saku klosara, pizda li im materina bezobrazna.Stroj1946 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:52Neozbiljno je ovo sve u klubu. Đaba trošite živce. Čuvajte zdravlje, jer su ovo debili koji su dovedeni u klub. Polu kvalitet i nekvalitet. Škart.
Mirvić ako ima imalo mozga komplet sš, Hadžića i Ajlu i ostatak uhljeba istjerati na polusezoni. Sad nema šanse. Izgleda da će i ova sezona biti bačena u jamu bez uspjeha. Al ovo je bruka, znali smo imati i gore igrače, al smo stajali bolje na terenu. Ovo je totalno neznanje i amaterizam krenuvši od sš pa do igrača.

NEMA NAZAD
- forza_juve
- Kontakt:
Pa neka javno kaže ja sam rekao je treba stoper i neka preuzme sve na sebef0rest1946 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:50To i ptice na grani znaju da nam treba stoper, ovdje se to pise od prodaje Mujakica..forza_juve je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:48Broj jedan trebaju dva stopera i to pod hitno da Andrej može igrati ko čovjek na svojoj poziciji
Mi smo iz kola u kolo osakaćeni i treba uprava da radi na dovođenju igrača.
Do zime držati taj korak u vrhu pa onda se pojačati a do tada neka nam je Bog na pomoći.
Kantat ove manje ekipe a sa jačim igrati tvrdo pa ko koga
Kakva uprava? Jel Feđa 2x rekao ne zeli da dovede stopera koji nije prosao pripreme i Andreju vjeruje.
Jel otisao Kapic, jel odma dosla zamjena o cemu pricamo?
Igrat tvrdo djavola sa Feđom, najavio je prije ove utakmice ofanzivu i da ide na pobjedu a NEMA TIM jos uvjek za to e pa eto ti.
Niko ne trazi da razvalis Zrinjskog, ne trazim ni titulu vala ali BRUKA se klub kanta te ko stigne.
Mi sa ovim sastavom sa jačim ekipama samo možemo tvrdom igrom nešto napraviti a obavezno ove lošije ekipe nabijati jer za to imamo potencijala.
Nama iz kola u kolo fale igrači i još kada na povrede dodas kartone ima da bude cirkus
Ljudi nas razbili i ja im čestitam a studiji yebem sve za nepostojeći penal koji je sve poremetio ma da ruku na srce ne bi mi ništa napravili osim što bi se povukli.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Treba dovesti Kodru dok nije nasao novi klub.
protiv ovakvih ekipa moras igrati malo zatvorenije....cudi me da ga tuzla opametila nije
- Shategabri
- Kontakt:
Jasno je to, ali se neće popraviti bar do polusezone.forgempp je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:51Bilo bi ovo dosta bolje samo da je Anicic zdrav i da nije Mujakic otisao, al jbg, baksuzi pa baksuzi.Shategabri je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:46Kako da se izbori?
10 igrača doveli malo li je.
Kad dovedemo još 10,biće opet dok se pojačamo.
Neozbiljni smo skroz.
Samo kazem da nije realno protiv Zrinjskog sad traziti poene pod BB, ljudi u 16 utjerali i Tobol i Slovan.
Trebamo gledati druge utakmice i sebi trenutno ravne.
Pa bolan mi s foruma da se skupimo ovakvoj odbrani bi uvalili makar jedan.
Još nemaš ni za Musu zamjenu.
Koševo Zapad
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma neka Feđe ali ova tvrdoglavost mi njegova nije jasna, on bi protiv Reala izasao ultra ofanzivno i primio 20 komada.
Treba i njeg vidjeti sa jos boljim pojacanjima, ruku na srce fakat nam fali bar 5 igraca.
Ali ovo sto ima pa daj stisni malo ne brukaj nam klub, 9 golova u 2 utakmice jbt Tuzla i Zrinjski

-
- Kontakt:
Podrška, samo podrška, idemo stvoriti novo Sarajevo, a prvo treba oboriti sve moguće negativne rekorde pa ide još gore i lošije, kanta za nabijanje, bravo Duduke, odmah ugovor na 10godina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamisli da nije dobio igrače koje je želio, majko draga..f0rest1946 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:56Ma neka Feđe ali ova tvrdoglavost mi njegova nije jasna, on bi protiv Reala izasao ultra ofanzivno i primio 20 komada.
Treba i njeg vidjeti sa jos boljim pojacanjima, ruku na srce fakat nam fali bar 5 igraca.
Ali ovo sto ima pa daj stisni malo ne brukaj nam klub, 9 golova u 2 utakmice jbt Tuzla i Zrinjski![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E moj Mirviću ...ja šta nam rade
Od tih igrača samo jedan igra, ostali su u bolnici.MortemHz je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:57Zamisli da nije dobio igrače koje je želio, majko draga..f0rest1946 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:56Ma neka Feđe ali ova tvrdoglavost mi njegova nije jasna, on bi protiv Reala izasao ultra ofanzivno i primio 20 komada.
Ali ovo sto ima pa daj stisni malo ne brukaj nam klub, 9 golova u 2 utakmice jbt Tuzla i Zrinjski![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sami od sebe u bolnici završili? i nije tačno da samo jedan igra, ne znam otkud ti to.fks74 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:59Od tih igrača samo jedan igra, ostali su u bolnici.MortemHz je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:57Zamisli da nije dobio igrače koje je želio, majko draga..f0rest1946 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:56
Ma neka Feđe ali ova tvrdoglavost mi njegova nije jasna, on bi protiv Reala izasao ultra ofanzivno i primio 20 komada.
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Novi je mjesec. Sad će vam ovaj kmet @Zukanovic apdejtati ugovore i cijene na tm-u pa nam nađite sve novo.
The saddest thing in life is wasted talent.
Kakva tvrdoglavost druze, to je mozda prolazilo u ekipama s kojima se borio za opstanak.f0rest1946 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:56Ma neka Feđe ali ova tvrdoglavost mi njegova nije jasna, on bi protiv Reala izasao ultra ofanzivno i primio 20 komada.
Ovo je neznanje, ponavljanje istih gresaka je neznanje.
NEMA NAZAD
gdje su oni što su govorili šta će nam uzelac, polovnjak, bez kluba, bez priprema..
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Objektivac1946
- Kontakt:
SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:01https://www.transfermarkt.com/spieler/v ... e&yt0=Show
Emire otvori ovo

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83 i 17 gostiju.