Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne otpisuj giganta nikada!!!!
-
- Kontakt:
+2 boda, + 2 dvije utakmice vise od TC!
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Čestitam brojačima karata i skupljaćima sekundarnih sirovina, Zrinja vani pjenu na usta 

- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
aaaaaaaaaaa asssssaaaaaad uuu sssrijjjeediiuuuu,,,, ,,,,,, miiii jjjeeebbbemmoo zriiiiiinjuuuuu,,,, aaaaa ,,,
Kako je moguće da prije par mjeseci Dudić sa kudikamo igrački/imenima slabijom ekipom, odigra protiv Zrinjskog ljepoticu prvenstva, jednu od taktički najboljih utakmica BiH lige možda ikad, a večeras mu ekipa bukvalno ne izađe na teren.
U najmanju ruku čudno.
U najmanju ruku čudno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ljudi za klasu iznad svih, daleko najjači. Pobijedili bi ubjedljivo i bez navučenog penala.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Ti ga bas pretjera.
Igrao s timom ciju okosnicu je cinilo pet-sest igraca iz Federalne lige. Dvaput izborio Evropi, osvojio kup.
I ostao je bez dosta igraca u svemu tome, ti igraci su prebaceni na tribinu ili klupu, Brandao, Mujezinovic, Dario.
Covjek je otisao kad je vidio kakva se smijurija sprema u Velezu s kvazi poduzetnicima koji su usli u klub. Ljudi ne isplacuju regres sopstvenim radnicima a imaju visoke pozicije u klubu. Zamisli potpredsjednik kluba a ne zna sve igrace Veleza. Vjerujem da pita prije utakmice ko su nasi.
Plan i program dvaju frakcija se uveliko razisao, a Fedja je znao sta se desava kao i Kodro pa su na vakat otisli. Pogledaj bruku sa promjenom travnjaka, pogledaj bruku sa transfer politikom kluba, izgubio se kompas u klubu, a mjesto na tabeli i igra nisu slucajnost.
Amar Osim je tu najmanje kriv a bit ce koleteralna steta.
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Fino to Bilbija hendla, evropski, dalo bi se kazati.PeljtoIrfan je napisao/la: ↑31 jul 2022, 20:22Ma sjajno Bilbija drži konce. Mahači kao i uvijek bez greške.scudetto89 je napisao/la: ↑31 jul 2022, 20:20Jao kakvo kriminalno sudjenje u korist sirokog mamu im **** fuj sudija i kurca

Realno, za penal sam prvo skocio, a onda kad je bila ponovljena se vidjelo da nije bilo kontakta. Musina ozljeda izbacila pitare totalno iz balansa. Jankovic nekim svojim startovima zaslužio žuti. Trenutno smo duplo jači od Sarajeva.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Bilo je dobro dok te nije bilo sa tim smiješnim informacijama. Haj opet malo prestani o Veležu pisati, živ bio.Neutral je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:15
Ti ga bas pretjera.
Igrao s timom ciju okosnicu je cinilo pet-sest igraca iz Federalne lige. Dvaput izborio Evropi, osvojio kup.
I ostao je bez dosta igraca u svemu tome, ti igraci su prebaceni na tribinu ili klupu, Brandao, Mujezinovic, Dario.
Covjek je otisao kad je vidio kakva se smijurija sprema u Velezu s kvazi poduzetnicima koji su usli u klub. Ljudi ne isplacuju regres sopstvenim radnicima a imaju visoke pozicije u klubu. Zamisli potpredsjednik kluba a ne zna sve igrace Veleza. Vjerujem da pita prije utakmice ko su nasi.
Plan i program dvaju frakcija se uveliko razisao, a Fedja je znao sta se desava kao i Kodro pa su na vakat otisli. Pogledaj bruku sa promjenom travnjaka, pogledaj bruku sa transfer politikom kluba, izgubio se kompas u klubu, a mjesto na tabeli i igra nisu slucajnost.
Amar Osim je tu najmanje kriv a bit ce koleteralna steta.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Šta bi bilo da nismo umorni od Europe?

Dobro Ajmane, ti si pun informacija, drugi sa zada, ispod Veleza veliki Igman koji ih je otresao ove sezone.
Ne postoje frakcije, ne postoje ostavke, sve je med i mlijeko, igracki kadar se kvalitetno analizirao i pojacanja su dosla ciljano
Trener se izabrao kako treba
Fedja izdajnik
Ne postoje frakcije, ne postoje ostavke, sve je med i mlijeko, igracki kadar se kvalitetno analizirao i pojacanja su dosla ciljano

Trener se izabrao kako treba

Fedja izdajnik

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 04 sep 2022, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
aaaaaaaaaa uuiuuujuuuuuu ssssrijjjjjeeeeeeeduuuuu,,,,, ,,, , mmmiiii vvvaaaassss uddddddarrraaaaammmmo kkkkurrrccccceeeeemmmm pooooo ccceellliluuuuuu,,,,
Vidiš da se blamiraš, ni rezultate Veleža ne znaš. Odmori malo od Veleža, dobro će ti doći.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Podrska Dudicu!!! Ekipa se ne pravi preko noci. Bice to sve udure. Ima tu slifa!!!
Jeste li se ponadale p smekerske ??

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Nemoj me citirat života ti. Ja ovdje borbe vodim samo ako protivnik ima minimalno dva neurona. Živiotuzlanskasloboda je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:18aaaaaaaaaa uuiuuujuuuuuu ssssrijjjjjeeeeeeeduuuuu,,,,, ,,, , mmmiiii vvvaaaassss uddddddarrraaaaammmmo kkkkurrrccccceeeeemmmm pooooo ccceellliluuuuuu,,,,
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Federalna opet, makar nece bit na tribinu zelenih smradova i nece se ici na noge kao kerovi predsjedniku jedne politicke stranke.
Zivio Hasic koji je uzdigao Velez, ali tu su sad tenderasi u upravi koji onanisu na zelenase koji im daju sahtove da postavljaju po Biscu. Nije klub politicki klub

Cekam samo da izadju u zelenim dresovima.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.