prije cemo ti i ja menstruaciju dobiti nego mađarska nekog
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2022
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ova pobjeda je bas doslo u pravo vrijeme .
Sad znaju da mogu svakim igrati samo hrabro i ostavitiw srce na terenu
Sad znaju da mogu svakim igrati samo hrabro i ostavitiw srce na terenu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ništa... U utorak prva meč lopta aBd InshAllah 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:08prije cemo ti i ja menstruaciju dobiti nego mađarska nekog![]()
pa vise volim u ovoj grupi se potuci sa svima, nego nesto kalkulisati i odmarati neke igrace, .ebo taj mentalitet, jesi na evropskom ili nisi
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Francuzi su teška ****, moramo ih dobit
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jedva čekam njihovu utakmicu sa Turskom pa da vidim kako neće smeti da ih pobede.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ima li ko link za ovu Francuze i Mađare?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Yebo vas gubo Doncic, haloo srusili smo prvake Europe, samo smo mi bitni, uostalom kome je do ti kekeca stalo pa napravis im pola drzave i opet ne valjasSarmica je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:40Ako možeš to nekako da snimiš, bila bi velika stvar.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 20:34Ne mogu da video uploadam nešto ove Dončićeve izjave na tajmautu, uglavnom ovaj zadnji tajmaut 53 sekunde do kraja, ko ima EON nek premota samo i ćut ce pa ako moze da snimi i postavi... "od kojih budala mi gubimo, bosne **** u pm"
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Jao kako je lijepo slušati press i kako tečno govore engleski selektor i igrači.Ne samo veceras već od početka EP.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Oplakah na komentare. Pozz za normalne ljude u Srbiji 
Halilovic je bas izdominirao! Kakav prizor jbt!
Srce ko Trebevic!
Srce ko Trebevic!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Francuska veceras dobije Madjare i prošla je dalje, tako da ne moraju baš zapinjati protiv nas. A realno i ne igraju nesto specijalno, tako da to mi moramo rijesiti s Francuskom i ne ulaziti u duel s litvom da moramo pobjediti. Samo da sad ne poletimo pa sve zaseremo u ova dva posljednja kola. Mi ako udjemo u osminu onda je sve moguće.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Znate li što Vrabac ima onoliku minutažu?
Zato što je hrabar, energičan, poletan. Zašto Lazić nije imao veću minutažu? Zato što se prepao, i juče i danas. Vjerovatno u tome treba tražiti razlog zašto Suljo nema veću minutažu.
Zato što je hrabar, energičan, poletan. Zašto Lazić nije imao veću minutažu? Zato što se prepao, i juče i danas. Vjerovatno u tome treba tražiti razlog zašto Suljo nema veću minutažu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, TripleThreat i 32 gosta.