1. Španija
2. Turska
3. Slovenija
Bas tim redosledom

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ja kontam prvi put učinilo mi se nešto, drugi put kontam hoće da citira nešto Edina, i tek iz treće skontam...
I sad je cirkus. Da ne igraju na domaćem terenu izgubili bi sve tri utakmice dosad.L-Train je napisao/la: ↑04 sep 2022, 17:03Dobro ono sa rukometom je bio cirkus kakav se vise nikad nece ponovitiakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 16:53Kakav meč![]()
Da Njemcima ne fali par odlicnih igraca mogli bi uzeti i zlato kao onda u rukometu pred svojim navijacima i sudijama![]()
![]()
Pa vidi ja kazem da imaju domacinsko sudjenje,realno od francuza su bili bolji,sa nama i litvancima bara bara,par sudijskih odluka u tvoju korist u takvim utakmicama te mogu gurnuti prema pobjedi,istini za volju nas je kostao los ulaz u 3/4 cetvrtini i 5,6 promasenih otvorenih trica.Sto se tice rukometa tu se sjecam one utakmice protiv francuza i iskreno vece kradje u sportu nisam vidio,mozda ih je i bilo,ali ja se ne sjecam.TonySosa je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:58I sad je cirkus. Da ne igraju na domaćem terenu izgubili bi sve tri utakmice dosad.L-Train je napisao/la: ↑04 sep 2022, 17:03Dobro ono sa rukometom je bio cirkus kakav se vise nikad nece ponovitiakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 16:53Kakav meč![]()
Da Njemcima ne fali par odlicnih igraca mogli bi uzeti i zlato kao onda u rukometu pred svojim navijacima i sudijama![]()
![]()
Kompromis je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:03Ovo je utakmica u kojoj tipujem da ce Francuze sluziti sut jer im je dosad ocajan bio (mora i njih barem jednu tekmu procepiti), a ne iskljucujem mogucnost i da Fortuna nagradi Litvance jer su ljudi objektivno sve izgubili na jednu loptu a protiv koga da te sreca nagradi nekog protiv nesretnog Bosnje... nadam se da grijesim ali ovu su 2 poraza u najavi, ali bez obzira na sve svaka cast momcima jer da budem posten u nekom ludom scenariju sam ocekivao mozda 2 pobjede, ali definitivno ne protiv Janeza...
I juce je lik na RTS stalno govorio Dzenan Musa...
To je nažalost lewandowski ove godine.
Istina nije ga islo, al i cuvali smo ga bas dobro..zato su isle druge stvari. Zabili su nam 20 poena sigurno na nacin da odigramo top odbranu istice napad i bace naku frljoku i pogode..onda onih lucky shots od dragica..nekoliko putaSanfrancisco je napisao/la: ↑05 sep 2022, 01:42Istorijska pobjeda Bosne, ali mislim da Doncic nije pruzio ni pola svojih mogucnosti na ovoj utakmici. Ovo je samo dokaz da svako svakoga moze dobiti i da su utakmice u grupnoj fazi uvijek nepredvidive. Bosna kad je motivisana, moze veoma daleko....
Nek mu to bude jedini trofej ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.