I ovaj Mirvić je neki baš naivan i vjerovatno totalno neupućen, jer drugog objašnjenja za vraćanje ćelave ublehe nema...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Sta je bilo Dudicevci,gdje je zapelo? Jel vam svejedno da vas trpa ko stigne sa po 4 ili 5? Imali smo 10 puta goru ekipu pa smo bili u vrhu i evropi,kakav je onda on strucnjak ako ostane bez evrope sa svim ovim igracima? Covjek jednostavno kloc,nije za velike stvari dati mu podraku maksimalnu,nek se spusti na zemlju,on ce nesto prozivat da je ovo bolesna zemlja i sl pa steucnjace nakon ovih rezultata te samo klub iz ove lige moze podrzat inace bi negdje vani letio odma. Nema plan,taktiku,strategiju izadji samo i ho ruk svi u napad. Gledamo neko novo,Dudicevo Sarajevo vazno je kad je dosao da je popljuvao igru proslih trenera,taktiku itd a nikad gore Sarajevo nisam gledo. Sta ste rekli imamo dosta bekova hahha valja sad Salcina na beka gledat,nadam se da ce neki omladinac na beka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
MjeraObjektivac1946 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:10Iz Ognjen Šešelj u Omar HadžiosmanovićMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:09Dali bi mu neko naše prezime, ko turci što rade s naturalizovanim igračimaObjektivac1946 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:07
Ne do Bog, zamisli zabije gol pa valja izgovorit prezime![]()
![]()
![]()

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nek vrate nase igrace iz prve lige. imas tamo Jovasevica, Besica, Imamovic svi odbrana.
Upravo tako, vratiti postove isti oni koji su svršavali sada tjeraju. Niko nije rekao da se borimo za titulu, ljudi rekli evropa i tjt. Da nije povreda možda bi bilo nade, ovako evropa puna kapa. Od situacije da na svakoj poziciji imaš 2 igrača podjednaka, mi sada nemamo ni prvih 11.Kockoglavi je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:1090% foruma svrsavalo na Dudica i igrace koji su dosli a on ih zelio, bilo je satracemo sve, najjaci smo. Sta je sad sto ih pljujete?
- Objektivac1946
- Kontakt:
Press konferencija za 10, rekao sve sa 2 samoglasnika 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Znaci nema ni Muse sada. Od čega smo od papira
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Najozbiljnije ekipe koje mi mozemo dobit u ovoj polusezoni su Borac i meljkan, TC i Zrinjski ipak nivo iznad. TOP 4 je za ovu ekipu maksimum sem ako se sad ne dovede par free agenta dobrih a u januaru ozbiljno pojaca ekipa uz dosta tjeranja (opet). Dudiću dat vremena do kraja sezone jer svakako sa novim trenerom ne dobijamo ništa. Titula je misaona imenica.
Zadnja izmjena: SviUNapad1jeAFH, dana/u 04 sep 2022, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ma vala igrački kadar nam je brojčano preoskudan.Jednostavno samo u odbrani ti fali 2 stopera 2 beka zamjenska i golman kako treba.Digli smo ekipu na početku previše kojoj je max domet ove godine 3-4 mjesto ili kroz Kup nešta.Naredne 4 utakmice imamo sve derbi do derbija što znači da bi mogli pasti na diobu 5-8 mjesta 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Plivac nas spremio za presing. Hahaha presing na Slogu presing na Zrinjski presing na mozak.
Dobijes odrijesene ruke da sastavis ekipu po svojim zeljama,dovedes svoj strucni stab, ispune ti sve sto si zahtijevao do najmanjeg detalja i onda dobijemo ovo.
U redu ima tu i objektivnih okolnosti koje nisu ni do njega, ali ipak ovih 9 utakmica su u dobroj mjeri pokazale puno toga.
Pitanje je, da li je Feda pokazao dovoljno da sasluzi podrsku ili je pokazao da nije kalibar za Sarajevo?
Vjerovatno se i sam Mirvic pita isto.
U redu ima tu i objektivnih okolnosti koje nisu ni do njega, ali ipak ovih 9 utakmica su u dobroj mjeri pokazale puno toga.
Pitanje je, da li je Feda pokazao dovoljno da sasluzi podrsku ili je pokazao da nije kalibar za Sarajevo?
Vjerovatno se i sam Mirvic pita isto.
Ajlah oglasi se !!! Visit hodza, a ne Visit Sarajevo, majju ti uhljebljenu yebem !
Puna podrska Fedji i Klubu !!!
Puna podrska Fedji i Klubu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne znam sta se sekirate beze, cilj je Evropa i tjt, jednostavno potuc se za tu drugu ili trecu poziciju i tjt.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Zamisli tek sad propuha u odbrani
Svaka malo ozbiljnija ekipa to kaznjava.Kad su nam Igman i Sloga zabili 2 gola sve jasno.Jbg prosle sezone bio problem malo dajemo,sad puno primamo.17 golova iz 9 utakmica previse.
U sezoni DK za citavu sezonu 33 utakmice primili 20 golova dan te yebo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- LegendKiller
- Kontakt:
Ekipa je totalno rastimana, nekako svi igrači stoje pogrešno, a moram reći i da nam nekako fali snage, kondiciono smo baš loši, kasnimo na svaku loptu, a čim ti fali snage nemaš ni koncentracije.
Iako je većina zaslužila kritike, mene je baš razočarao Ramic Irfan. Onako amatersko ispadanje, sačuvaj nas Bože onakvih talenata. Jeste mlad, ali nije mu debi, ako sa 18 godina ne možeš u ovoj ligu preorati teren nisi ti dečko za ovog posla.
Iako je većina zaslužila kritike, mene je baš razočarao Ramic Irfan. Onako amatersko ispadanje, sačuvaj nas Bože onakvih talenata. Jeste mlad, ali nije mu debi, ako sa 18 godina ne možeš u ovoj ligu preorati teren nisi ti dečko za ovog posla.
Ovo Ramici su prelosi. Ni na klupu. Traku da ne spominjem
FC United Of Manchester !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eto, nisam bio za Vasoskog nikako, Sablić nit mi je smrdio, nit mirisao. Dođe Feđa, hajd rek'o da malo promijenim ploču i razmišljanje da nije sve do trenera... Ali kad vidiš njegov bilans, eto ne znam ni sam više.
Jer ako je iko imao odriješene ruke da dovede koga je htio, to je Feđa...
A rezultat svega toga je ova bruka.
Jer ako je iko imao odriješene ruke da dovede koga je htio, to je Feđa...
A rezultat svega toga je ova bruka.
Igrači će odmah na trening.
Vinka ce mo mi sanjati samo, najaci trener koji je vodio Sarajevo u zadnjih 10 godina!!! Svaka cast Fedji na volji, al volja nije dovoljna, volju imam i ja, al nisam strucan 

U novi boj ...
- ElCartel11
- Kontakt:
Necemo mi mi Evrope vidjeti sa ovakvim razmišljaljem strucnkg štaba u vezi stopera.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], MokraKifla, Rajvosa4ever i 17 gostiju.