To je firma vicinog brata koja i nije specijalizirana za rekonstrukciju
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
HZČ!
- Avanti1926
- Kontakt:
Koja firma, daj budi precizniji, kad si već tako upućen?
Da stvar bude jasna, ne pada mi na pamet da ja stajem nešto na Vicinu stranu, da ga branim ili slično, ali činjenica je da je on direktno uticao da se napravi ogroman pomak u infrastrukturi klubova. Bilo je predsjednika i prije Vice, pa se niko nije uhvatio u koštac sa ovim problemom. Koji je zadnji veliki projekat, ovolikih razmjera, urađen od strane NFSBiH?
Da stvar bude jasna, ne pada mi na pamet da ja stajem nešto na Vicinu stranu, da ga branim ili slično, ali činjenica je da je on direktno uticao da se napravi ogroman pomak u infrastrukturi klubova. Bilo je predsjednika i prije Vice, pa se niko nije uhvatio u koštac sa ovim problemom. Koji je zadnji veliki projekat, ovolikih razmjera, urađen od strane NFSBiH?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nova zgrada saveza.Avanti1926 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 11:24Koja firma, daj budi precizniji, kad si već tako upućen?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Avanti1926
- Kontakt:
Ok, poštujem i slažem se. Sramota je sada reći da tadašnja "vladajuća struktura" nije uradila veliku stvar.MortemHz je napisao/la: ↑03 sep 2022, 11:29Nova zgrada saveza.Avanti1926 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 11:24Koja firma, daj budi precizniji, kad si već tako upućen?
Da stvar bude jasna, ne pada mi na pamet da ja stajem nešto na Vicinu stranu, da ga branim ili slično, ali činjenica je da je on direktno uticao da se napravi ogroman pomak u infrastrukturi klubova. Bilo je predsjednika i prije Vice, pa se niko nije uhvatio u koštac sa ovim problemom. Koji je zadnji veliki projekat, ovolikih razmjera, urađen od strane NFSBiH?![]()
Od nove zgrade saveza niko osim zaposlenih u savezu nema koristi. **** onoliku zgradu ako u njoj nema službeni shop reprezentacije.MortemHz je napisao/la: ↑03 sep 2022, 11:29Nova zgrada saveza.Avanti1926 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 11:24Koja firma, daj budi precizniji, kad si već tako upućen?
Da stvar bude jasna, ne pada mi na pamet da ja stajem nešto na Vicinu stranu, da ga branim ili slično, ali činjenica je da je on direktno uticao da se napravi ogroman pomak u infrastrukturi klubova. Bilo je predsjednika i prije Vice, pa se niko nije uhvatio u koštac sa ovim problemom. Koji je zadnji veliki projekat, ovolikih razmjera, urađen od strane NFSBiH?![]()
Zgrada izgleda lijepo, međutim klubovi od nje nemaju koristi, nadam se da će od ovih terena biti koristi ako se ikad završe.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ako se do kraja godine urade tereni bice dobro, mamu im j*bem vise, ovo je dobro smisljeno da se razvuce sto vise radovi na stadionima
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Osmisljeno je da se otvori pred izbore i da se usrani politicari uslikaju, to je jedina prevara.
Ma ne vjerujem da ce bit gotovi do Oktobra, da bar hoce tako i bit odigrali bi bar koju tekmu do kraja polusezone, ovako valja cekat proljece tek po svemu vidjenom
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Simpatizer
- Kontakt:
Bogoljub rece da je nas gotov do kraja septembra. Interesantan tajming.
S obzirom na taj rok, kao i to da se nas prvi poceo raditi, drugi sad imaju projekciju za svoje terene.

S obzirom na taj rok, kao i to da se nas prvi poceo raditi, drugi sad imaju projekciju za svoje terene.

Danas ili sutra bi trebali na stadionu Veleza krenuti sa postavljanjem trave kako sam cuo.
- Avanti1926
- Kontakt:
Koliko je dana razlike između početka radova u Banja Luci i u Mostaru?
razlika je dvadesetak dana sto je problem sto se za iste pare mogla odabrati firma koja je radila samo prosle godine terene na psg stadionu , Bernabeu , west ham , king power, monaco trening kamp ,Avanti1926 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 10:15Koliko je dana razlike između početka radova u Banja Luci i u Mostaru?
a dobili smo hellasod koji je uvaljen preko sport united firme koja ima veze u savezu, grci su problematicni zbog sastava trave koja ne odgovara nasim uslovima i gdje ne dobijas najvise za svoje pare gdje smo mi na Grbavici i na marakani vidjeli njihovo znanje jbt CZ je u četiri godine dva puta mijenjala teren i oba puta im je propao jer sastav trave ne odgovara nasoj klimi , jer hellasod sastav trave nije pogodan za nase uslove .

sta smo mogli imati i sta smo sad dobili direktor ove firme koja je bila druga na tenderu i jedna najboljih na svijetu npr ona je jos radila sve terene za ovo svjetsko u Kataru, dobili smo ovaj cirkus i vidi se bas po ovom pismu iz Marta sto je poslao N1 covjek je sve pogodio sta ce se desiti sa nasim terenima

a sport united firma koju sam spominjao u početku posta isto tako zasluzna za cirkus sa umjetnim terenima iz slicnog programa nsbih, tako da i ne cudi me sva ova sranja tko je pratio sitiaciju sa terenima s umjetnom travom zna koliki je tu cirkus bio
Ovako radovi teku u Mostaru
Ukratko
Ukratko
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Dobra tribina i samo nastaviti ovako, dakle suprotna strana identicnu tribinu uraditi i nadati je se da moze jos jedna koja bi spojila 2 tribina dvije jer na ovoj strani iza gola gdje je ovaj poslovni objekat ne moze stati nista osim mozda nekog zida i jedno 5 redova.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
- Kontakt:
Ma zayebaje se lik, ironija 90% sto je govorio. Cesto dolazi na stadion i stanje uvijek isto, isfrustriran ko i svi ostali
Ne preostaje nam nista drugo vec da se sprdamo
Ma kakva jos jedna tribina u Ilijasu?
I ovo je mnogo vise nego sto je potrebno za Ilijaš, naredno trebaju urediti prilaze stadionu i tribini te onda reflektori i travnjak.
Ma jasta

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Travnjak na Bilinom Polju je vec odavno unisten s obzirom da je skoro zamjenjen a evo citam mogao bi ostati i bez odrzavanja
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.