Rober ih guzi.
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Najsmješnije je to što je Juka podbacio, ali nema veze.
Ne znam kako da ti objasnim da Francuska nije došla ovdje da prodje grupu i da im ova utakmica protiv nas dolazi nakon dana odmorababoedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:07francuzi i da izgube obje idu dalje, jednostavno, već su osigurali prolaz
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 04 sep 2022, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Evo Mađara 
Nurkic je bio mrtav vec u trecoj cetvrtini, očito se jučer previše potrošio.
Najgore ako se potroši protiv Francuske a ne dobijemo, i onda valja sa grdosijom iz Litvanije se gurati.
Najgore ako se potroši protiv Francuske a ne dobijemo, i onda valja sa grdosijom iz Litvanije se gurati.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- legenda reala
- Kontakt:
kaze Atic danas odigro za tbe i story ti je posvetio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- BenjooJutub
- Kontakt:
Reko je: Ajde **** mater, ne moremo od Bosne izgubit.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 21:58Mali klošarčić umišlljeni stav i ponašanje na terenu + na to redovna ali redovna priča sudijama svaku njihovu odluku čak i kad mu sviraju 2+1 on i dalje priča pa kume nisi kevin durent, i u NBA istu stvar radi konstantno samo mu se toleriše, objavljivanje baje malog knindže na stori plus ovo danas od koga mi gubimo/od kakvih budala mi gubimo, nabijem ga na q, nema 3 prstena na ruci da prosipa po terenu to bahaćenje, nek se malo ugleda na jokića... Stvarno generacijski talenat, ali nevjerovatno IRITANTAN i prepotentan lik
To mjenja kontekst, bezveze se napada Dončić, clickbait naslovi su niđe veze.
Ti TV nisi upalio ,ja znao da ce biti U Petorcilegenda reala je napisao/la: ↑04 sep 2022, 22:14kaze Atic danas odigro za tbe i story ti je posvetio![]()
Mađari na minus 2 poena
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Da ponizio je Bosnu. Srpski gen se probudio u nemu.
- Felixians4
- Kontakt:
Heroji.
Svaka vam čast. Štagod se (ne)uradi dalje,zaslužuje samo pohvale,od izbornika do Atića,Nurka,Amera,Muse,svih u selekciji van igrača.
Spavao popodne,provrtio sažetak,impresivno.
Zaslužuju i Bosanci radovanje u sportu,kvragu,talenta i fizičke snage uvijek su imali i imat će
Svaka vam čast. Štagod se (ne)uradi dalje,zaslužuje samo pohvale,od izbornika do Atića,Nurka,Amera,Muse,svih u selekciji van igrača.
Spavao popodne,provrtio sažetak,impresivno.
Zaslužuju i Bosanci radovanje u sportu,kvragu,talenta i fizičke snage uvijek su imali i imat će
Narode slavite pobjedu pustite Doncica ,on je dobar momak..Pustite i Bosnica on je otisao,nasao svoj mir.
.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 04 sep 2022, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Naravno da se nece sklanjati i odmarati. Al oni su prošli i ako izgube obe utakmice a iz ove grupe je gotovo pa svejedno koja ces pozicija biti, samo je vazno proći a oni su prošli.
Jedva francuzi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.