FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja.
Ovim našim mladim talentima, prije svega Ramićima i Traki, neka neko ko ih voli i ko im je blizak kaže da momci upišu fakultete na vakat. Nije još kasno za školu, jer od fudbala se neće nekog hljeba najesti. Nama postaje normala kad nam neko složi tricu, četvorku. Eto, petica nam je ono ko mnogo već, ali nije sad tragedija. Moji pitari, moji. I kažu toksična sredina, psuje im se, navijači krivi. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja bi Salčina, Kobiljara i Ramice satjerao u pič.ku materinu i sutra im dao papire da idu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:38Može Tomašević igrati desno, ako se Đani oporavi. Što ne znači da opet nećemo izgledati truba na terenu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma nisam ni ja ljubitelj pomenutih, ali brate ko će igrati. Pa jesi nam vidio klupe večeras? Čast Mersi, naravno.Lucas je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:46Ja bi Salčina, Kobiljara i Ramice satjerao u pič.ku materinu i sutra im dao papire da idu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:38Može Tomašević igrati desno, ako se Đani oporavi. Što ne znači da opet nećemo izgledati truba na terenu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Mi polako ali sigurno poprimamo sindrom Hajduka.
Kad se pobjedi valja 90% stvari, kad se izgubi nema ništa da valja.
Preveliki pritisak, prevelika očekivanja. A godinama tapkamo u mjestu nikakvog napretka. Armije navijača željnih bar dobrih rezultata u ligi.. itd itd.
Preveliki pritisak, prevelika očekivanja. A godinama tapkamo u mjestu nikakvog napretka. Armije navijača željnih bar dobrih rezultata u ligi.. itd itd.
-
- Kontakt:
Ovaj igracki kadar je rinaka realno. Kad smo prodali Pidru, Sabanovica, Kurdica, Mujakica pola vas je ovdje pisalo uvalili smo im levate, da su ih dzaba trazili pustili bi ih… danas svi ti momci standardno i s uspjehom igraju za svoje klubove, a ovi bolji igraci sto smo doveli nas brukaju iz tekme u tekmu
irfan ramić je krilo, nema malac 50 kila, kako ćeš ga na beka gurnut, 2 godine zaredom izmišljamo pozicije igračimajoker90 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:44Ovim našim mladim talentima, prije svega Ramićima i Traki, neka neko ko ih voli i ko im je blizak kaže da momci upišu fakultete na vakat. Nije još kasno za školu, jer od fudbala se neće nekog hljeba najesti. Nama postaje normala kad nam neko složi tricu, četvorku. Eto, petica nam je ono ko mnogo već, ali nije sad tragedija. Moji pitari, moji. I kažu toksična sredina, psuje im se, navijači krivi.![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nek nam je bog na pomoći u idućim kolima
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Kakav ba pritisak pricajte sa faktima i cinjenicama. Nakon ovih rezultata i nakon petardi i sad 4 komada dobio bi vani otkaz momentalno takodje i u nasoj ligi a kod nas ima max podrsku nakon najvecih blamaza u historiji,nemojte da izmisljate stvari. Koja su prevelika ocekivanja da u 5 meceva imamo vise od 4 boda? Da ne primamo po 5 komada? Da postignemo gol u prvom poluvremenu? Da ne primimo 19 golova? Kako se nalozio bio i pozivao da gledamo novo Sarajevo sad nas je ohladio . Tapkamo u mjestu,toksicno itd prestanite onda da pratite gledacemo preko neta mada prvi put za 30 godina necu ni na stream da ih gledam,nadam se da nece imat pritiska,hebem sve pic.kice malene od trenera i pomocnika mu i igraca bez da.mu u svakoj tekmi nek sad placu sto im se psuje evo se.re mi se od toga.ajdohordas je napisao/la: ↑05 sep 2022, 00:00Mi polako ali sigurno poprimamo sindrom Hajduka.
Eh da je dvije godine, ja pamtim izmišljanja još od Dragana Jovića prije 10 i kusur godina, kad je Sulejman Krpić igrao krilo.Ili još luđe Boris Gujić nakon 4 sezone u kojima je bio standardan na desnom beku u Mađarskoj, došao kod nas i stalno igrao zadnjeg veznog, bez minute na desnom beku.mnon46 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 00:10irfan ramić je krilo, nema malac 50 kila, kako ćeš ga na beka gurnut, 2 godine zaredom izmišljamo pozicije igračimajoker90 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:44Ovim našim mladim talentima, prije svega Ramićima i Traki, neka neko ko ih voli i ko im je blizak kaže da momci upišu fakultete na vakat. Nije još kasno za školu, jer od fudbala se neće nekog hljeba najesti. Nama postaje normala kad nam neko složi tricu, četvorku. Eto, petica nam je ono ko mnogo već, ali nije sad tragedija. Moji pitari, moji. I kažu toksična sredina, psuje im se, navijači krivi.![]()
Od Jovića (2012-13) do Dudića, nije bilo trenera koji kod nas nije izmišljao pozicije, pravio razne eksperimente sa formacijama i izmišljao toplu vodu, što nas je koštalo bruku izgubljenih bodova i pobjeda.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma svi do jednog nek idu u sto, u hiljadu, u sto hiljada
-
- Kontakt:
Koji qrac na meni istresaš svoju nervozu ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 00:37Kakav ba pritisak pricajte sa faktima i cinjenicama. Nakon ovih rezultata i nakon petardi i sad 4 komada dobio bi vani otkaz momentalno takodje i u nasoj ligi a kod nas ima max podrsku nakon najvecih blamaza u historiji,nemojte da izmisljate stvari. Koja su prevelika ocekivanja da u 5 meceva imamo vise od 4 boda? Da ne primamo po 5 komada? Da postignemo gol u prvom poluvremenu? Da ne primimo 19 golova? Kako se nalozio bio i pozivao da gledamo novo Sarajevo sad nas je ohladio . Tapkamo u mjestu,toksicno itd prestanite onda da pratite gledacemo preko neta mada prvi put za 30 godina necu ni na stream da ih gledam,nadam se da nece imat pritiska,hebem sve pic.kice malene od trenera i pomocnika mu i igraca bez da.mu u svakoj tekmi nek sad placu sto im se psuje evo se.re mi se od toga.ajdohordas je napisao/la: ↑05 sep 2022, 00:00Mi polako ali sigurno poprimamo sindrom Hajduka.
Moj post se nije odnosio na ovaj sad period nego općenito na naš klub u zadnjih par godina.
Navest ću ti samo par primjera...koliko nas je smatralo kandidatima za titulu nakon prva tri kola ? Izgledali dinamično, furiozno, spremno i sve je bilo top. Sad ne valja ništa, tjeraj 80% ekipe i stručnog štaba.
Drugi primjer sa Marinovićem, pobjeđivalo se, igrali se sa svima, najbolja ekipa u državi. Polusezona lošija došla, tjeraj Vinka chetnika, neznalac, prodao titulu itd itd. Sad bi ga opet vratili.
Meho Kodro bio ismijavan od strane 75% navijača, sad bi ga većina vratila.
Nema potrebe da mi ti dajes savjete da li treba da gledam svoj klub ili ne. Ako ti se ne gleda, ti nemoj ni preko streama. To da tapkamo u mjestu je činjenica i to niko ne može osporit. Sa većinskim vlasnikom u najslabijoj ligi na svijetu ne možeš imat konstantu da si stalno u vrhu, nego moraš i za Evropu strahovat.
Imam pravo kao navijač dati svoje mišljenje. Kad je dobro, kad je loše, kad je toksično. Ako ne možemo kao navijači dati svoje mišljenje, pishaj ga onda. Gasi klub, nećemo se ni takmičit.
Prijatelju sta je taj momak radio u zadnjih 15 god. trenirao odbojku? To je isto kao kad bi beka stavio na krilo i kažeš pretežak je pa nije mogao centrirat barem jednu loptu u 16.mnon46 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 00:10irfan ramić je krilo, nema malac 50 kila, kako ćeš ga na beka gurnut, 2 godine zaredom izmišljamo pozicije igračimajoker90 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:44Ovim našim mladim talentima, prije svega Ramićima i Traki, neka neko ko ih voli i ko im je blizak kaže da momci upišu fakultete na vakat. Nije još kasno za školu, jer od fudbala se neće nekog hljeba najesti. Nama postaje normala kad nam neko složi tricu, četvorku. Eto, petica nam je ono ko mnogo već, ali nije sad tragedija. Moji pitari, moji. I kažu toksična sredina, psuje im se, navijači krivi.![]()
On nije uspio kako treba ni zasmetati protivniku, kao da je čuvao Manea a ne nekog nižerazrednog igrača.
Bruka i sramota od igrača a pogotovo trenera koji ga je uopste ubacio da igra bilo kakvu poziciju.
Vidi drug, na klupi imaš Mulalića koji je bek, kakav god da je, bek je i on to igra valjda čitavu karijeru. A druga stvar, Ćuže nije baš nižerazredan igrač.harixs je napisao/la: ↑05 sep 2022, 01:39Prijatelju sta je taj momak radio u zadnjih 15 god. trenirao odbojku? To je isto kao kad bi beka stavio na krilo i kažeš pretežak je pa nije mogao centrirat barem jednu loptu u 16.mnon46 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 00:10irfan ramić je krilo, nema malac 50 kila, kako ćeš ga na beka gurnut, 2 godine zaredom izmišljamo pozicije igračimajoker90 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 23:44Ovim našim mladim talentima, prije svega Ramićima i Traki, neka neko ko ih voli i ko im je blizak kaže da momci upišu fakultete na vakat. Nije još kasno za školu, jer od fudbala se neće nekog hljeba najesti. Nama postaje normala kad nam neko složi tricu, četvorku. Eto, petica nam je ono ko mnogo već, ali nije sad tragedija. Moji pitari, moji. I kažu toksična sredina, psuje im se, navijači krivi.![]()
On nije uspio kako treba ni zasmetati protivniku, kao da je čuvao Manea a ne nekog nižerazrednog igrača.
Bruka i sramota od igrača a pogotovo trenera koji ga je uopste ubacio da igra bilo kakvu poziciju.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ako protiv Širokog brijega, Irfan Ramić počne kao desni bek, na mjestu Enedina Mulalića bi isti dan zatražio raskid ugovora. To je Jovašević trebao uraditi, cim je vidio da na Salčina računaju kao prvu alternativu Tomaševiću.mnon46 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 02:15Vidi drug, na klupi imaš Mulalića koji je bek, kakav god da je, bek je i on to igra valjda čitavu karijeru. A druga stvar, Ćuže nije baš nižerazredan igrač.harixs je napisao/la: ↑05 sep 2022, 01:39Prijatelju sta je taj momak radio u zadnjih 15 god. trenirao odbojku? To je isto kao kad bi beka stavio na krilo i kažeš pretežak je pa nije mogao centrirat barem jednu loptu u 16.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 05 sep 2022, 03:30, ukupno mijenjano 1 put.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Gledam ovaj TSC dns protiv Zvezde ybte s kakvim mudima odigrase i bod na marakani a mi prije 2 mj s njima 1 1 odigrali i to bili bolji.
Mi ako otjeramo Fedju mi smo budale, imamo dosta prha od stopera, Avrama, danas Muse, ali ybo to sve stoperi nas ubise, prekidi centarsutevi nepostojimo, ne buditr idioti i ne tjerajte ovakvog covjeka, KOGA BI DOVELI vise.
Sarajevo mi nije napravilo 20 sutrva prosle sezone nikako.
Strpite se, siguran sam da cemo tsvrsiti u top 3 bez problema i sko vjerujem u titulu.
Odvratni smo postali brata mi.
Pusti covjeka nek odradi godinu yebo vas otac
Mi ako otjeramo Fedju mi smo budale, imamo dosta prha od stopera, Avrama, danas Muse, ali ybo to sve stoperi nas ubise, prekidi centarsutevi nepostojimo, ne buditr idioti i ne tjerajte ovakvog covjeka, KOGA BI DOVELI vise.
Sarajevo mi nije napravilo 20 sutrva prosle sezone nikako.
Strpite se, siguran sam da cemo tsvrsiti u top 3 bez problema i sko vjerujem u titulu.
Odvratni smo postali brata mi.
Pusti covjeka nek odradi godinu yebo vas otac
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Samo mi je krivo što šute kao pičqe za suđenje. Dok nismo dobili 3- i gol ništa nam nije dosudio. Golman nam treba isto kao i štoperi, drugi gol golmanov nesmije ga dobiti iz peterca ako lopta putuje 3 sekunde.
- Ferrante071
- Kontakt:
Fergusone... Jesi li još uvijek tu, ili si otišao?
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bhfanatic14, Bing [Bot], FRANK RIBERY, Hajdeee, HordasFks, Seipronto, Varijantas8 i 94 gosta.