To ono kad ste pobjegli u sumu pa vas onaj ludi mafijas spasio na njegov poznati hrabar nacin?

To ono kad ste pobjegli u sumu pa vas onaj ludi mafijas spasio na njegov poznati hrabar nacin?
Hvala Bogu pa nema, ovo je primitivno.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:46Ajde ne seri vise kad nisi u tome. Vi sto serete najvise preko interneta, vas i nema nigdje.
Zanima li te kako je vas clan dosao u aluminij i rekao da je spreman radit za 800km? Kako to odjednom ni vasim ne smeta ni aluminij ni zidov niti dugine boje? Treba li ti ime i prezime posto vidim da volis i to pisat po forumu?
Hahahaha koji ste vi mitomani u pm.
Ne seri imaš 9 postova svaki hejt. Ne interesuje me uopšte,a ovaj vaš je sam kriv što je dospio u medije. Nisam mu ja pisao ime i prezime nego mediji. Imaš Google pa provjeri.
Kad imas sve informacije i kad te zanima sto se ne javis momku privatno nego gluposti pises
Hahaha vidi se
Nositelji Europskih vrijednostira1981 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:08Vamosjedan je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:04A vi ste prije par tjedana napadali huligane ? Hmm ne bih bas rekao da su sinoc bili samo civili ali dobro vi forumasi znate sve![]()
Ma tako je ADNANE sine BLOCK i nedaj na sebe .
ADNANE samo me nemoj BLOCK !Ado1922 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 10:25Prema snimci, nekolicina huligana naoružana palicama u 22.30 napala je građane koji su se u tom trenutku našli na ulici. Palicama su razbijali invertar u obližnjem kafiću i na kladionici. Na mjesto događaja izašla je i policija HNŽ-a. - Pročitajte više na: https://****/vijesti/crna-kronika/video-huliganski-neredi-u-opinama-intervenirala-hitna-i-policija/392842
Dvije osobe ozlijeđene su u huliganskim neredima koji su se u nedjelju uvečer dogodile u mostarskom naselju Opine, saznaje ****. Prema izjavama očevidaca, jedna osoba prevezena je kolima hitne pomoći u Kantonalnu bolnicu "Dr. Safet Mujić" Mostar gdje joj je pružena pomoć. Za sada se ne zna o kakvim se ozljedama radi.
Nisam vam ja onaj sto u prazno prijeti nekom alenu sto krade tariguz po mepasu. Vidim li jos 1 post u kojem se vrijedja aluminij i zidov osvanut ce vam kolega na 10 foruma
I plus nekoga drugog naziva šabanom, a on debil 1/1.
Kaze
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, VivaLaLiberta i 32 gosta.