Da izgube svaku 20 razlike do kraja nema im se sta prigovorir, momci su dali sve od sebe u ovoj nemogucoj grupi, tako da nema potrebe da osjecaju pritisak...nek odigraju zadnje dvije ko ove tri, pa nek nas pobijede ako su jaci...imekorisnicko je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:30A baš glupa vazda priča,ispade da se trebamo do finala praviti ludi,kao nije to ništa. Pritisak je dio igre,nošenje s pritiskom dio kvaliteta.Madal je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:11Sta treba da ih pustimo i mozda ni ne gledamo uopste kako igraju, samo provjerimo rezultat poslije, kako bi igrali bez pritiska? Dobio si prvaka Europe, svi se nadamo prolasku grupe, izvoli nosi se sa pritiskom. Na je.benom si Eurobasketu, naravno da moras imati pritisak!gazijabih je napisao/la: ↑05 sep 2022, 08:51E sad novinari prave ozbiljan problem reprezentaciji, jer prerasta u neosovanu euforiju, pogotovo jer ni izbliza nista nije gotovo.
Pobjeda je super, pobjeda je iznenadjenje u regiji i Evropi. Ok, idemo dalje. Smiriti strasti, vratiti igrace u polukaranten i da u miru docekaju zadnje 2 utakmice. Do sada smo protivnicima prolazili ispod radara sa podcjenjivanjem, a od sinoc se pale lampice svima i pokrenut je skauting jer nas sada svi shvataju ozbiljno, i nece vise biti podcijenjivanja.
Zeljni jesmo uspjeha i pobjeda i te malo radosti, ali treba spustiti lopticu, ozbiljno primiriti. Postaje degutantno sta novinari i mediji rade. Poremetice atmosferu, smarace, smetace, dosadjivace, dizati u nebesa. Igramo iznad svojih mogucnosti i treba im mir vise nego ikad. Ulazimo u onaj kontraefekt gdje se sada od njih nesto ocekuje, bez razloga im se nabija pritisak, kombinatorike, kalkulacije. Dovdje su dosli jer nisu imali medije i novinare za vratom. Nasim svim selekcijama je najveci neprijatelj neutemeljena euforija, puna hvalospijeva, dosadni novinari, i nametanje pritiska javnosti koji iscekuje nesto. Podhitno zastiti igrace!!!
Idemo momci! Za pocetak, smanjiti internet i izbjegavati izjave i medije. Izdrzati jos 3 dana.
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Vidim da im se Fall vratio sto ce dodatno otezat poentiranje iz reketa , pogotco juki i musiShategabri je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:38Kad nismo poslije Njemačke, i to dan ranije igrali, onda ne bi trebali ni sa Francima.bordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:33Ma ok pritisak, ja se bojim da se nismo ispraznili , velika pobjeda, slavlje, euforija mi smo slkooni nakon takvi utakmica ispuhati. Ja se toga bojim a ne pritiska utakmice, skloni smo opuštanju odnosno ispušemo a to nema veze s pritiskom.
Dan odmora. Dobili ih prošlu. Oni generalno ovo prvenstvo tanko igraju.
Mrljava pobjeda nad Litvancima i Mađarima.
Biće to rudarski posao, al nadam se da ćemo ih uvući u svoju igru.
Kakogod, imamo dvije šanse i jednu moramo iskoristiti.
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Veliko je pitanje da li Slovenija može dobiti Njemačku. Može biti i jedno i drugo, ali će se morati dobro namučiti da ih dobiju.Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:31Istina ima vjetra u leža Nijemcima, al ništa manje nije bilo ni Slovencima.TzBulevar87 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:14Kakva bolan Njemačka, razvalit će ih Slovenci. Sreća njihova što su domaćini i što imaju sudije iza sebe, inače bi se borili da Madjarskom za tu jednu pobjedu.Beko je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:08nije rekao tacno to, nego je bacio flasu rekao: "in mi bi tako do finala prisli, u pi *** ma**** vnaprej govorimo "...
Sto znaci : " i tako bi mi do finala dosli, pricamo unaprijed u p**** mat*** "...nikad nije rekao od koga gubimo
pricamo unaprijed o pobjedama...sto znaci da su totalno podcjenili BiH sastav
sto znaci da pricaju o finalu itd. znaci totalno bez respekta do svih ekipa, ne samo BiH...i nadam se da ispadnu vec iz grupe.
njemci ce jih svakako uzeti, eto jos francuzi, mi uzmemo francuze, litva zavrsi 4 mi 3 njemacka 1 a francuzi 2...
Bar ove utakmice sa nama.
Da će ih razvaliti sumnjam. Mogu ih dobiti.
Nigdje veze ta usporedba sa Mađarskom.
Wagner je odličan igrač, Schroder i Lo sjajni playevi, Theis i Voightmann fina centarska linija.
Sreća je pa Adis ne potcjenjuje nikog ovako, klasično naše 'ta će oni, pa kad ispadnemo onda su svi krivi samo ne mi.
- Shategabri
- Kontakt:
Znači Fall, Poirier i Gobert na Juku. Možeš ti to, Juka!Victor je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:40Vidim da im se Fall vratio sto ce dodatno otezat poentiranje iz reketa , pogotco juki i musiShategabri je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:38Kad nismo poslije Njemačke, i to dan ranije igrali, onda ne bi trebali ni sa Francima.bordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:33Ma ok pritisak, ja se bojim da se nismo ispraznili , velika pobjeda, slavlje, euforija mi smo slkooni nakon takvi utakmica ispuhati. Ja se toga bojim a ne pritiska utakmice, skloni smo opuštanju odnosno ispušemo a to nema veze s pritiskom.
Koševo Zapad
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nadam se i ja da ne cemo ispuhati. Protiv njemačke smo izgubili al bili smo blizu i to nas je motivisalo. Ovo sto sam pisao je drugacije juce su se ispraznili pjesma, skakali po tribinama, sad su heroji itd a mi smo sloloni da nas to ponese i ispušemo o tome pricam. Al sto kazes valjda smo pametni da se smirimo i dobijemo francusku a onda dalje sve je moguce.Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:38Kad nismo poslije Njemačke, i to dan ranije igrali, onda ne bi trebali ni sa Francima.bordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:33Ma ok pritisak, ja se bojim da se nismo ispraznili , velika pobjeda, slavlje, euforija mi smo slkooni nakon takvi utakmica ispuhati. Ja se toga bojim a ne pritiska utakmice, skloni smo opuštanju odnosno ispušemo a to nema veze s pritiskom.
- Shategabri
- Kontakt:
Ta je utakmica bitna iz više razloga.Sarmica je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:41Veliko je pitanje da li Slovenija može dobiti Njemačku. Može biti i jedno i drugo, ali će se morati dobro namučiti da ih dobiju.Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:31Istina ima vjetra u leža Nijemcima, al ništa manje nije bilo ni Slovencima.TzBulevar87 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:14
Kakva bolan Njemačka, razvalit će ih Slovenci. Sreća njihova što su domaćini i što imaju sudije iza sebe, inače bi se borili da Madjarskom za tu jednu pobjedu.
Wagner je odličan igrač, Schroder i Lo sjajni playevi, Theis i Voightmann fina centarska linija.
Sreća je pa Adis ne potcjenjuje nikog ovako, klasično naše 'ta će oni, pa kad ispadnemo onda su svi krivi samo ne mi.
Istina, Nijemci su već prošli, ali...treba ovjeriti uzdrmane Slovence još jednom.
A s druge strane Slovenci se moraju iskupiti za poraz od nas.
Biće tu svega. Protektovani domaćin vs protektovani Luka.
Da vidimo sad ironiju njemačkog selektora kad Lukica napuši sudiju ispred njega
Koševo Zapad
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kakvo potcjenjivanje i 'ta ce oni. Činjenica je da bi ih mi dobili 10 da je bio neutralni teren. Činjenica je da su ih Litvanci trebali dobiti jučer i da su pokradeni. Fazon je što uopšte nisu kvalitetniji od nas, a kamo li Litve, Francuske i Slovenija, a imaju omjer 3-0. O tom ti ja, 'ta će oni... Kontaš.Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:31Istina ima vjetra u leža Nijemcima, al ništa manje nije bilo ni Slovencima.TzBulevar87 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:14Kakva bolan Njemačka, razvalit će ih Slovenci. Sreća njihova što su domaćini i što imaju sudije iza sebe, inače bi se borili da Madjarskom za tu jednu pobjedu.Beko je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:08nije rekao tacno to, nego je bacio flasu rekao: "in mi bi tako do finala prisli, u pi *** ma**** vnaprej govorimo "...
Sto znaci : " i tako bi mi do finala dosli, pricamo unaprijed u p**** mat*** "...nikad nije rekao od koga gubimo
pricamo unaprijed o pobjedama...sto znaci da su totalno podcjenili BiH sastav
sto znaci da pricaju o finalu itd. znaci totalno bez respekta do svih ekipa, ne samo BiH...i nadam se da ispadnu vec iz grupe.
njemci ce jih svakako uzeti, eto jos francuzi, mi uzmemo francuze, litva zavrsi 4 mi 3 njemacka 1 a francuzi 2...
075
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baš me čudi, mi bi sa 4 pobjede nekako izvisiliShategabri je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:24U pravu je @bordobijeli, u tom krugu od tri reprezentacije sa dvije pobjede samo ga mi možemo ispushiti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svi taj krug reprezentacija spominju u slucaju da Slo "obje" izgubi, i od Njem i od Fra.bordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:38Da to je to. Al je fazon sto slovenija posljednja igra s Francuskom i Slovenija dobije mi i Litva ostajemo jedini s2-3 i mi ispadamo zbog poraza od Litve. Tako da treba dobiti Francuze i kraj priče. Mi sa dva poraza gotovo pa sigurno ispadamo.BordoSaga2 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:34Slovenija Litvaniju 7, mi Sloveniju 4, nas Litvanija npr. 5
Slovenija +3
Mi -1
Litvanija -2
Niko ne racuna tu vrstu kombinacije bez toga
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa zar nije logično da se sve utakmice zadnje kolo igraju u isto vrijeme?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Mi :MortemHz je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:58Baš me čudi, mi bi sa 4 pobjede nekako izvisiliShategabri je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:24U pravu je @bordobijeli, u tom krugu od tri reprezentacije sa dvije pobjede samo ga mi možemo ispushiti.![]()
![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jest,al posto se sve utakmice igraju u jednoj dvorani,to je nemoguce izvestibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 10:02Pa zar nije logično da se sve utakmice zadnje kolo igraju u isto vrijeme?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma znam, al mislim da nece po nas dobro zavrsiti ako budemo morali cekati tu posljednju utakmicu da francuska dobije sloveniju.farenhajt je napisao/la: ↑05 sep 2022, 10:01Svi taj krug reprezentacija spominju u slucaju da Slo "obje" izgubi, i od Njem i od Fra.bordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:38Da to je to. Al je fazon sto slovenija posljednja igra s Francuskom i Slovenija dobije mi i Litva ostajemo jedini s2-3 i mi ispadamo zbog poraza od Litve. Tako da treba dobiti Francuze i kraj priče. Mi sa dva poraza gotovo pa sigurno ispadamo.BordoSaga2 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:34Slovenija Litvaniju 7, mi Sloveniju 4, nas Litvanija npr. 5
Slovenija +3
Mi -1
Litvanija -2
Niko ne racuna tu vrstu kombinacije bez toga
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Sa 4 pobjede bi se stvorio krug u kojem bi mi imali najslabiju koš razlikuMortemHz je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:58Baš me čudi, mi bi sa 4 pobjede nekako izvisiliShategabri je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:24U pravu je @bordobijeli, u tom krugu od tri reprezentacije sa dvije pobjede samo ga mi možemo ispushiti.![]()
![]()
Koševo Zapad
Strah me Bozije kazne zbog Valanciunasa.DamirT je napisao/la: ↑05 sep 2022, 10:08https://www.fiba.basketball/eurobasket/ ... usa-dragic
Hajmo glasajte za Musu![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
NKSvatovacPoljice
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Znam i ta je priča oko njih od početka.TzBulevar87 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:51Kakvo potcjenjivanje i 'ta ce oni. Činjenica je da bi ih mi dobili 10 da je bio neutralni teren. Činjenica je da su ih Litvanci trebali dobiti jučer i da su pokradeni. Fazon je što uopšte nisu kvalitetniji od nas, a kamo li Litve, Francuske i Slovenija, a imaju omjer 3-0. O tom ti ja, 'ta će oni... Kontaš.Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:31Istina ima vjetra u leža Nijemcima, al ništa manje nije bilo ni Slovencima.TzBulevar87 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:14
Kakva bolan Njemačka, razvalit će ih Slovenci. Sreća njihova što su domaćini i što imaju sudije iza sebe, inače bi se borili da Madjarskom za tu jednu pobjedu.
Možda nisu kvalitetniji od nas igrački, ali to nadomjeste zalaganjem na terenu i na kraju krajeva, bili su veliki favoriti protiv nas.
Ok, poguraju ih i sudije, međutim ne može se reći da loše igraju, mislim grupa je takva da ako si loš ideš down, evo primjer i nas sa Slovencima, mrtvi favoriti i još vjetar u leđa od sudija i opet ispushise.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.