FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako bude bar 5k ide bar dva razlike ko djeca iz škole aBd... 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Mi kad god se nafuramo i naložimo, dobijemo po guzici.
Sutra oprezno, po nova tri boda i hvatanja nekig niza.
Sutra oprezno, po nova tri boda i hvatanja nekig niza.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ofanzivno sutra od prve sekunde, nek ne znaju šta ih ne snašlo pred 5000 navijača i našim presingom. Samo se na sebe koncentrisat i gledat druge timove i ne kalkulisat šta bi bilo kad bi bilo. Samo jako momci do pobjede 
Ma sutra minimalno 5 hiljada gledaoca, dobra igra, atmosfera i pobjeda od 2-3 razlike. 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Odigrati hrabro i pametno, favoriti jesmo i moramo to dokazati na terenu. Nadam se iskreno oko 5 hiljada.
SRETNO ŽELJO!
SRETNO ŽELJO!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Danas igra Željezničar!
- MocMahale444
To je ta nasa pekaraaa radi od pettt.
Samo sa nam dragi Bog da nafake
Samo sa nam dragi Bog da nafake
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Halo pola nasih igra za Igman.Nesmijemo past pod uticaj da se moramo pazit Igmana Posusja i ostalih.Znam da svi igraju lopte ali sa psiholoske strane to treba da se gleda kao rutina.Nismo nista dugo osvojili pa pojedini hoce da srozaju ugled kluba a mi navijaci to necemo dozvolit.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Oprezno danas.
Svi na Grbavicu!!!
Naprijed Željo ljubavi moja!!!
Svi na Grbavicu!!!
Naprijed Željo ljubavi moja!!!
Gledam malo statistiku. Cetiri utakmice na Grbavici do sada, prosjecna gledanosti (po informacijama sa NFSBIH!) nesto vise od 7,000. Ja ne znam koliko klubova u regionu ima taj prosjek iskreno... E sad ako uzmemo u obzir da nas savez opasno kolje sa ciframa, moglo bi se reci da je prava gledanost jos veca.
v Leotar 4,000
v Siroki Brijeg 7,600
v Tuzla City 4,300
v Sarajevo 12,600
Broj 1. Bili i ostali. Svidjelo se to nekom ili ne.

v Leotar 4,000
v Siroki Brijeg 7,600
v Tuzla City 4,300
v Sarajevo 12,600

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Deru nas sa posjetom po hiljadu po utakmici minimalno, iz kojeg razloga ne znam. Naprijed Željo ljubavi moja!ReX je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:06Gledam malo statistiku. Cetiri utakmice na Grbavici do sada, prosjecna gledanosti (po informacijama sa NFSBIH!) nesto vise od 7,000. Ja ne znam koliko klubova u regionu ima taj prosjek iskreno... E sad ako uzmemo u obzir da nas savez opasno kolje sa ciframa, moglo bi se reci da je prava gledanost jos veca.
v Leotar 4,000
v Siroki Brijeg 7,600
v Tuzla City 4,300
v Sarajevo 12,600
![]()
![]()
Mislim da su neki rekli zbog toga se nema brojaca ili se ne koriste, pa se karte ne skeniraju. Nesto tako. Ali eto, cak i ovako imas preko 7,000 a x je faktora da ne bude ni pola toga imajuci u vidu situaciju.
@igrajlopte 🐦
Protiv Leotara nas je bilo 8/9k, nigdje veze 4kzeljovac21 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:17Deru nas sa posjetom po hiljadu po utakmici minimalno, iz kojeg razloga ne znam. Naprijed Željo ljubavi moja!ReX je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:06Gledam malo statistiku. Cetiri utakmice na Grbavici do sada, prosjecna gledanosti (po informacijama sa NFSBIH!) nesto vise od 7,000. Ja ne znam koliko klubova u regionu ima taj prosjek iskreno... E sad ako uzmemo u obzir da nas savez opasno kolje sa ciframa, moglo bi se reci da je prava gledanost jos veca.
v Leotar 4,000
v Siroki Brijeg 7,600
v Tuzla City 4,300
v Sarajevo 12,600
![]()
![]()
- NerminFatic
- Kontakt:
A zar se nece manje poreza platiti ako prijave manju posjetu? #samorazmisljamdazeljiostanevisekm
kako mislis nema brojaca? svaka karta se ocita od pojedinacih ulaznica do godisnjih polugodisnjih i onih koje klub pokloni na kojoj nema cijena naznacena
Samo sto su protiv Leotara mnogi prosli a da nisu ocitali karte, izmedju ostalog i ja jer na tom ulazu na istoku nisu radili brojači, a to je najfrekventniji ulaz ondje na sredini do onih desetogodisnjih...
-
- Kontakt:
Isto je bilo i na Jugu protiv Leotara, cijepale se karte jer su gužve bile nesnošljive.
Željezničar za život cijeli!
Još 6 sati . Ko će isčekati više.
Oko 17 i 30 lagano put Grbavice.
Lijepo vrijeme danas, vala idealan dan.
Oko 17 i 30 lagano put Grbavice.
Lijepo vrijeme danas, vala idealan dan.
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Meshko91 i 19 gostiju.