Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I to smo probali i vidjeli smo na šta je izašlo.FoSte95 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 10:54Kao pto sam rekao kad je Vinko otjeran, samo trener stranac dolazi u obzir. Od ovih što se vrte stslno u krug u ligi nema ništa. Prosto ljudi ne znaju i eto ti. Dovedeš dve igrače kakve si htio, Ismir im da plate boli glava za naše uslove i ti opet go qrac.......
Nema drugog objašnjenja no da ljudi prosto ne znaju.....
Ne budite djeca. Pa eto Dudic se nije nista pitao za transfere, naravno da jeste. Hadzija predlozi, Dudic odobri ili ne i Hadzija pregovara ili ne.. Jednostavno nekoga okrivljavati bezveze ne ide, i uostalom do neki dan je Hadzija bio Rairola, gle sad belaja celava ubleha..SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:20Upravo, covjek ne moze od govana da pitu pravi. Jedino sto mu zamjeram je sto tu ne igra Trako, gori od Đokanovića na njegovoj prirodnoj poziciji ne moze biti.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 09:19Je li Feđa sam sebi trebao dovesti igrače u zadnjoj liniji ili ima neko zadužen za to? Neka ćelava ubleha?
Vjerovatno bi pristao na 50% onog sto je dobijao u Osijeku.SejoSexon je napisao/la: ↑05 sep 2022, 08:38Fino ako hoćete malo naprijed, kod Bjelice, vidjet primanja i nek posloži ekipu, nakon par godina, nadogradjujte i ići će na bolje.
Fascinantno je da taktičko, tehnicki, dva tri igrača Dinama prave onoliku razliku, i tu se vidi sta je prava fudbalska škola i kako ista treba da izgleda. Čim se Mamic malo umjesao ovi počeli da životom odskacu zamisli da se da u jačem kapacitetu
razumijem poraze od tuzle i zrinjskog, ali od igmana koji je zadnji na tabeli
Svasta ce covijek procitati,zeljo sa 400 km plate sastavi bolju ekipu i ima bolju igru od Dudica,Tuzla svi im otisli i dosli neki novi pa nas oderu ato tu onda ne pravis komparaciju,jel treba sa Igmanom ili Leotarom da se poredimo? Nisko vam je Fedja spustio kriterije al treba da zna da je ovo Sarajevo,da smo sa gorom ekipom 5 puta od ove imali bolje rezultate i praznih dzepova,treba ga pocet pljuvat kao sto ste to i sa predhodnicima radilibordobijeli4 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 10:41Igre ima itekako!!! Vidi se Fedjin obris, na slabijim utakmicama naravno, za vece utakmice treba vise vremena! Ovaj Zrinjski u kontinuitetu radi 20 mjeseci, isti trener isti igraci ista igra! Ekipa iznad nase lige, bode oci 4 gola ali kako god.. poraz je neminovan bio - odnos snaga je svakako na strani Zrinjskog plus na to dodati kontinuitet rada, ozbiljnost kluba i prijasnje rezultate. Jedini poraz koji nije smio doci je protiv Simin Hana koji je ekipa kao i mi u razvoju - ali ne moze se sve pozitivno zavrsavati!
Glavni problem je sto tjeramo trenere jer ne pobijede Zrinjski, Zelju itd.. zivimo za pobjedu na derbiju a ne za titule - ogranicenost. Vasoski je otjeran jer nije pobijedio Zelju, a covjek je imao itekako realne sanse da ispunu cilj - izbori evropu.
Pred Fedju je stavljeno da mora izboriti evropu za sljedecu sezonu, i nista vise, nikakav trofej i nikakve uslovne pobjede. Svaki pomisao na otkaz je katastrofalan i potez neozbiljnog kluba! Kad izgubi sve sanse da ispuni ciljeve za ovu sezonu - EVROPA - otjeraj! A do tada podrska potpuna.
svi smo se pitali pa sto je izabrao nas ,onakav igrac. Sad smo dobili razlog
Dobro sam ku pratio svaki press,hvalio se da cemo vidjet nesto novo,da zna raidti pod pritiskom i da je u Velezu veci pritisak jer ovdje ima sve,takodje spominjao je velike i brojne povrede nasih igraca prije,i kao proali su pripreme i nema povrijedjenih i tu se vidi razlika u treniranju,sad nikako da kritikuje te njihove metode jer svako malo povredazagorski je napisao/la: ↑05 sep 2022, 11:41I definitivno, Feda je tanak trener koji o sebi ima visoko misljenje ponesen odredenih flash uspjesima sa Velezom. Trener koji moze voditi manje klubove gdje ce na galamu i motivaciju s vremena na vrijeme bljesnuti.
Kod nas se frajer pogubio skroz.
Upitna je kvaliteta njegovih treninga,posebno kondicioni dio,obzirom na brojne povrede igraca.
Lik je dobio sto nije nijedan trener, dobio je mogucnost da sklapa ekipu po svojoj zelji otjerao koga hoce doveo koga hoce. Pricao puno i sto treba i sto ne treba,nafuravao raju,hvalio sam sebe itd.
Da li ga tjerati??
Ne!
Ne zato sto je dobar i sto ga vrijedi istrpiti vec samo zato sto ne znam koga bi doveli u ovom momentu i sto smo svi vise siti promjena trenera i pocinjanja iz nova.