Vraca se El loco.
Tesko da ce on ostajati dugo na terenu u VAR eri osim ako nije prilagodio svoju "igru"
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Da, baš me iznenadio pozitivno, mislio sam da nećemo imati neke koristi od njega, a zbog njega je ETH i Brunu gurnuo naprijed u odnosu na prošlu sezonu i odma i on proigrao, jer je on bio povučeniji i morao je pokrivati to što Eriksen sad igra, s tim da opet nije to defnazivno na nivou Scholesa, al je baš osvježenje u odnosu na ono što smo gledali prošle godine.
Lider nema sta do jucer kmecao da hoce da ide kad je vidio da nema izbora glumi liderstvo i grije klupu panjevima rasfordu sancu i antonyu
Kakva si ti sorta, 24/7 na forumu pa eo vidim bar 2 godine
Dobar mi poso' jbg može mi se. Vaša zaluđenost Ronaldom i Mesijem prelazi granice zdravog razuma. Takva opsjednutost jednim igračem nije zdravaf0rest1946 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 15:35Kakva si ti sorta, 24/7 na forumu pa eo vidim bar 2 godine
Neradnik, svakom loncu poklopac.
Imam pravo na forumu da podrzavam koga zelim i vidio sam zadnjih 20 godina kakva je to igracina a pametuju nekakva djecica i pljuju ga.
Coek 38 godina i jos uvjek igra.
Meni ovaj malasija gori od shawa jedino je salaha uspio zaustaviti svi ostali mu pravili djecu za sadawadethegreat je napisao/la: ↑05 sep 2022, 15:45Brokula il je programer il radi sa kamionima.
Ronaldo ima uticaja na ovu dobru igru Uniteda koliko i ja imam.
CIjenim ga i mislim da bi i dalje trpao u pravoj sredini ali treba biti realan.
Ljudi su se najvise preporodili ne igranjem glavonje i Shawa.
Scott im trci ko lud Eriksen i Bruno zaduzeni za kreaciju Eriksen malo vise diktira odnosno ubrzava tempo kada treba.
Na to sve Rash bere plodove.
Šizofreničari, cijelo ljeto čitav svijet gleda "lidera" kako se prostituira ne bi li ga neki klub koji je sudionik LP uzeo, kada je redom dobio odbijenice onda se okrenuo liderstvu.