Tooooooooooooo, ubicemo ih bolan sve ko mraz paprike! Naprijed Crveeennnniiiiiiiiiiiiiii!!!!!!profesorbaltazar je napisao/la: ↑03 sep 2022, 20:18TO CARE TAKO SE I JA OSJEĆAM SVAKA ČAST ZA POSTSjenjak1919 je napisao/la: ↑03 sep 2022, 20:13Odlicna utakmica, svaka cast momcima. Samo jako i u kost i sve ce doc na svoje. Joj Slobodo kolko te volim sta je ovo!
![]()
![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SLOBODA ILI NIŠTA
Prva stvar ne sjecam se kad smo zadnji put zabili 4 gola, kad smo preokrenuli i kad je jedan nas igrac imao 3 asistencije u jednoj utakmici.
Momcima svaka cast pokazali su da imaju neki karakter, sto se tice Kapeta definitvno nasa najlosija karika i treba ga kritikovati kako bi se popravi, Osmic je proslu sezonu bio katastrofalan ali se ovu dosta popravio iako jos uvijek zna ispasti, ali razlika je vidljiva.
- Sad jos vise zalimo za bodovima protiv Posusja, nisu smjeli tu izgubiti nikako, Delic opet odlican momak zna "lopte" ima šlifa, sta li ce biti sa njega sad kad je Stojan tu.
Sto se tice uprave neko napisa najbolja ikad, tu sam i dalje misljenja da su katastrofa, pogotovo Seco sto se pogubio totalno.
Momcima svaka cast pokazali su da imaju neki karakter, sto se tice Kapeta definitvno nasa najlosija karika i treba ga kritikovati kako bi se popravi, Osmic je proslu sezonu bio katastrofalan ali se ovu dosta popravio iako jos uvijek zna ispasti, ali razlika je vidljiva.
- Sad jos vise zalimo za bodovima protiv Posusja, nisu smjeli tu izgubiti nikako, Delic opet odlican momak zna "lopte" ima šlifa, sta li ce biti sa njega sad kad je Stojan tu.
Sto se tice uprave neko napisa najbolja ikad, tu sam i dalje misljenja da su katastrofa, pogotovo Seco sto se pogubio totalno.
Svaka čast, 4 gola je ogromno u ovoj ligi. Nadam se da je naznaka da cemo biti u stanju stvarati prilike protiv Posušja i sličnih kad smo domaćini. Patnja je osvajati bodove samo kad smo slabiji tim pa se branimo.
Lijepa pojačanja, ne znam odakle nam novac ali svakako svaka čast. Šteta što nemamo više informacija o stanju u klubu od najtransparentnije uprave ikad.
Lijepa pojačanja, ne znam odakle nam novac ali svakako svaka čast. Šteta što nemamo više informacija o stanju u klubu od najtransparentnije uprave ikad.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kako Samirre, kako? Ovi ljudi igraju na višem levelu od ove lige. Mi možemo parkirati autobus i uz neka čuda do boda nekakvog, a o pobjedi ne razmišljam nikako nakon ovog večeras.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Vidjet cemo u srijedu ! Kad smo ih izbacili iz kupa prosle godine , ove ih možemo dobiti u ligi !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Dobro si i rekao, prošle godine.
Gledao sam ih u Evropi, prevazišli su PLBiH definitivno. Večeras su to i potvrdili...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Kako ih Zeljo onda dobi u Mostaru ljudi godinu dana nikog u gostima nisu dobili ? Cudna je ovo liga i ono sto je Zrinjski uradio prosle godine se nece desiti u narednih 10-ak godina sigurno, u srijedu samo da ne bude bunker i vjerujem i 3 boda !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kombinovani sastav, mislima u euro mečevima, plus potcjenjivanje i eto ti ga.
Sad toga neće biti: najjači sastav, fokus samo na PL, a zbog toga što su se opekli protiv željkana ući će 100% u meč...
Opet kazem, čuda su moguća, ali je vjerovatnoća baš baš mala.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bravo momci odlicna pobjeda dugo nismo nekog pobijedili sa 3+ gola a i dugo se nismo vracali pogotov nakon toga sto smo 2 puta gubili. Utakmicu nisam gledao ali rezultat sve govori pogledao sam sazetke na netu i solidna utakmica, golove smo primili nakon amaterskih gresaka u odbrani. Ovdje kad se govorilo da je neki igrac los i da ga jedino njegov otac gura napadali su sa svih strana, opet ponavljam nisam nikad nista licno imao protiv momka ali ovo je najgori juniorski igrac i bek kojeg smo imali. Sa Bekicem i Vranjesom cemo dobiti na potrebnoj sirini u rosteru jos smo dobili i tog “Vođu na terenu” zbog kojeg nadam se Delic nece ispastati. Nazelio sam se utakmica idemo u srijedu potuci se sa Zrinjskim 
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- TzBulevar87
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Komazec im je Tito trenutno. Njegovo ponasanje i strast je i vise nego profesionalno za nasu ligu i klub. Itekako imaju sta nauciti od njega ovi mladji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Oprostite na upadu.
Zanima me stanje travnjaka na stadionu Banovići?
Jel barem "u priliku", da se ne mora dugim loptama preskakati igra?
Zanima me stanje travnjaka na stadionu Banovići?
Jel barem "u priliku", da se ne mora dugim loptama preskakati igra?
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Zna li neko u koliko je utakmica u srijedu?
- TzBulevar87
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Sta ima Guardiola, poselami tika taku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
profesorbaltazar
- Kontakt:
Ti nisi bio na utakmicu hahaha lažove jedanPashoni je napisao/la: ↑05 sep 2022, 08:28Bravo momci odlicna pobjeda dugo nismo nekog pobijedili sa 3+ gola a i dugo se nismo vracali pogotov nakon toga sto smo 2 puta gubili. Utakmicu nisam gledao ali rezultat sve govori pogledao sam sazetke na netu i solidna utakmica, golove smo primili nakon amaterskih gresaka u odbrani. Ovdje kad se govorilo da je neki igrac los i da ga jedino njegov otac gura napadali su sa svih strana, opet ponavljam nisam nikad nista licno imao protiv momka ali ovo je najgori juniorski igrac i bek kojeg smo imali. Sa Bekicem i Vranjesom cemo dobiti na potrebnoj sirini u rosteru jos smo dobili i tog “Vođu na terenu” zbog kojeg nadam se Delic nece ispastati. Nazelio sam se utakmica idemo u srijedu potuci se sa Zrinjskim![]()
prividan si jadan ne bio
-
Sjenjak075Sloboda
- Kontakt:
Ne znamo se ni radovati pobjedi j .. nas .. Sad linc na malog Kapetanovica samo udrite “navijaci” Tako ste i Jahu sad se zna sto je dobar … Meni Kapetanovic odlican vidjesmo kad Civa stade u kaknju na beka sta bi i kako to izgleda kiksso jednu I to sad treba linc pa bjezite podrzite nasu djecu njega , Mehmedovica (..Devedzica . Osmica , h beganovica s njima cemo profit dobiti a dr zarade odose I jos tuze ..sta Begi priredise I to nije zasluzio jos oprosti dug sve samo da pobjegne od “navijaca”. pustite ba ljude da rade ni ovo niste očekivali svaka čast ko bi se u ovo vrijeme uhvatio ovog pgt rupe bez dna Nino king daje i ulaže i biće to dobro 
kako zaslužuje Tuzla i navijači pravi .. KAPE SLOBODA UZ TEBE KAKO I ŠEF REČE 
I UZ SVE MLADE IGRACE