Ma nije gledao. On ne prati sport.. nije vidJeo
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fino je i vrijeme najavljeno za večeras... Tako da svi na Grbavicu!!!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
šop na stadionu nikad sređeniji uredniji i puniji šta se promijenilo nezz ali je za svaku pohvalu

-
- Kontakt:
Kultura posjećivanja Grbavice treba da se digne do nivoa kada će na derbijima i na utakmicama protiv autsajdera razlika u broju gledalaca biti svega 1000 - 2000 ljudi! Željina publika je za derbi odnijela veliku pobjedu napunivši tribine svoga stadiona i vjerujemo da je svima koji su bili na stadionu ta slika ostala urezana u sjećanju. Vjerujemo da nema navijača Želje koji ne bi volio vidjeti one slike i na nekoj drugoj utakmici. To je ono što zavisi od nas samih, nemojte da nam je lijeno nakaniti se doći na utakmicu, sa izgovorima tipa "svakako će biti tv prijenos", "a i možda će kiša pasti pa šta fali ako se preskoči..." E pa fali! To se mora mijenjati i dobro bi bilo da ovo svi već jednom shvate pa polahko početi raditi na tom polju.
Treba biti realan i svjestan da ne možemo protiv Igmana očekivati pun stadion, ali je jako bitno da imamo ovaj cilj kojem ćemo stremiti u narednim utakmicama, vjerovatno i sezonama, pa ćemo, za nadati se uspjeti u skorom periodu dovesti se u situaciju da naprimjer baš protiv ekipa kakva je Igman, kući imamo skoro pun stadion. Činjenica je da smo kao navijači Želje postigli mnoge zacrtane ciljeve, pa i one za koje su neki govorili da su nemoguća misija. Dovoljno smo sazreli da sami sebi kažemo da naši ciljevi nisu nemoguće misije i da ih zajedno i strpljivo možemo postići. Ovo je vrijeme kada trebamo pričati i raditi na zajedničkom cilju!
Svi na Grbavicu! U crnom, plavom, sivom... Sa šeširom, s kačketom, šalom ili zastavicom... NEBITNO! SVI NA GRBAVICU SVAKU ŽELJINU UTAKMICU, navodi se u saopštenju.

Treba biti realan i svjestan da ne možemo protiv Igmana očekivati pun stadion, ali je jako bitno da imamo ovaj cilj kojem ćemo stremiti u narednim utakmicama, vjerovatno i sezonama, pa ćemo, za nadati se uspjeti u skorom periodu dovesti se u situaciju da naprimjer baš protiv ekipa kakva je Igman, kući imamo skoro pun stadion. Činjenica je da smo kao navijači Želje postigli mnoge zacrtane ciljeve, pa i one za koje su neki govorili da su nemoguća misija. Dovoljno smo sazreli da sami sebi kažemo da naši ciljevi nisu nemoguće misije i da ih zajedno i strpljivo možemo postići. Ovo je vrijeme kada trebamo pričati i raditi na zajedničkom cilju!
Svi na Grbavicu! U crnom, plavom, sivom... Sa šeširom, s kačketom, šalom ili zastavicom... NEBITNO! SVI NA GRBAVICU SVAKU ŽELJINU UTAKMICU, navodi se u saopštenju.

Nama jedne godine kad smo sve derali redom i osvajali,na proslavi titule bilo 3 milje.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ganola1921 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 15:39Kultura posjećivanja Grbavice treba da se digne do nivoa kada će na derbijima i na utakmicama protiv autsajdera razlika u broju gledalaca biti svega 1000 - 2000 ljudi! Željina publika je za derbi odnijela veliku pobjedu napunivši tribine svoga stadiona i vjerujemo da je svima koji su bili na stadionu ta slika ostala urezana u sjećanju. Vjerujemo da nema navijača Želje koji ne bi volio vidjeti one slike i na nekoj drugoj utakmici. To je ono što zavisi od nas samih, nemojte da nam je lijeno nakaniti se doći na utakmicu, sa izgovorima tipa "svakako će biti tv prijenos", "a i možda će kiša pasti pa šta fali ako se preskoči..." E pa fali! To se mora mijenjati i dobro bi bilo da ovo svi već jednom shvate pa polahko početi raditi na tom polju.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- kolezeljovac
- Kontakt:
Nebitan lik, odigrao nesto malo tekmi, nit je izdajica nit je ckapi realno, totalno nebitan

Danas Santos - Stila - Amoah i Dzeno

Nunez kako se registrovao, vec ima 2-3 posta o tome kako je shop vrhunski uredjen kako je Belma dosla. Ne znam sto to treba ljudima da na takav nacin svog nekog hvale. Mi u Zelji imamo kultove licnosti izgleda od cistacice do predsjednika. Cirkus
Nunez živi u Kalesiji i preko slika vidi Shop. A Shop vazda isti kao uvijek. Isti asortiman kao uvijek. Opet nema veličina,ako te zapadne veličina dobro jeste. Od majica do dresova.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako Velež ne zezne svi su nam se rezultati poklopili da s pobjedom budemo prvi...
SVI NA GRBAVICU! Izuzetno važna tekma večeras!
SVI NA GRBAVICU! Izuzetno važna tekma večeras!

Ima li jos karata?
A sad fol neka hajcanja kad evropu nismo vidjeli sad će pet godina. A trofej na tv u nismo vidjeli.. Naopak narod nema sta drugo. Ne valja nama nista,uvijek neke zamjerke..
Neću dalje ulaziti u raspravu. Idem nešto z.guzit' do tekme. Vidimo se na Istoku večeras.Hulahopka je napisao/la: ↑05 sep 2022, 17:38A sad fol neka hajcanja kad evropu nismo vidjeli sad će pet godina. A trofej na tv u nismo vidjeli.. Naopak narod nema sta drugo. Ne valja nama nista,uvijek neke zamjerke..
Šta ovaj Edis pametuje sa Bećom i Štilićem u prvoj, a Hajdar na klupi? Nek mi samo neko objasni ovo. Volio bih da me demantuje al ajd
- kontrasviju
- Kontakt:
U21 pravilo.
Naš najjači sastav. Još Cocalić umjesto Kosorića i to je to.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 05 sep 2022, 18:05, ukupno mijenjano 2 puta.
1921
- kolezeljovac
- Kontakt:
Odličan sastav... Ne zaboravite da su Beča i Drina u21... Pa radi toga Beća u startnih XI.... A svakako moramo biti ultra ofanzivni...
A sad na Grbavicu....
Trenutno korisnika/ca: Levin, Mocvara1991, Pablo11 i 42 gosta.