RŠD Velež Mostar
-
ZauvijekSamoVelez
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Prijeko potrebna pobjeda i igra i rezultat fantazija i najcudnija stvar da ekipa Tuzle koja je do sada daleko najvise pokazala u prvenstvu nije stvorila ni jednu ozbiljnu priliku (izuzev greske Cosica i sada ove Halilovica koja je dosla kad je vec sve bilo gotovo). Je li se desio Tuzli los dan ili su ovo konacno naznake bolje forme vidjet cemo.
Od 3 utakmice koje smo igrali protiv protivnika iz gornjeg dijela tabele (Zeljo, Siroki, Tuzla), 2 pobjede i 1 remi i izgleda da to nije samo Fedjin sindrom nego ova ekipa jednostavno tako funkcionise. Doduse tek je pocetak sezone i tu se svasta moze promijeniti.
Samopouzdanje bi trebalo biti visoko poslije ovakve pobjede sto nam defintivno treba za naredne 3 teske utakmice prije reprezentativne pauze. Poslije toga bi teren defintivno trebao biti gotov i povrijedjeni igraci oporavljeni (izuzev Muminovica i Bajrica koji su teze povrijedjeni) i da konacno realno vidimo sta i koliko ova ekipa moze.
Od 3 utakmice koje smo igrali protiv protivnika iz gornjeg dijela tabele (Zeljo, Siroki, Tuzla), 2 pobjede i 1 remi i izgleda da to nije samo Fedjin sindrom nego ova ekipa jednostavno tako funkcionise. Doduse tek je pocetak sezone i tu se svasta moze promijeniti.
Samopouzdanje bi trebalo biti visoko poslije ovakve pobjede sto nam defintivno treba za naredne 3 teske utakmice prije reprezentativne pauze. Poslije toga bi teren defintivno trebao biti gotov i povrijedjeni igraci oporavljeni (izuzev Muminovica i Bajrica koji su teze povrijedjeni) i da konacno realno vidimo sta i koliko ova ekipa moze.
- oldschool72
- Kontakt:
Ova liga bi izgleda ličila na nešto kada bi se udaralo po džepu.
Jedino se trkom i borbom može nešto uraditi.
Danas su svi radili ono što Dino Hasanović radi svaku utakmicu...dali su 100% od sebe!
Bravo Rođeni!
Jedino se trkom i borbom može nešto uraditi.
Danas su svi radili ono što Dino Hasanović radi svaku utakmicu...dali su 100% od sebe!
Bravo Rođeni!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
Mostarac1974
- Kontakt:
Misli da je vrijeme da i igrači a i navijači svate da Amar ostaje trener koliko je i ugovor.Što prije svate i jedni i drugi lakše ćemo izaći iz krize.Stara je poslovica"RODILO SE,VALJA GA LJULJATI!Ni meni nije drag ali je sad naš trener.
I to je odličan trener..Mostarac1974 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 19:38Misli da je vrijeme da i igrači a i navijači svate da Amar ostaje trener koliko je i ugovor.Što prije svate i jedni i drugi lakše ćemo izaći iz krize.Stara je poslovica"RODILO SE,VALJA GA LJULJATI!Ni meni nije drag ali je sad naš trener.![]()
Bravo Rođeni! Očigledno da oduzimanje od plate ima efekta 
Brato, samo podsjećanje na tvoj komentar od prije nekoliko dana i abd kada pobjedimo Borac u subotu, proglašavam te za najjačim vidovnjakom na području BiH i šire...Forzaaa, ovo danas je bilo praznik za oči...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
Mostarac1922
- Kontakt:
Drago mi je zbog pobjede ali me iritira cinjenica da ovi igraci mogu kad hoce. A ocigledno nisu htjeli od europe pa sve utakmice do danas ove…Ovo je svetinja nemogu se ljudi ponasati kao da igraju za Bosna Visoko pa ce im neko trpiti njihovo ne zalaganje ili bojkote.
E to me iritira Velez je prevelik da bi se neko zajebavao jer na kraju mi ispastamo i gubimo zivce.
E to me iritira Velez je prevelik da bi se neko zajebavao jer na kraju mi ispastamo i gubimo zivce.
Mens iritira manjak pravih informacija o Radovcu, nema čovjeka nigdje nakon Hamruna.Mostarac1922 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 20:39Drago mi je zbog pobjede ali me iritira cinjenica da ovi igraci mogu kad hoce. A ocigledno nisu htjeli od europe pa sve utakmice do danas ove…Ovo je svetinja nemogu se ljudi ponasati kao da igraju za Bosna Visoko pa ce im neko trpiti njihovo ne zalaganje ili bojkote.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
Mostarac1922
- Kontakt:
Jeste, te sto nema titana? Navijaci su to kupili i donirali, svaki malo ozbiljniji klub mjeri igrace po tim nekim parametrima i zanimljivo je nama vidjeti te podatke.Ado1922 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:01Mens iritira manjak pravih informacija o Radovcu, nema čovjeka nigdje nakon Hamruna.Mostarac1922 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 20:39Drago mi je zbog pobjede ali me iritira cinjenica da ovi igraci mogu kad hoce. A ocigledno nisu htjeli od europe pa sve utakmice do danas ove…Ovo je svetinja nemogu se ljudi ponasati kao da igraju za Bosna Visoko pa ce im neko trpiti njihovo ne zalaganje ili bojkote.
Kad dodjes kao trener u nas Velez trebas da se ti adaptiras na nas sistem rada oko kluba. Na terenu ti odlucuj
Zadnja izmjena: Mostarac1922, dana/u 05 sep 2022, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Evo mlatnušmo Tuzlu. Još da Rainman upadne s dobrim vijestima.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑04 sep 2022, 09:05Zamislite idealan vikend. Rainman se ukaze danas sa dobrim vijestima i sutra mlatnemo Tuzlu....
-
THOMASSHELBY
- Kontakt:
Ukazi se kisni covjecera1981 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:15Evo mlatnušmo Tuzlu. Još da Rainman upadne s dobrim vijestima.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑04 sep 2022, 09:05Zamislite idealan vikend. Rainman se ukaze danas sa dobrim vijestima i sutra mlatnemo Tuzlu....
Hvala svim pusikurcima yto nisu došli na utakmicu. Posjeta RA treningu pozitivno djeluje na ekipu izgleda 
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
-
Neutralan77
- Kontakt:
Sta je sa pavica? Zna li iko nesto?
Vracajmo radovica

Vracajmo radovica
Pavić je solidan igrač za naše uslove al Radović je stvarno klasa iznad.Neutralan77 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:55Sta je sa pavica? Zna li iko nesto?
Vracajmo radovica![]()
![]()
Nadam se da nije zeznuo koljeno ozbiljnije
-
Neutralan77
- Kontakt:
JimmyPage je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:57Pavić je solidan igrač za naše uslove al Radović je stvarno klasa iznad.Neutralan77 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:55Sta je sa pavica? Zna li iko nesto?
Vracajmo radovica![]()
![]()
Nadam se da nije zeznuo koljeno ozbiljnije
Ako su ligamenti isto ga nema do sljedece sezone. Nadamo se da nije nista strasno. Samo nam halilovic moze jos na toj poziciji igrati
Problemi sa povredama se nastavljaju. Nadam se da Pavić nije teže povrijeđen.
Uz to, iduću utakmicu su na hlađenju Dino i Kvakić (21)
(dobili treći karton).
Morat će Osim ponovo pravit neke rokade, ovaj put nešto veće.
Na Borac bez 7 igrača, 5 povrijeđenih, 2 suspendirana.
Dodatni problem zbog pravila (21) je izostanak Kvakića.
Baš težak ispit.
Danas prizemljenje za navijače Tuzle koji su samouvjereno najavljivali lagan posao.
Uz to, iduću utakmicu su na hlađenju Dino i Kvakić (21)
(dobili treći karton).
Morat će Osim ponovo pravit neke rokade, ovaj put nešto veće.
Na Borac bez 7 igrača, 5 povrijeđenih, 2 suspendirana.
Dodatni problem zbog pravila (21) je izostanak Kvakića.
Baš težak ispit.
Danas prizemljenje za navijače Tuzle koji su samouvjereno najavljivali lagan posao.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Vidim malo vas je upućeno u to da je Red Army jučer išao na trening i pred igračima dao punu podršku Osimu, dok su igrači to posmatrali, a zatim i igračima dao doznanja da se zajebancija, nezainteresovanost i nonšalantnost neće tolerisati
Znači Dženo je pojedinim navijačima uputio onaj psst kod proslave prvog gola?
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.