Hocemo, prvi put kad u sezoni ne bude razlika 20 bodova izmedju nas, nek se ugasimo.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuzla City / Sloga Simin Han
Cestitam Velezu na pobjedi znao sam da ce pobijediti Tuzlu danas 100% zbog nekih razloga a o cemu pricam skontat ce Velezovci koji su upuceni u desavanja u klubu 
Ha,ha dobar je ovaj navijač želje-šta mu je uradio-a čovjek ga pregazio ko fap žabu...kakvo bolan remplanje. .
-
- Kontakt:
Nije mi jasno kako ovo nije faul za Igman
U svakoj normalnoj ligi ovo je faul i zuti karton
U svakoj normalnoj ligi ovo je faul i zuti karton
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Idete li na titulu prvaka na jubilej kluba?opalaopala je napisao/la: ↑05 sep 2022, 18:59Loši smo , ispadamo , raspad u ekipi , nema se para , raskol . . . 4 ; 0 Selam !
Jedino mozemo go dat iz penala.Odron utakmica.Beca U 21 frajer stoji pola sata.I zamislite igra veznog igraca.
-
- Kontakt:
Pa sto ne odigra jadan, mogo si da ne radis ovaj mjesec
Da, kupili smo utakmicu. Jest da nemamo predsjednika, ni direktora, i da je cijeli UO u ostavci, ali htjeli su da kupe ovu utakmicu bas. Samo ne znam ko je kupio, jer kao sto rekoh, nemamo UO

Da nismo dogovorili sa Fedjom da ovi iskaisaju FKS a mi crmo njih, pa cemo se dogovorit u drugoj polusezoni sta kome trebalo?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
FK VELEŽ - FK TUZLA CITY (1 : 0) 4 : 0
Gledalaca: 1000

Gledalaca: 1000

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da hoćemo i mi šta iskeširati k'o Velež pa da se osvoji koji bod
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A dosadne utakmice, Boze sacuvaj.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
2 milje viseBururetuglavi je napisao/la: ↑05 sep 2022, 19:4550 kilometara od Mostara, ponedjeljak, u zadnje cetri utakmice Velez uzeo dva boda. Druze pa nije vas juce par stoja vise pod nosom bilo protiv Sarajeva. Ono pricamo realno
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Kakav crni kes pored Nukic, Mesinovica i Mehidca, tri igraca manje jos uz to poklon ti penal u trecoj minuti, sta ti treba vise.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Jeste po izvjestaju saveza. Po slikama oko 1500 ukupno bilo ali da ne silujemo temu glupostima neka ostane da si ti u pravuCroCop je napisao/la: ↑05 sep 2022, 19:502 milje viseBururetuglavi je napisao/la: ↑05 sep 2022, 19:4550 kilometara od Mostara, ponedjeljak, u zadnje cetri utakmice Velez uzeo dva boda. Druze pa nije vas juce par stoja vise pod nosom bilo protiv Sarajeva. Ono pricamo realno
Pa i jesam
Pozdrav
Pozdrav
- ElCartel11
- Kontakt:
Godina 2022 ljudi se jos uvijek prcaju koga ima vise na stadionuCroCop je napisao/la: ↑05 sep 2022, 19:502 milje viseBururetuglavi je napisao/la: ↑05 sep 2022, 19:4550 kilometara od Mostara, ponedjeljak, u zadnje cetri utakmice Velez uzeo dva boda. Druze pa nije vas juce par stoja vise pod nosom bilo protiv Sarajeva. Ono pricamo realno

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa to im je omiljena tema
@Onlyleftard imas li sliku drugih tribina, fali mi ostalih 700 ljudi

@Onlyleftard imas li sliku drugih tribina, fali mi ostalih 700 ljudi

Ne mislim uopste momak na kupovinu tekme sve cisto ko suzakillafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2022, 19:36Pa sto ne odigra jadan, mogo si da ne radis ovaj mjesec
Da, kupili smo utakmicu. Jest da nemamo predsjednika, ni direktora, i da je cijeli UO u ostavci, ali htjeli su da kupe ovu utakmicu bas. Samo ne znam ko je kupio, jer kao sto rekoh, nemamo UO
Da nismo dogovorili sa Fedjom da ovi iskaisaju FKS a mi crmo njih, pa cemo se dogovorit u drugoj polusezoni sta kome trebalo?
Zadnja izmjena: almir2018, dana/u 05 sep 2022, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.