FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Edis je najslabija karika ovog Želje, sve što smo dobili, dobili smo na individualni kvalitet.
Kad je Simeone napravio normalne izmjene morala je biti pobjeda 
Idemo dalje 2/5
Idemo dalje 2/5
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ispravite me ako griješim. Štila je na 3 gola i 4 asistencije? DOKTOR!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
3 gola 3 asistencijekolezeljovac je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:14Ispravite me ako griješim. Štila je na 3 gola i 4 asistencije? DOKTOR!
Al sto je najjace ni sjena onog igraca kakvog ga znamo i opet najefikasniji pojedinac...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Prelijepa noc u dolini.. Konjic prikazao sve ruzno sto postoji u fudbalu.. Prebitna tri boda.. Idemo dalje..
Pročepit će negdje.
Da je svih 11 stalo na gol manje bi me nervirao ovaj Igman veceras, yebem ti i fudbal i bunker.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- imekorisnicko
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
GIBRA je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:183 gola 3 asistencijekolezeljovac je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:14Ispravite me ako griješim. Štila je na 3 gola i 4 asistencije? DOKTOR!
Al sto je najjace ni sjena onog igraca kakvog ga znamo i opet najefikasniji pojedinac...

Moja greška...
Ali opet brutalna statistika....
100% 45 minuta bukvalno bacenih ,nigdje sredine I vidis da nema sanse da zabijes onako.Sreca bar u drugom stavi Mekica ,Drina je trebao dobiti drigi zuti,ukratko losi smo.Ali idemo dalje moze ova ekipa evropu izboritidrzgemboadislic je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:12Edis je najslabija karika ovog Želje, sve što smo dobili, dobili smo na individualni kvalitet.

-
- Kontakt:
Onakav bunker nisam odavno gledao i opet smo im napravili nekoliko sansi.. Da smo ih naceli na pocetku, a mogli smo, zabili bi im jos 4.. Nimalo losa utakmica od strane nasih.. Sreca pa se nije uvukla veca nervoza u igrace.. Veceras se Edisu fakat nema sta zamjeriti..
Pročepit će negdje.
Ubite me ali neki kazu bila precka ja sad vracam film ali precke se nemogu sjetit.Ok borbena tekma ali mlad igrac da je onako mlitav to nema na kugli zemaljskoj.Mislim na Becu.Sto se bavis fudbalom ako je iz dosade idi onda po Hadzicima sutaj balun po cjeli dan ali mani se profesionalnog fudbala.Savjetnik.
-
- Kontakt:
Bila precka kada je Amoah sutirao i od igraca Konjica se odbila u precu.. Par minuta posle gola..Alipasino je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:35Ubite me ali neki kazu bila precka ja sad vracam film ali precke se nemogu sjetit.Ok borbena tekma ali mlad igrac da je onako mlitav to nema na kugli zemaljskoj.Mislim na Becu.Sto se bavis fudbalom ako je iz dosade idi onda po Hadzicima sutaj balun po cjeli dan ali mani se profesionalnog fudbala.Savjetnik.
Pročepit će negdje.
- kolezeljovac
- Kontakt:
A sad Štila protiv svojih mušterija nešto ovako u Banovićima

Opet nas je Haracic mogao kostati bodova. Treću utakmicu nam je mogao 9 bodova ukupno izbiti. Ono promasiti tobe yarabi ne bi amater promašio a ne profesionalni fudbaler.
Ozbiljno se treba poraditi na dovođenju napadača za drugi dio sezone ako mislimo izboriti evropu.
U utakmicama kad protivnik igra hard bunker imaš dvije šanse u 90 min maksimum ako to promašis pušiš ga. Mi smo ga veceras zbog toga zamalo popusili. Ovo je samo bila sreca.
Beca katastrofa. Onako ponašanje na terenu igra kao picic sramota. I onda kaže stavi mladog igrača. Da nema ovog pravila ne bi on igrao nigdje. Zavrsit će u Igmanu na kraju. Sramota.
Neka vidi kako Stilic igra s skoro 40 godina. Čovjek leti po terenu. Sramota.
Mulalic veceras opet ista taktika,ista postava,isto nema nešto novo da ponudi. Ne znam šta konta fakat.
Ozbiljno se treba poraditi na dovođenju napadača za drugi dio sezone ako mislimo izboriti evropu.
U utakmicama kad protivnik igra hard bunker imaš dvije šanse u 90 min maksimum ako to promašis pušiš ga. Mi smo ga veceras zbog toga zamalo popusili. Ovo je samo bila sreca.
Beca katastrofa. Onako ponašanje na terenu igra kao picic sramota. I onda kaže stavi mladog igrača. Da nema ovog pravila ne bi on igrao nigdje. Zavrsit će u Igmanu na kraju. Sramota.
Neka vidi kako Stilic igra s skoro 40 godina. Čovjek leti po terenu. Sramota.
Mulalic veceras opet ista taktika,ista postava,isto nema nešto novo da ponudi. Ne znam šta konta fakat.
-
- Kontakt:
Malic je katastrofa, ka ta stro fa.
ZileZile je napisao/la: ↑01 sep 2022, 01:37Štilić 3 gola i 2 asistencije u ovoj sezoni. Statisticki najbolji nas igrac. Igrac koji se najvise puta nasao u gol sansi od pocetka sezone. Igrac koji je jedini kreativan u ekipi i zna poslati kljucnu loptu za krila i napadaca. Vidjeli smo danas kakav je vezni red bez njega, nabij na krilo svaku loptu i kad moze i kad ne moze pa ako oni sta urade. Ne kazem da je u zavidnoj formi kakvu pamtimo tek kad je dosao, ali statisticki i vizuelno igramo bolje sa njim u ekipi, takav igrac je klasa za nasu ligu. Poslije svega ovoga ljudi pisu da treba da bude na klupi.
Nevjerovatno…

Divna noć.Bravo momci bravo ŽELJO.Kakva posjeta za radni dan
to mogu samo ovakvi navijači.Apsolutno zaslužena pobjeda pa čak i sa više od 1 razlike,al' nećemo joj gledati u zube.Što kaže Edis lijepo je biti na diobi prvog mjesta makar i tri dana.Štilić još jednom pokazao kakav je doktor.Amoah i Santos nastavljaju prskat protivnike... Velika žal što Haračić ono promaši uh kako bi mu legao treći vezani meč pogodak ,al sreća to nas nije koštalo.Malić i Galić po običaju preloši,naročito Malić stvarno ne znam koji mu je ku*ac.Beća također katastrofa ,Mekić je ulaskom donio živost ekipi.. publika na nivou,imali smo momentum koji smo iskoristili,al ostaje žal što protiv ovakvih ekipa ne zabiješ gol na otvaranju kao što smo mogli i onda imaš problem u finišu,jer ovakve ekipe ne znaju apsolutno ništa u gostima nego se braniti i čekati neki prekid da ugroze gol.Isto će biti i sa Slogom kući kad budemo igrali..Sad se fino okrenut uvijek neugodnoj dole Slobodi, možda nam je prilika na umor da dole slavimo jer igraju u srijedu vanredno kolo protiv Zrinjskog kući,bit će umorniji sigurno..uf kako bi nam dole legla tri boda
otom potom..
BRAVO ŽELJO, BRAVO MANIJACI.

BRAVO ŽELJO, BRAVO MANIJACI.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Lijevi bek podhitno!
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.