LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Fakat previše ispucavanja i sa jedne i sa druge strane.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
sundancekid
- Kontakt:
Ma nista, ceka se da stane sut Orlanda, i onda ce doci do izrazaja stabilna produkcija u reketu koju Lejkersi imaju, i eto ga lagano 10 komada razlike

Ne mogu da vjerujem sta nisu svirali Kobe-ju
+4 Orlando na poluvremenu...
@sundancekid
Orlando je jedna od rijetkih ekipa koja te moze dobiti sutevima iz vana tako da ih ne treba bas pustati...mogu oni ovako do kraja...
@sundancekid
Orlando je jedna od rijetkih ekipa koja te moze dobiti sutevima iz vana tako da ih ne treba bas pustati...mogu oni ovako do kraja...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
hahahahhaha ove sudije u NBA su nekad fakat smjesne , Nelson namjerno udara i cupa Bryant-a (jer imaju jos jedan faul to give" a ono nista ne sviraju
ZALOSNO 
Kako igra najveci? 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nemogu da vjerujem sto Phill drzi Fishera ? covjek fula otvorene suteve kao nikad u karijeri
4 otvorena suta kao i Artest , Blake i Brown . Gasol se trudi ali previse puca sa poludistance.
Lakkersi imaju 3 rasplozena igrava Bryant - Odom i Baynum (vrlo dobre partije Baynum-a odkad se pojavio rumor da ce ga trade-ovat za Carmela
)
Lakkersi imaju 3 rasplozena igrava Bryant - Odom i Baynum (vrlo dobre partije Baynum-a odkad se pojavio rumor da ce ga trade-ovat za Carmela
Definitivno treba jedan dobar suter...Fisher,Artest i Blake ostaju sami ali promasuju...i Brown je isti veceras ali kroz sezonu je bolji od ove trojiceKobe Bryant je napisao/la:Nemogu da vjerujem sto Phill drzi Fishera ? covjek fula otvorene suteve kao nikad u karijeri4 otvorena suta kao i Artest , Blake i Brown . Gasol se trudi ali previse puca sa poludistance.
Lakkersi imaju 3 rasplozena igrava Bryant - Odom i Baynum (vrlo dobre partije Baynum-a odkad se pojavio rumor da ce ga trade-ovat za Carmela)
Ne igramo toliko lose ali iz vana nista nismo pogodili iako je bilo dosta otvorenih suteva...i to sto je pogodjeno je Kobe odradio...Artest,Fisher,Blake,Brown apsolutno nista...56-49 Magic
EDIT:
To je to...Fisher i Artest pogadjaju napokon otovorene suteve i odmah je samo 58-57 za olrando
EDIT:
To je to...Fisher i Artest pogadjaju napokon otovorene suteve i odmah je samo 58-57 za olrando
-
sundancekid
- Kontakt:
Evo problema......
A jbg. pogadjaju ljudi iz vana sve..mi bukvalno za citavu utakmicu nismo pogodili 5 suteva van reketa...tesko je dobiti ovakav tim samo iz reketa...sad se i Bynum opet drzao za lijevo koljeno,samo da ne bude povreda a ovaj "eventualni" poraz mogu podnijeti...ipak smo 4-0 zasad na ovom "road trip"-u
-
sundancekid
- Kontakt:
Nevjerovatno. Horward je jaci neko sva ova silna postava visokih igraca Lejkersa, covjek jednostavno dominira. Jos Blejk ne zna sta radi na terenu, ja mislim da on u odbrani ne zna ni koga cuva, Artest igra jos jednu bezopasnu utakmicu...
Nego realno, jos 10 dana do trade deadline-a...ovdje je pod hitno potrebna kakva friska krv...
Nego realno, jos 10 dana do trade deadline-a...ovdje je pod hitno potrebna kakva friska krv...
Nama je potreban kvalitetan suter ukoliko zelimo nesta postici u PO. Upravu je @majestic24 kada kaze da mi mec bukvalno igramo s tri igraca, jer su Artest, Fisher i njegova zamjena Blake samo tu radi ukrasa. Pomenuti trojac je danas promasio dosta otvorenih suteva, a da imas igraca koji bi te otvorene suteve pogodio imas egal ili cak prednost nad protivnikom. Sto se reketa tice izgledamo dobro i postizemo veliki broj poena, ali za razliku od drugih ekipa mi na vanjskim pozicijama imamo samo Bryanta.
PS: Softie po ko zna koji put dokazuje da ne moze cuvati kvalitetnog igraca i da se moze samo izviljavati na igracima koji ne igraju odbranu i koji nisu kvalitetni u napadu, ali cim igrac malo stisne ovaj se gubi ko abdest.
Mislim da je ova utakmica pokazala da je potreban jedan kvalitetan trade.
PS: Softie po ko zna koji put dokazuje da ne moze cuvati kvalitetnog igraca i da se moze samo izviljavati na igracima koji ne igraju odbranu i koji nisu kvalitetni u napadu, ali cim igrac malo stisne ovaj se gubi ko abdest.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
A ja mislim da je Pau itekako dobro odigrao protiv Garneta i Celticsa neku nocamerosm je napisao/la:Nama je potreban kvalitetan suter ukoliko zelimo nesta postici u PO. Upravu je @majestic24 kada kaze da mi mec bukvalno igramo s tri igraca, jer su Artest, Fisher i njegova zamjena Blake samo tu radi ukrasa. Pomenuti trojac je danas promasio dosta otvorenih suteva, a da imas igraca koji bi te otvorene suteve pogodio imas egal ili cak prednost nad protivnikom. Sto se reketa tice izgledamo dobro i postizemo veliki broj poena, ali za razliku od drugih ekipa mi na vanjskim pozicijama imamo samo Bryanta.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne mozemo gasola kritikovati zbog Howarda...nema on misica za to...Howard je bio itekako raspolozen i kad ulaze one njegove frljoke tu se nema sta uciniti...
Suter nam treba pod hitno...ne mora nista drugo raditi,samo da pogadja otvorene suteve...
Veceras 2-16 za 3...15 skokova vise za Orlando...i to je to...
Suter nam treba pod hitno...ne mora nista drugo raditi,samo da pogadja otvorene suteve...
Veceras 2-16 za 3...15 skokova vise za Orlando...i to je to...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pod hitno mjenjati nesta , Baynum je dobar ali kad je zdrav , evo opet se hvata za koljeno
, pa nece valjada opet peh
Barnes nam fali , Artest je bio "one night stand" tj igrac za proslu titulu , sad ga mjenjati , steta trebao je Ariza ostati , Blake je promasaj Farmar iako sam ga mrzio zbog brzopletosti je ipak bolji.
Da nam je nekok carolim Hinrich
Barnes nam fali , Artest je bio "one night stand" tj igrac za proslu titulu , sad ga mjenjati , steta trebao je Ariza ostati , Blake je promasaj Farmar iako sam ga mrzio zbog brzopletosti je ipak bolji.
Da nam je nekok carolim Hinrich
- majestic24
- Kontakt:
Farmar je Kobe za Blake i Fishera (i to skupa).
Steta sto smo napravili ovaj niz od 4 pobjede...da je bio barem jos koji poraz,sigurno bi pao trade. OVAKO sam nesto skeptican u vezi toga.
A sto se tice Bynuma,njega se treba odmah rijesiti. Dok je njega pocelo koljeno zahebavati s 22 godine,nema od njega nista.
Steta sto smo napravili ovaj niz od 4 pobjede...da je bio barem jos koji poraz,sigurno bi pao trade. OVAKO sam nesto skeptican u vezi toga.
A sto se tice Bynuma,njega se treba odmah rijesiti. Dok je njega pocelo koljeno zahebavati s 22 godine,nema od njega nista.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma kakav farmar...Sasa Vujacic nama treba...sad tek vidim da je to najgori potez Phila u karijeri...malo da mu je podigao minute on bi vratio svoj sut kao i sad u Netsima...plus igra bolju odbranu od Blake-a 100 puta a ima mu.da u zavrsnici...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
Nije sasa play i nema "ono nesto" sto je potrebno playu. Farmar je bio solidan..bolje reci dobar. Drzao je konstantu i ono vremena koliko je dobivao znao je iskoristiti.adnan24 je napisao/la:Ma kakav farmar...Sasa Vujacic nama treba...sad tek vidim da je to najgori potez Phila u karijeri...malo da mu je podigao minute on bi vratio svoj sut kao i sad u Netsima...plus igra bolju odbranu od Blake-a 100 puta a ima mu.da u zavrsnici...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Lakersi su to uradili samo na insistiranje vlasnikaadnan24 je napisao/la:Ma kakav farmar...Sasa Vujacic nama treba...sad tek vidim da je to najgori potez Phila u karijeri...malo da mu je podigao minute on bi vratio svoj sut kao i sad u Netsima...plus igra bolju odbranu od Blake-a 100 puta a ima mu.da u zavrsnici...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.