A što te to čudi?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zna li iko kad bi se trebalo igrat 1 kolo kupa. Jer ako to bude 5.10, a Zrinjski ne nadoknadi svoje utakmice u rep. pauzi da Zeljo igra protiv Slobode, Sloge, Sirokog, Tuzle i Veleza nakon sto svi ti protivnici budu igrali u sred tjedna sa Zrinjskim, vec ih kaci to sa Slogom i Slobodom, ali da ti bude to 5 utakmica bas bi dobilo na znacaju.
Sta smo uradili sa odgodama
Sta smo uradili sa odgodama

A da je utakmica završila neriješenim rezultatom da li bi onda bilo korektno suđenje?1921TM87 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:19Korektno odrađena utakmica, Željo imao 2 sto postotne šanse, prečku i postigao gol, Igman igrao bunker bez previše ambicije za napad, korektno suđenje, iako nije bilo prgavosti na terenu puno duela, prekida i povreda. Željo, minimalno, ali zasluženo slavio po svemu prikazanom.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ObrazložiMancini je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:22A da je utakmica završila neriješenim rezultatom da li bi onda bilo korektno suđenje?1921TM87 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:19Korektno odrađena utakmica, Željo imao 2 sto postotne šanse, prečku i postigao gol, Igman igrao bunker bez previše ambicije za napad, korektno suđenje, iako nije bilo prgavosti na terenu puno duela, prekida i povreda. Željo, minimalno, ali zasluženo slavio po svemu prikazanom.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovako Semire i u Banovicima
STILIC SEMIR UNOSI NEMIR
Šta nije jasno? Je li se ranije trener žalio na suđenje kada izgubi Željo ili odigra neriješeno, a kada pobijedi ne sjećam se da se ikako žalio.1921TM87 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:25ObrazložiMancini je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:22A da je utakmica završila neriješenim rezultatom da li bi onda bilo korektno suđenje?1921TM87 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:19Korektno odrađena utakmica, Željo imao 2 sto postotne šanse, prečku i postigao gol, Igman igrao bunker bez previše ambicije za napad, korektno suđenje, iako nije bilo prgavosti na terenu puno duela, prekida i povreda. Željo, minimalno, ali zasluženo slavio po svemu prikazanom.
E čuj pjevaju da će biti Željkan opet šampion!
Pa za Željkana na vrhu tabele vrijedi ona izreka da je kao slon na vrhu drveta. Niko ne zna kako je tu došao, ali svi znaju da će da padne na glavu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakve to veze ima što se neko žali poslije utakmice, sa ovom utakmicom.
Malo si se pogubio, kažem obzirom na velik broj nekakvih duela i povreda obje ekipe, sudija je korektno sudio. Možda je mogao dati drugi žuti onom iz Igmana zbog prekršaja nad golmanom, jer mislim da ga je igrač Igmana mogao preskočiti, ostalo tu i tamo al korektno.
Malo si se pogubio, kažem obzirom na velik broj nekakvih duela i povreda obje ekipe, sudija je korektno sudio. Možda je mogao dati drugi žuti onom iz Igmana zbog prekršaja nad golmanom, jer mislim da ga je igrač Igmana mogao preskočiti, ostalo tu i tamo al korektno.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hoće li iko reći šta o maestralnim potezima Semira Štilića te maestralne asistencije?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Delic ima vise asistencija od Stilicakolezeljovac je napisao/la: ↑05 sep 2022, 21:40Hoće li iko reći šta o maestralnim potezima Semira Štilića te maestralne asistencije?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- svrakino1921
- Kontakt:
m:tel Premijer liga BiH 22/23
FK ŽELJEZNIČAR - FK IGMAN (0 : 0) 1 : 0
Datum: 05.09.2022 19:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 4000
Sudija: Bandić Antoni (Grude)
A1: Mulasmajić Tarik (Tešanj) | A2: Lazić Damir (Brčko)
Delegat: Ristović Davor (Istočno Sarajevo)
Posmatrač suđenja: Drašković Dalibor (Istočno Sarajevo)
Opet najbolja posjeta u jednom kolu PL
Iako je bio radni dan
I to ponedjeljak
GOLEM SI ZELJO
FK ŽELJEZNIČAR - FK IGMAN (0 : 0) 1 : 0
Datum: 05.09.2022 19:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 4000
Sudija: Bandić Antoni (Grude)
A1: Mulasmajić Tarik (Tešanj) | A2: Lazić Damir (Brčko)
Delegat: Ristović Davor (Istočno Sarajevo)
Posmatrač suđenja: Drašković Dalibor (Istočno Sarajevo)
Opet najbolja posjeta u jednom kolu PL
Iako je bio radni dan
I to ponedjeljak
GOLEM SI ZELJO
- svrakino1921
- Kontakt:
4k samo, ljudi prvi na tabeli! Hahahahahaha 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ipak ispred vas i po tome

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- westsideSB96
- Kontakt:
Željo igra kao preporođen. Otkinuli bod Sarajevu sa igračem više i vezali dvije pobjede. Boli ih briga, napadaju sve trofeje...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- svrakino1921
- Kontakt:
A ne znam kako mozete padati na te Edisove suplje da mu igraci igraju za 8 glava, mozda eventualno po neki junior, ne igraju mu ovi momci Santos i Amoah za sicu sigurno, ne placaju ih ni ono kako mi znamo ove svoje precijeniti, ali siguran sam da imaju pristojne plate. I nije ta ekipa Zelje toliko losa koliko je on zeli losom predstaviti da bi sebe kao neku zrtvu prikazao, a toga su svjesni i mnogi navijaci Zelje. Dosta o njima, imamo mi svojih briga preko glave, slijede 3,4 teske utakmice, a s obzirom na poljuljano samopouzdanje i ove silne povrede, hmm neka nam je Bog na pomoci.
Juniori kod njih imaju platu 400 KM, dok naši juniori imaju 800 KM. Njima plata nikad nije sigurna, našim jeste. Upravu si da ne igraju ostali za siću, al ne primaju sigurno ni blizu ko nasi.
Sarajevo 14 bodova i gol razlika
kmeljo nema para, nemaju nista i 15 bodova 15-13 gol razlika
Ima jos mnogo da se igra krenut ce i nas kad tad (nadam se) ali ovo do sad je sramota.
Pitarska tuga je pregolema
Juniori kod njih imaju platu 400 KM, dok naši juniori imaju 800 KM. Njima plata nikad nije sigurna, našim jeste. Upravu si da ne igraju ostali za siću, al ne primaju sigurno ni blizu ko nasi.
Sarajevo 14 bodova i gol razlika
kmeljo nema para, nemaju nista i 15 bodova 15-13 gol razlika
Ima jos mnogo da se igra krenut ce i nas kad tad (nadam se) ali ovo do sad je sramota.

Pitarska tuga je pregolema
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, GradKamena2, laszlo i 34 gosta.