ako moze i sutra da Krupalija bude strucni gost, onaj Halimic se samo krevelji, a strucan skoro ko Kemo.
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
genocidasi se bas istregerovali na ljiljane.
ako moze i sutra da Krupalija bude strucni gost, onaj Halimic se samo krevelji, a strucan skoro ko Kemo.
jel itko primjetio zastavu iza srpske klupe u prvoj cetvrtini?
Neka crna zastava, zlatnimi krajevima i nekakav grb na sredini?
Neka crna zastava, zlatnimi krajevima i nekakav grb na sredini?
dobre guzove ima Belma
Da, to je najveci razlog sto bosanci pravoslavci i bosanci katolici u vecini slucajeva prizeljkuju dres komsijskih im drzava. A u Banja luci zastava do zastave u plavo-zutij boji.
Ko vas ne zna, skupio bi vas platio. Mitomani prljavi.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Četnici se upalili radi zastave, a ne znaju se pobuniti kad u Banjoj Luci grmi Radovan Karadžić na stadionu.
Ovo je reprezentacija Bosne i Hercegovine, armija je branila jedinstvenu i suverenu BiH.
Ovo je reprezentacija Bosne i Hercegovine, armija je branila jedinstvenu i suverenu BiH.
Moramo pobijediti Francuze, protiv Litvanaca nemamo šanse jer će se sudci iskupiti za greške protiv njemačke, idealno protiv male reprezentacije za prolaz...
Zato Francuska sutra mora pasti!!!
Zato Francuska sutra mora pasti!!!
-
NKSvatovacPoljice
- Kontakt:
Ode tema off topic, ali, LJILJAN JE LJILJAN!bordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:00Četnici se upalili radi zastave, a ne znaju se pobuniti kad u Banjoj Luci grmi Radovan Karadžić na stadionu.
Sto bi moj otac rekao, zalim samo sto su nas dejtonom sprijecili da ovu gamad protjeramo preko drine, od banjaluke itd. Ali covjek danas uvijek zeli mir, dijalog, da se osjecas sigurno u bilo kojem gradu, ali nazalost nije tako. Imao sam priliku gledat fudbal Borac-Sarajevo u Banja Luci, strasno, sta se sve skandira i kakvi transparenti su okaceni na ogradu. Tako da LJILJAN i zastavu armije u inat treba pokazivati!
A sad malo o kosarci, na Furniera flaster sutra, Gobert i Nurk ce se potuci, i to je to...nadam se da ce nas sut posluzit.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Cetalji bi da su Bošnjaci pacifisti koji ce odbaciti svu svoju borbu za opstanak i drzavu samo da bi njima bilo ugodno i da se ne bi osjecali ugrozenim, dok se po manjem entitetu i preko drine siri svetosavska mitomanija. Da niste htjeli istrijebiti Bošnjacki narod sad vam ne bi smetala zastava sa ljiljanima, al ovako nabija komplekse jbg.
Mi smo poseban slučaj. Što neko napisa ovo je jedina ekipa gdje se hipotetički može desiti da su roditelji saigrača međusobno ratovali ili jos gore poginuli od onog s druge strane. Ružno, ali je tako. Zato je to oko vojnih zastava osjetljivo i nije pametno.bordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:00Četnici se upalili radi zastave, a ne znaju se pobuniti kad u Banjoj Luci grmi Radovan Karadžić na stadionu.
Al haj, kome da se mi prilagođavamo i ta patetika.
Još da i o predizbornoj kampanji počnete pisati i sve 5
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jedina istina je da se u Banja Luci, Trebinju, Širokom ne voli reprezentacija BIH a ovo sa zastavom je samo izgovor da ne vole ovu reprezentaciju i ovu zemlju. Vise nas vole u Beogradu i Zagrebu neko ovi "naši"Kajzer10 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:08Mi smo poseban slučaj. Što neko napisa ovo je jedina ekipa gdje se hipotetički može desiti da su roditelji saigrača međusobno ratovali ili jos gore poginuli od onog s druge strane. Ružno, ali je tako. Zato je to oko vojnih zastava osjetljivo i nije pametno.bordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:00Četnici se upalili radi zastave, a ne znaju se pobuniti kad u Banjoj Luci grmi Radovan Karadžić na stadionu.
Sutra nek sruse francuze pa da se ori "vi ste nasi zlatni ljiljani, zlatni ljiljani, zlatni ljiljani". A mitomaninnek pjene.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zastave vojnih jedinica nemaju šta da rade na sportskom dogadjaju po meni, ali Ljiljanku koja je nasa originalna zastava moramo isticati sto cesce
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- legenda reala
- Kontakt:
A ne znam zasto se ovi nasi ljudi uopste nerviraju hoce li neko navijati za nas kao da je to nesto bitnoo, boli me **** hoce li komsije navijati za nasBosniaBoston je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:17Zastave vojnih jedinica nemaju šta da rade na sportskom dogadjaju po meni, ali Ljiljanku koja je nasa originalna zastava moramo isticati sto cesce
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Meni nije problem zastava sa ljiljanima al onoj od Armije BIH nije mjesto medju sportasima, al to ovdje ova balavurdija ne shvaca.Kajzer10 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:08Mi smo poseban slučaj. Što neko napisa ovo je jedina ekipa gdje se hipotetički može desiti da su roditelji saigrača međusobno ratovali ili jos gore poginuli od onog s druge strane. Ružno, ali je tako. Zato je to oko vojnih zastava osjetljivo i nije pametno.bordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:00Četnici se upalili radi zastave, a ne znaju se pobuniti kad u Banjoj Luci grmi Radovan Karadžić na stadionu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Bolje i ta zastava nego zastava države u kojoj ne živiš. U Armiji su bili pripadnici sva tri naroda. Konstitutivna naroda.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Naravno da joj nije mjesto al je komedija kad ljudi koji se ne identifikuju sa BiH u bilo kom smislu moralisu o tome kako mo trebamo slaviti pobjede dok istovremeno koriste cetnicku koreografiju na svakoj utakmici Srbije.
Nema većih vjerskih fanatika od pravoslavaca. Prvo dovode popa na trening, pa idu sa kokardama i pravoslavnim folklorom na utakmice. Da ne govorim koliko vole istaći krst od dvadesetak centimetara.
Nemam ja nista protiv toga, al nemoj biti ameba pa se žaliti da su muslimani vjerski fanatici. Mada možda je i nama Husein efendija Kavazović istjerao sihre pa konačno možemo igrati 40 minuta muške košarke.
Nemam ja nista protiv toga, al nemoj biti ameba pa se žaliti da su muslimani vjerski fanatici. Mada možda je i nama Husein efendija Kavazović istjerao sihre pa konačno možemo igrati 40 minuta muške košarke.
Remember, remember the 5th of November.
Joj kad se sjetim na jednoj utakmici Zvezde u euroligi protiv Fenera cini mi se kad su na poluvremenu zaguslali "kukaju turci,lelecu bule" i to citav ansambl izasao na parket
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.