Želji su ovo najteže tekme godinama. Nemaju ideju na zatvorenog protivnika.
Sad za sad imaju 2 od 2 u ovom lakšem rasporedu, sljedeća protiv Slobode. Vjerovatno najteža tekma u ovom mini, lakom rasporedu.
Bit će krkanluka, pa ko se bolje snađe.

Jbg svi veliki klubovi imaju filijale. Al da rade dobar poso, vala rade. Nas pustaju, vas uzimaju sa igracem manje i to je to, a drago mi je da smo uspjeli i 4 bivsa petara dovesti u filijalu.
Pa ja nas uzimaju s igračem manje, mi vas ubijemo drugo poluvrijeme sa igračem manje, pa se onda čupate u sudijskomGanola1921 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:27Jbg svi veliki klubovi imaju filijale. Al da rade dobar poso, vala rade. Nas pustaju, vas uzimaju sa igracem manje i to je to, a drago mi je da smo uspjeli i 4 bivsa petara dovesti u filijalu.
Vi nas ubijete hehe pa fakat vi iz krajnosti u krajnost. Izlezavali se 15 minuta aktivno, a produzeno triput manje. Dobro ste i prosli, ko macija guza. Nego jel se tako fudbal tumaci, vas nakantali tuzla i zrinjski, a mi njih klepili. I sta sad!?Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:30Pa ja nas uzimaju s igračem manje, mi vas ubijemo drugo poluvrijeme sa igračem manje, pa se onda čupate u sudijskomGanola1921 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:27Jbg svi veliki klubovi imaju filijale. Al da rade dobar poso, vala rade. Nas pustaju, vas uzimaju sa igracem manje i to je to, a drago mi je da smo uspjeli i 4 bivsa petara dovesti u filijalu.![]()
Neka mašala. Da dogodine sa filijalom proslavite desetogodišnjicu od zadnje titule.
Pa eto ne znam jesi gledao drugo poluvrijeme, do ulaska Bekrića niste imali ideju i minus od dva gola.Ganola1921 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:38Vi nas ubijete hehe pa fakat vi iz krajnosti u krajnost. Izlezavali se 15 minuta aktivno, a produzeno triput manje. Dobro ste i prosli, ko macija guza. Nego jel se tako fudbal tumaci, vas nakantali tuzla i zrinjski, a mi njih klepili. I sta sad!?Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:30Pa ja nas uzimaju s igračem manje, mi vas ubijemo drugo poluvrijeme sa igračem manje, pa se onda čupate u sudijskomGanola1921 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:27
Jbg svi veliki klubovi imaju filijale. Al da rade dobar poso, vala rade. Nas pustaju, vas uzimaju sa igracem manje i to je to, a drago mi je da smo uspjeli i 4 bivsa petara dovesti u filijalu.![]()
Neka mašala. Da dogodine sa filijalom proslavite desetogodišnjicu od zadnje titule.
Mi smo se nadali tri kolaAntipolitika3 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:47Simpaticno kako se svi nadaju tituli a znamo kako ce zavrsit![]()
Pa to ti kaem, da to nije nikakvo mjerilo. Mjerilo je samo tabela i eventualno direktan duel.Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:42Pa eto ne znam jesi gledao drugo poluvrijeme, do ulaska Bekrića niste imali ideju i minus od dva gola.Ganola1921 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:38Vi nas ubijete hehe pa fakat vi iz krajnosti u krajnost. Izlezavali se 15 minuta aktivno, a produzeno triput manje. Dobro ste i prosli, ko macija guza. Nego jel se tako fudbal tumaci, vas nakantali tuzla i zrinjski, a mi njih klepili. I sta sad!?Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:30
Pa ja nas uzimaju s igračem manje, mi vas ubijemo drugo poluvrijeme sa igračem manje, pa se onda čupate u sudijskom![]()
Ma izležavali smo se 90 minuta od mogućih 45. Ima li još kakav izgovor?
Tako je, mi dobro prošli, vi izvukli bod u 96. minuti sa igračem više.
Živio ti meni![]()
Ne znam šta je pisac htio reći, jesu nakantali su nas, vi ih klepili. Šta onda?
I vas je Velež klepio, a vi Tuzlu, pa?!
Rodonacelnici sektasenja i sekti u BiH, nekoga prozivaju.
Naravno, ovo je takva sezona.Ganola1921 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 10:27Pa to ti kaem, da to nije nikakvo mjerilo. Mjerilo je samo tabela i eventualno direktan duel.Shategabri je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:42Pa eto ne znam jesi gledao drugo poluvrijeme, do ulaska Bekrića niste imali ideju i minus od dva gola.Ganola1921 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:38
Vi nas ubijete hehe pa fakat vi iz krajnosti u krajnost. Izlezavali se 15 minuta aktivno, a produzeno triput manje. Dobro ste i prosli, ko macija guza. Nego jel se tako fudbal tumaci, vas nakantali tuzla i zrinjski, a mi njih klepili. I sta sad!?
Ma izležavali smo se 90 minuta od mogućih 45. Ima li još kakav izgovor?
Tako je, mi dobro prošli, vi izvukli bod u 96. minuti sa igračem više.
Živio ti meni![]()
Ne znam šta je pisac htio reći, jesu nakantali su nas, vi ih klepili. Šta onda?
I vas je Velež klepio, a vi Tuzlu, pa?!
Ziv i ti meni bio haveru, pozdrav od memli strane.
Moglo bi se reći. Zbili ste redove, kakva je bila situacija prije svega finansijska, fino povezali i redove, da ste kojim slučajem Krpića klepili, Evropa neupitna.
Trenutno korisnika/ca: Firebase, MostarReds22, Mostarska i 15 gostiju.