Samo nek se zna da sam to ja smislio
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Hvala vam
- neutralan__
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:HAHAHAHA. Legendarno, šteta što nemam zid na facebooku da stavim.hodža je napisao/la:Sutra je Valentinovo.
Stavi ovo na svoj status ako ti je drago što je prekosutra Liga prvaka!
hahaha i ja bi stavio al nisam okrecio jos
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Ponos Torina
- Kontakt:
e kakva je pa ima boljih milion puta koje se su se same skidale bez lajkova,kako mrzim one majmune sto prave takve teme,nemaju pametnija posla,zarove se u kucu i samo statuse pisu,lajkaju pisaju....koja katastrofaUnica_Liverpool_ je napisao/la:
![]()
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Valjal u mene
Danas je Valentinovo.
Stavi ovo na svoj status ako ti je drago što je sutra Liga prvaka!
Danas je Valentinovo.
Stavi ovo na svoj status ako ti je drago što je sutra Liga prvaka!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa da covjek ne povjerujesenad_flamin je napisao/la:http://www.facebook.com/video/video.php ... 9&comments
OJJJ POGLEDAJ TE OVOG ALLAHATI KOJA LEGENDA ....
JA SAM PLAKO OD SMIJEHA![]()
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- majestic24
- Kontakt:
Hebo im Ekrem Jevric mater...jedna budala dobila slavu na osnovu svojih gluposti i sad odmah poceli i drugiDirk je napisao/la:Pa da covjek ne povjerujesenad_flamin je napisao/la:http://www.facebook.com/video/video.php ... 9&comments
OJJJ POGLEDAJ TE OVOG ALLAHATI KOJA LEGENDA ....
JA SAM PLAKO OD SMIJEHA![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma slažem se ba nego se ovdje malo zezam ....Ponos Torina je napisao/la:e kakva je pa ima boljih milion puta koje se su se same skidale bez lajkova,kako mrzim one majmune sto prave takve teme,nemaju pametnija posla,zarove se u kucu i samo statuse pisu,lajkaju pisaju....koja katastrofaUnica_Liverpool_ je napisao/la:
![]()
![]()

jooj ovo je tragedija
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Barney Stinson
- Kontakt:
Da vidite jednog lika sto ja imam u prijateljima, ono tek se prijavio na fb i stavio sliku goluba nekog, ono covjek konta, stavio na sta je prvo naletio, kad neki dan stavi sliku drugog goluba haha, oplako sam .. A 20 mu godina. 
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
..hahahKop je napisao/la:Da vidite jednog lika sto ja imam u prijateljima, ono tek se prijavio na fb i stavio sliku goluba nekog, ono covjek konta, stavio na sta je prvo naletio, kad neki dan stavi sliku drugog goluba haha, oplako sam .. A 20 mu godina.
- DAVID VILLA
- Kontakt:
hahahahahahahmuhovic je napisao/la:..hahahKop je napisao/la:Da vidite jednog lika sto ja imam u prijateljima, ono tek se prijavio na fb i stavio sliku goluba nekog, ono covjek konta, stavio na sta je prvo naletio, kad neki dan stavi sliku drugog goluba haha, oplako sam .. A 20 mu godina.![]()
..vidjeces za sedmicu kad vranu stavi
![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Ma sve je moguce, ima neki fetis prema pticama izgleda.muhovic je napisao/la:..hahahKop je napisao/la:Da vidite jednog lika sto ja imam u prijateljima, ono tek se prijavio na fb i stavio sliku goluba nekog, ono covjek konta, stavio na sta je prvo naletio, kad neki dan stavi sliku drugog goluba haha, oplako sam .. A 20 mu godina.![]()
..vidjeces za sedmicu kad vranu stavi
![]()
ocigledno covjek voli goluboveKop je napisao/la:Da vidite jednog lika sto ja imam u prijateljima, ono tek se prijavio na fb i stavio sliku goluba nekog, ono covjek konta, stavio na sta je prvo naletio, kad neki dan stavi sliku drugog goluba haha, oplako sam .. A 20 mu godina.
You are someone else I am still right here
covjek mozda siri ljubav i mir .... jesul bijeli golubovi ??

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Volim i ja Jenaveve Jolie, pa ne stavljam njene slike kao profilne.fera je napisao/la:ocigledno covjek voli goluboveKop je napisao/la:Da vidite jednog lika sto ja imam u prijateljima, ono tek se prijavio na fb i stavio sliku goluba nekog, ono covjek konta, stavio na sta je prvo naletio, kad neki dan stavi sliku drugog goluba haha, oplako sam .. A 20 mu godina.
@forza: Ma jesu bijeli valjda, ali ima album sa par slika, a na profilnima fura golubove, nema logike nikakve apsolutno.
kakvi su ovo fazoniu sa picima
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
red bull u vezi, sampanjac zarucena, vodka liker slobodna, ostalo ne znambot12 je napisao/la:kakvi su ovo fazoniu sa picima
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:red bull u vezi, sampanjac zarucena, vodka liker slobodna, ostalo ne znambot12 je napisao/la:kakvi su ovo fazoniu sa picima
It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.