FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 05 sep 2022, 21:21

Zanimljivo je zo da nakon sto razvalimo favorite i visokoplasirane ekipe sa po 4, 5 komada izgubimo odmah od levata sa po 4 gola.
A skoro isti sastav uz razliku igraca - dva.

Nemam logično objašnjenje, nadam se da će se uskoro razjasniti.
Ako je ono na šta aludirate neće mene ovaj klub više vidjeti.
Dosta sam ja hodao po Sarajevu, Krupi, Gabeli, Trebinju za nekog ko rezultat unaprijed zna.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 05 sep 2022, 21:42

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
05 sep 2022, 21:21
Zanimljivo je zo da nakon sto razvalimo favorite i visokoplasirane ekipe sa po 4, 5 komada izgubimo odmah od levata sa po 4 gola.

Dosta sam ja hodao po Sarajevu, Krupi, Gabeli, Trebinju za nekog ko rezultat unaprijed zna.
Svi mi manje vise znamo o čemu se radi. I taman kad pomislim da je to iza nas opet nam se dogodi. Pola Tuzle bi navijalo za nas da nam se ne desava ova sramota.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 05 sep 2022, 22:00

husrefbeg je napisao/la:
05 sep 2022, 21:42
05 sep 2022, 21:21

Svi mi manje vise znamo o čemu se radi. I taman kad pomislim da je to iza nas opet nam se dogodi. Pola Tuzle bi navijalo za nas da nam se ne desava ova sramota.
Pa sve nekako ne želim da vjerujem u to. Sve smatram da se emotivno ispucaju nakon dobre utakmice a kako je ovako gust raspored nemaju kad da se saberu.
Ali onda se ponovo desi isto pa se zapitam.

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 05 sep 2022, 22:04

Tacno je neobjašnjivo ovakvo ponašanje, nema teorije da mogu ovako lose odigrati protiv mrtvog Veleza, nesto ima u pozadini..taman kad covjek pomisli da se dizemo kao klub iz ovog sivila i da se pocinje sa sistemskim radom, a imamo odlične preduslove za takvo nesto, desi se ovakva utakmica..volio bih vise nego ista da mi moze neko reci sta se tacno desava..Dalje ne mogu da vjerujem da se radi o kladionici, neka mi neko kaze gdje u svijetu se moze uplatiti veci iznos novca na neku ekipu, pogotovo kada se radi o ligama poput nase gdje svi znaju da je lako nastimati rezultat, pa nisu vlasnici kladionica budale tako da ta teorija pada u vodu..Po meni je danas pored ostalih jako los bio i Misic od koga ocekujem da bude kreativac sto on i jeste al' je danas djelovao kao da je dosao pjeske iz Tuzle..puno, jako puno upitnika..

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 05 sep 2022, 22:19

Možda pod dojmom današnjeg razočaranja i previše kritikujemo. Ali nije mi jasan Nukic koji je relativno mlad da sebi dozvoli da sve što nevolja on uradi. Na taj način on je zaključio svoju karijeru. Mladi Sukilovic isto. Fejza je u zalazu karijere kao i Veseli i oni mogu svakako. Al šta da se radi moramo ovo zaboravit i idemo dalje. Kako li je Pantelic om povuče deblji kraj.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 05 sep 2022, 23:07

Mislim da je Nukic potrosio sve kredite,vrijeme je da ga se zakuca za klupu...
Odbrana s Hrkacem djeluje bolje,bojim se da Sukilovic nije potencijal..
Jos jednom potenciram da Tz nema krilo koje moze povuc,napravit visak,zbog toga sam govorio da ocekujem vise od Kuzmanoivca..
DOBRO krilo otjera protivnika nazad,probije,centrira..
Definitivno nakon ove tekme se treba zapitat da li se ima kvaliteta za orva 3 mjesta..tesko,bas tesko

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 06 sep 2022, 08:55

Ne znam, vjerovatno smo se previse opustili jer smo prelako dobili neke prethodne utakmice - pa smo umislili da smo Real Madrid...
Prelos ulazak u utakmicu...
Ja penal nisam vidio... al eto - i kad oduzmes taj penal - nismo zasluzili nista drugo nego poraz...
Misic nije bio ni na 20% angazmana tj. mogucnosti... Da ne nabrajam ostale... Setanje po terenu umjesto trcanja…

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 06 sep 2022, 09:00

Izgleda da je Borac i Velez u pravu, po dzepu sve,igrace i trenera,bit ce da to pije vode :)
Husrefbeg,pa nije Nukic mlad,moze se reci za Karica je mlad,cini mi se nema 20,nisam siguran ni za njega..
Mesinovic,Nukic ,po meni nisu mladi,posebno ovaj drugi koji je fakat kiksator zesci..Mesinovic je enigma velika ,pojma nemam sta zna ,nikako da tip nesto napravi...

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 06 sep 2022, 09:30

Eto prenoćilo je, a meni i dalje nista nije jasno.
Umjesto da danas budemo prvi mi smo četvrti.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 06 sep 2022, 11:04

06 sep 2022, 09:30
Eto prenoćilo je, a meni i dalje nista nije jasno.
Umjesto da danas budemo prvi mi smo četvrti.
Ma ne boli mene toliko nasa pozicija na tabeli, koliko ponasanje i odnos pojedinaca prema dresu. Imamo dvije utakmice manje uz jednu pobjedu idemo gore. Onakva kurcobolja pojedinih igraca je za svaku osudu. Novcana kazna je preblaga za onako nesto.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 06 sep 2022, 11:50

Što Balja kaže najmanji je problem pozicija na tabeli. Problem je što se porazi redaju kao i primljeni golovi.Dobiti od Veleža 4 gola je debakl, pa dali su nama koliko su skoro na ostalih 5 tekmi
Vidjet ćemo sad protiv Sloge u gostima pa ljudi su tom istom Veležu utrpali tricu. Nadam se da poprave ovo što su napravili inače ne gine sredina tabele pa i gore

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 06 sep 2022, 12:01

Zeljo,Siroki i sl sklepetaju ekipu za mjesec i te ekipe budu u vrhu..
Neko kao ima novac i sl pa ne moze za 3-4,ili je neznanje ili sta vec,pameti cito nema..

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 sep 2022, 14:35

Je li se "sprema" otkaz za stratega? :?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 06 sep 2022, 16:33

Mancini je napisao/la:
06 sep 2022, 14:35
Ne, nema ni najmanjeg razloga, moze otici samo ako on na tome insistira i trazi razlaz.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 06 sep 2022, 17:10

elvirbaljic je napisao/la:
06 sep 2022, 16:33
Mancini je napisao/la:
Ne, nema ni najmanjeg razloga, moze otici samo ako on na tome insistira i trazi razlaz.
Ako mu se još koji put napravi bojkot igrača i ovako visok poraz, logičan je brz razlaz.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 06 sep 2022, 17:20

Zanimljivo da se iz iz kluba niko ponovo ne oglašava nakon ko zna koje po redu sudijske krađe od strane omanjeg debeljuškastog sarajevskog lopova mulahasanovića.Iz godine u godinu,iz sezone u sezonu nas taj nečovjek redovno na svim utakmicama vara i krade na razne načine i nikom ništa.Tome kraja izgleda nema.Zašto niko ko radi u klubu ne napravi video-kompilaciju svih sudijskih lakrdija i nepravdi koje nam je ovaj dripac nanio u svim utakmicama prve lige od našeg ulaska pa do jučerašnjeg dana kada je dosudio nepostojeći penal za velež odmah u drugoj minuti a zatim nakon toga propustio da kazni očiglednim crvenim kartonom pomahnitalog igrača veleža hasanovića koji je razbio glavu Panteliću namjerno laktom kao vid revanša ili osvete za povredu ligamenata koju je zadobio u poodavnoj pripremnoj utakmici dva kluba,a u duelu sa bivim igračem našeg kluba Đerićem.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 06 sep 2022, 19:16

Nego mene zabrinjava šta je sa tuzlac ne javlja se nikako da mu nije pozlilo il se vratio na forum prve ljubavi.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 06 sep 2022, 19:37

CityCity je napisao/la:
06 sep 2022, 17:20
Zanimljivo da se iz iz kluba niko ponovo ne oglašava nakon ko zna koje po redu sudijske krađe od strane omanjeg debeljuškastog sarajevskog lopova mulahasanovića.Iz godine u godinu,iz sezone u sezonu nas taj nečovjek redovno na svim utakmicama vara i krade na razne načine i nikom ništa.Tome kraja izgleda nema.Zašto niko ko radi u klubu ne napravi video-kompilaciju svih sudijskih lakrdija i nepravdi koje nam je ovaj dripac nanio u svim utakmicama prve lige od našeg ulaska pa do jučerašnjeg dana kada je dosudio nepostojeći penal za velež odmah u drugoj minuti a zatim nakon toga propustio da kazni očiglednim crvenim kartonom pomahnitalog igrača veleža hasanovića koji je razbio glavu Panteliću namjerno laktom kao vid revanša ili osvete za povredu ligamenata koju je zadobio u poodavnoj pripremnoj utakmici dva kluba,a u duelu sa bivim igračem našeg kluba Đerićem.
Nama je bolje kad nam sude ovi Vicini ili ovi Beusovi jer sudije iz Sarajeva će nas uvijek povaljivati zbog dva kluba iz glavnog grada. Pitanje je koliko će vremena proc da mi sa TK imamo 5- 6 sudija.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 06 sep 2022, 19:58

CityCity je napisao/la:
06 sep 2022, 17:20
Svaka objava zvanicne stranice, ljudi iz kluba ili bilo koga koja se dovodi u vezi sa TC, povlaci novcanu kaznu klubu, uz to moze zabranja vrsenja odredjene funkcije u klubu itd itd. Nogometni savez je hobotnica, koja se ogradila na sve moguce nacine. Zalio se Velez, Sloboda, Celik.. milion puta, nikakve pomoci nemas time. Pogledaj Mladost DK popusi izacivanje, tako da boris se na svoje nacine kako znas i umijes.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 sep 2022, 20:47

husrefbeg je napisao/la:
06 sep 2022, 17:10
elvirbaljic je napisao/la:
06 sep 2022, 16:33
Mancini je napisao/la:
Ako mu se još koji put napravi bojkot igrača i ovako visok poraz, logičan je brz razlaz.
Nema ni najmanjeg razloga? Pa sa slabijom i jeftinijom ekipom je mogao isti ili sličan broj bodova.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.