Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 06 sep 2022, 13:57

slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Cologne

Uvjek smo bili Gospoda za Pitare

1921TM87
Kontakt:

Post Postao/la 1921TM87 » 06 sep 2022, 13:57

joker90 je napisao/la:
06 sep 2022, 13:48
Željkan jedini nije uspio uzeti namještenu/kupljenu titulu. Pet kola zaredom sudije zbog njih suspendovane i onda Amer Bekić - živ i zdrav bio svojoj majci 100 godina, metne im ga tako da se ni dan danas nisu nikad oporavili od onog dana. Tad krenuše Misketu kola nizbrdo, na jugu tuča, mi na mobitelima provjeravamo je li Zrinjski fakat vodi u Bijeljini i ode dinastija u nepovrat. Nakon toga ide Amar i šampanjac družina i posljednji ekser u tabut našeg Željkana i ovo bezizlazno stanje koje imaju danas gdje su primorani na prodaju imovine radi golog preživljavanja.
Mi imovinu, vi šta...? Obraz sigurno, ne. 😂
Nego, kad ti dvojica kažu da si pjan, valjaj se!
Zar toliko posljedica, tj. trauma uzrokuje pobjeda nikakvog Želje protiv nikakvog Igmana, koji ima samo jednu pobjedu protiv, ekstra jakog... koga?

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 sep 2022, 13:58

Ganola1921 je napisao/la:
06 sep 2022, 13:54
Shategabri je napisao/la:
06 sep 2022, 13:42
Ko je vama kriv što je niste uzeli...ne zaboravimo da ste posljednje kolo izgubili od Veleža na svom terenu i predali nam vodeću poziciju.
Što će reći da vi osvojili titulu te sezone, a da ste sami krivi što niste.
Prvenstvo je nakon toga prekinuto zbog pandemije, i ako ćemo već mak na konac, zna se zašto nije nastavljeno.
Da pomognem, nije sigurno zbog nas.
Naravno da se zna zbog koga je, ja ti kazem samo da je savez u **** vec godinama, ne samo ove sezone, ove je samo vrhunac nadam se.
Teško da je vrhunac, imaju oni još da završe ovaj mandat, a onda još jedan njima pripada.
Znači da će tu biti još svakakvog cirkusa.

Problem je što koliko god kradu, malo im je i ne mogu mezimče toliko gurati, a da njima ne zafali.
Onda imaš da se mezimče bori za Evropu umjesto da dominira i osvaja titule.

Samo da vidimo dokad će biti uzorani stadioni i hoće li recimo ostati u ligi Sloga i Igman ako izbore opstanak, a ne igraju na svojim stadionima, da ne kažem da ne igraju na uslovnim stadionima (za Doboj Kakanj je to mišljenje i saveza, a čisto sumnjam i da u Modriči ispunjava uslove).
No, sad očito ispunjavaju i u Banovićima, Gabeli, Novom Gradu, sve može.
Koševo Zapad

NotOccasionalFan
Kontakt:

Post Postao/la NotOccasionalFan » 06 sep 2022, 13:58

Valjda ne digne ruku na sebe...

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 06 sep 2022, 13:59

joker90 je napisao/la:
Željkan jedini nije uspio uzeti namještenu/kupljenu titulu. Pet kola zaredom sudije zbog njih suspendovane i onda Amer Bekić - živ i zdrav bio svojoj majci 100 godina, metne im ga tako da se ni dan danas nisu nikad oporavili od onog dana. Tad krenuše Misketu kola nizbrdo, na jugu tuča, mi na mobitelima provjeravamo je li Zrinjski fakat vodi u Bijeljini i ode dinastija u nepovrat. Nakon toga ide Amar i šampanjac družina i posljednji ekser u tabut našeg Željkana i ovo bezizlazno stanje koje imaju danas gdje su primorani na prodaju imovine radi golog preživljavanja.
A kako su do tad bili bahati. Sad im je dobra i dioba prvog mjesta poslije 9 kola.

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 06 sep 2022, 14:00

joker90 je napisao/la:
Vama prvi put u istoriji kad se pocelo gubiti tlo pod nogama, prodali ste se utrpanom pasojedu za 1km, koji vas je opet prodo za 2km i zaradio cijelu marku.
Nista svoje nemate, igrate na groblju i nastali ste lopvlukom.
O petari jadna li vam sudba, jadne li vas stvori udba!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 sep 2022, 14:03

1921TM87 je napisao/la:
06 sep 2022, 13:57
joker90 je napisao/la:
Zar toliko posljedica, tj. trauma uzrokuje pobjeda nikakvog Želje protiv nikakvog Igmana, koji ima samo jednu pobjedu protiv, ekstra jakog... koga?
Pustili im što su odveli Dupeta i Hebiba :kafa:
Koševo Zapad

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 sep 2022, 14:06

1921TM87 je napisao/la:
06 sep 2022, 13:57
joker90 je napisao/la:
Mi ne moramo ništa prodavati, nismo u dugovima do guše. Ovo što trenutno Željkan ima je klasično poslovanje SDA firmi prije gašenja. Rasprodaja imovine, krpi šta možeš i stečaj kroz neko vrijeme.
Suvorov je napisao/la:
06 sep 2022, 13:59
joker90 je napisao/la:
A kako su do tad bili bahati. Sad im je dobra i dioba prvog mjesta poslije 9 kola.
Tad su govorili da imaju para da ih krava pojesti ne može, bahatili se, prsili. Davali nemoguće plate igračima samo da ne dođu kod nas, kao što su Zahiroviću keširali koliko je lik rekao u zajebanciji. I evo sad još vjeruju da ima neki Diklizić da ih spasi, a ovi njihovi upućeniji znaju da lik neće da ima ništa sa fudbalskim klubom, nikakvo ulaganje, samo htio čovjek da kupi pomoćni onaj i da dalje gradi i tjera svoje. Žekjkan je trenutno od titule daleko kao navijači mu od pameti.
Bahati, bahati Željkan!
1946

NotOccasionalFan
Kontakt:

Post Postao/la NotOccasionalFan » 06 sep 2022, 14:08

Drug moj, nisi u 24 sata ni cijela dva bio odvojen od foruma, jedino ovdje ko je daleko od pameti si ti, izgleda. :rol:

Sretno sa terapijom, prezivjet ces! <3

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 06 sep 2022, 14:25

"2013 i 2014 godine dosao tan, papiri se rjesavali (administrativne gluposti) uzet kup
2015 kamp se zavrsavao uzeta titula
2016-2017 tan prodao klub igrala se evropica fino
2017-2018 prvak
2019-2020 korona titila, bankrot
2020 mirva uzeo administacija dugovi 2 m€ dug
2021 losa sezona
2022 promjenjena kompletna ekipa 19 igraci otjerano prodano/ 9 dovedeni plus novi strucni stab..

10 igraca manje imamo sad nego proje 4 mjeseca, Desiti se da Avramovski najbolji igrac u ekipi da od neke lakse povrede zavrsi karijeru u 26 godini

Desiti se da Anicic mujakic trako (3 stopera) izgubis u jednom danu, plus sto 4 ti stoper rovit igra (Drobarov)

Prve 3 utakmice smo igrali dobro, onda ti savez oduzme domacinstvo ( radovi na kosevu) kazem oduzme jer tu utakmicu su nam trebali pustit da igramo na kosevu jer je utakmica pomjerena radi igranja tc u evropi.

Igman Fedja kriv sto nismo pobjedili

Sloboda zeljo igrali smo dovoljno dobro da uzmemo obje utakmice

Leotar cista pobjeda

Zrinjski povedes 0:1 na njihovom terenu sudija svira penal, kad te sudija povalio zrinjski je ozbiljan prisao nasutao te nogoma uglavu do smrti i to je to..

Povrede stopera uz stil igre koji fedja igra uz mlade neiskusne golmane uz D opciju na stoperu Djokanovic koji je A opcija na defanzivnom veznom dodjes da imas D opciju i na oba Stoperaka mjesta (drobarov pod inekcijom igra) i plus D opcija na defanzivnom veznom.

Kad se sve ovo sabere oduzme mi smo ekipa koja je imala najvise promjena vise nego zrinjski velez tc zajedno, takodje mi smo jedina ekipa od ove 3 koja nije igrala evropu ove godine

Bodovno nakon 9 kola nismo u tolikom minusu koliko se ovde place i privlca..

Jovic je bio gvardiola kad nas je tuko
Pa ga djipanza uzo 4;0 3 dana nakon nas
Pa osima kitova sloga 3;0
Pa vinko tuce jakira
Pa vinko popusi od sb
Pa sb popusi od jovica

Itd itd"

Pokusao sam prevesti na Bosanski i mislim da sam uspio al opet mi post nema nikakvog smisla.
Neka te Fedja, ostanite cvi, cvi, cvi...

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 06 sep 2022, 14:31

Pozdrav za HDZove migrante iz Ortijesa .
Imena i prezimena su tu , mnogo glupi momci .
Migranti ko migranti , sve seljadija i dosle nažalost
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 06 sep 2022, 14:53

joker90 je napisao/la:
06 sep 2022, 12:21
mnon46 je napisao/la:
06 sep 2022, 12:16
ni sami se ne sjećaju kad su zadnji put bili iznad nas, razumljivo slavlje
Zrinjski 5 tekmi manje od njih ima, Široki sa kojim dijele prvo mjesto isto ima tekmu manje od njih, Tuzla dvije tekme manje od njih, ali u Zvorničkoj 27 već stavili šampanjac da se hladi, titula se slavi. Valjda nisu opet isprintali šampionske majice, jer pravi derbiji sa poreznom tek slijede. :kafa:
Boli vas, vama cilj Evropa, a doveli sve u šta je Dudlaga prstom pokazao.

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 06 sep 2022, 16:21

"Mi nemamo veci budzet od zrinjskog sise city vrleza borca itd itd, jer ovi klubovi placaju porez u prosjeku na plate oko 1200 km, a mi na 7000 km.. sto znaci da mi mjesecno placamo za istog igraca 13000 a maraka a oni 8200..

Igrac jedino beneficije koje ima vece kod nas jeste to penzijono."

Ono nije osnovnu zavrsilo u pripizdini oKleN je doso al zato zna kolke su beneficije i penziJono u BH klubovima.
Da se razumijemo, lola kad pise post, meni prahnu kokice i sok al sto petarski puk ofira sa svojim "pisanjem", to nije humano.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 06 sep 2022, 16:38

06 sep 2022, 16:21
"Mi nemamo veci budzet od zrinjskog sise city vrleza borca itd itd, jer ovi klubovi placaju porez u prosjeku na plate oko 1200 km, a mi na 7000 km.. sto znaci da mi mjesecno placamo za istog igraca 13000 a maraka a oni 8200..

Ono nije osnovnu zavrsilo u pripizdini oKleN je doso al zato zna kolke su beneficije i penziJono u BH klubovima.
Da se razumijemo, lola kad pise post, meni prahnu kokice i sok al sto petarski puk ofira sa svojim "pisanjem", to nije humano.
Posušije i opsajd su vaš domet. Ne možeš na osnovu pojedinca suditi grupi, niti na osnovu pravopisa reći da je neko seljak.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 06 sep 2022, 16:40

Naši vjerni navijači iz Bobanove Drage kod Gruda i dan danas su na utakmicama našeg kluba i vjerno ga bodre. Jedna mala anegdota iz postratnog perioda, tačnije 1995. godine kad je jedan naš navijač iz Bobanove Drage izašao u kafić u trenerci svog voljenog kluba, dobaci mu neko: "Kakva ti je to trenerka?" A ovaj mu odgovori: "Rek'o sam do groba, a ne do rata!"
Ovom prilikom pozdravljamo sve naše Rođene iz Bobanove Drage.

DO GROBA !
slika
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 06 sep 2022, 16:42

Pali videorekordere!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 06 sep 2022, 16:45

mnon46 je napisao/la:
06 sep 2022, 16:38

Posušije i opsajd su vaš domet. Ne možeš na osnovu pojedinca suditi grupi, niti na osnovu pravopisa reći da je neko seljak.
Ljakse, nego sta. Vidi se i po pravopisu i po nacinu pisanja, a ne vidim da sam negdje sudio grupi. Cak sam napiso da vas ofira.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 sep 2022, 16:46

Ovi kao Pazaraci.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 06 sep 2022, 16:48

06 sep 2022, 16:45
mnon46 je napisao/la:
06 sep 2022, 16:38

Ljakse, nego sta. Vidi se i po pravopisu i po nacinu pisanja, a ne vidim da sam negdje sudio grupi. Cak sam napiso da vas ofira.
Možda čovjek radi van države pa koristi samo na pdf-u naš jezik. Ne možeš reći da je Pjanić seljak jer piše "sretan rodžendan"
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 06 sep 2022, 16:56

Aduka87 je napisao/la:
06 sep 2022, 16:46
Ovi kao Pazaraci.

slika

FORZA NOVI PAZAR !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”