Jeste brudi al 31.08, kasno jbg.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ok ok, sad razumijemGanola1921 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 15:59Jeste brudi al 31.08, kasno jbg.Tanguy87 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 15:53Pa napisao je da je raskinuo?Ganola1921 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 15:28
Zato sto smo mogli dovesti igraca sa ugovorom do 14.08, poslije toga samo igrace bez ugovora.

Trpi do zime, a onda tražiti špica ko suho zlato
-
- Kontakt:
Ne bruka se, prvo poluvrijeme je bilo uzasno dok Mekic nije usao.Cunami87 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 15:29Ne brukaj se,naleti nekad na stadion.Grbavica786 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 20:18Edisova taktika se svodi na - daj loptu Santosu i pomoli se Allahu, Isusu i Budi. Pa gdje upali upali.
Kakav anti fudbal majko mila. Igman nam ne dozvoljava da iznesemo loptu preko centra
kantonalno tuzilastvo sarajevo pokrenulo pred postupak u istrazi za malverzacije i pranje novca prilikom postavljanja terena
ako se pogleda sta se sad radi na ostalim terenima onda ne čudi da se i kod nas radilo isto ali barem u roku
o tome se davno pisalo
https://inforadar.ba/i-korupcija-razlog ... a-skuplje/
ako se pogleda sta se sad radi na ostalim terenima onda ne čudi da se i kod nas radilo isto ali barem u roku
o tome se davno pisalo
https://inforadar.ba/i-korupcija-razlog ... a-skuplje/
- manijacikonjic87
- Kontakt:
zvanicna posjeta 4.000.. pa toliko je bilo samo na istoku

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Zadovoljan sam sinoć sa svim na Grbavici, neugodna utakmica za igrati. Čestitke.
Mislim da Željo treba igrača tipa Mate Crnčević koji je odlično radio ovaj ""box to box". Mislim da je slobodan i mislim da bi bio od koristi.
Sretno Željo u Banovićima!!!!
Mislim da Željo treba igrača tipa Mate Crnčević koji je odlično radio ovaj ""box to box". Mislim da je slobodan i mislim da bi bio od koristi.
SatroVacki je napisao/la: ↑06 sep 2022, 17:52Zadovoljan sam sinoć sa svim na Grbavici, neugodna utakmica za igrati. Čestitke.
Spominjao sam Crcevica gore u postu, slobodan moze igrati i lijevog beka ..
- MocMahale444
Nije realno da Gasal nije dobio minute.
Bili smo nervozni od samog pocetka, Igman postavio bunker i uvukla se nervoza u nasu ekipu. Ono fali Coca vidi se a ne znam kako je Beca bio premoren do 30 minute.
Nego zadnja 3 zgoditka glavom
Glavonje nase glavate pravo bosanski.
Sad Slobodanka iz grada soli, bore se ko ludjaci. Gledao sam ih nisu losi.
Povedi nas Sablja
Bili smo nervozni od samog pocetka, Igman postavio bunker i uvukla se nervoza u nasu ekipu. Ono fali Coca vidi se a ne znam kako je Beca bio premoren do 30 minute.
Nego zadnja 3 zgoditka glavom

Povedi nas Sablja

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Vršajević bio s Bekricem. Željo mu ne moze dati koliko trazi. 99% ide u Sarajevo.
Top ako je istinaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑06 sep 2022, 21:00Vršajević bio s Bekricem. Željo mu ne moze dati koliko trazi. 99% ide u Sarajevo.
Pa zar se jos mogu dovoditi igraci?HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑06 sep 2022, 21:00Vršajević bio s Bekricem. Željo mu ne moze dati koliko trazi. 99% ide u Sarajevo.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Slobodni igrači da.Zeljo21 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 00:22Pa zar se jos mogu dovoditi igraci?HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑06 sep 2022, 21:00Vršajević bio s Bekricem. Željo mu ne moze dati koliko trazi. 99% ide u Sarajevo.
Ima tu dosta dobrih igraca ako ne nađu klubove mogli bi nam pomociHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑07 sep 2022, 00:42Slobodni igrači da.Zeljo21 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 00:22Pa zar se jos mogu dovoditi igraci?HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑06 sep 2022, 21:00Vršajević bio s Bekricem. Željo mu ne moze dati koliko trazi. 99% ide u Sarajevo.
Crncevic, Hodzic, Lendric, Milan Savic 22 godine 700k vrijedi (napadac) sigurno ima jos dobrih iz Srbije..
Sta je u glavi ljudi koji opet prizivaju igrace poput Lendrica?
Jesu li uopste takvi ljudi svjesni da je Lendric tempirana bomba za svlacionicu i da bi takav igrac, jako jako brzo, razjebao atmosferu svojim ponasanjem?
Godinama unazad sam pisao da krila moraju biti brza i prodorna a ne zdepasta, spora, troma itd(sve ono sto smo nazalost ranije dovodili i svrsavali na takve) i napokon smo doveli brza i prodorna krila(sad ljudi vide sta znaci kad imas takva krila). Uz to je rijec o mladim igracima koji imaju ogroman potencijal za razvoj. Imamo i primjer Hodzica na sredini terena, bukvalno je ko tenk, a uz to je mlad i ima i on isto ogroman potencijal..
Treba da nastavimo takvu transfer politiku. Treba da dovodimo igrace koji su zeljni i gladni uspjeha, igrace koji imaju volju i zelju za napredovanjem, a ne da se opet vratimo na staro i pocnemo glupirati i razmisljati o igracima poput Lendrica, Vrsajevica, Veselinovica, itd i da preplacujemo takve igrace..
Jesu li uopste takvi ljudi svjesni da je Lendric tempirana bomba za svlacionicu i da bi takav igrac, jako jako brzo, razjebao atmosferu svojim ponasanjem?
Godinama unazad sam pisao da krila moraju biti brza i prodorna a ne zdepasta, spora, troma itd(sve ono sto smo nazalost ranije dovodili i svrsavali na takve) i napokon smo doveli brza i prodorna krila(sad ljudi vide sta znaci kad imas takva krila). Uz to je rijec o mladim igracima koji imaju ogroman potencijal za razvoj. Imamo i primjer Hodzica na sredini terena, bukvalno je ko tenk, a uz to je mlad i ima i on isto ogroman potencijal..
Treba da nastavimo takvu transfer politiku. Treba da dovodimo igrace koji su zeljni i gladni uspjeha, igrace koji imaju volju i zelju za napredovanjem, a ne da se opet vratimo na staro i pocnemo glupirati i razmisljati o igracima poput Lendrica, Vrsajevica, Veselinovica, itd i da preplacujemo takve igrace..
Tavke nam ekipe više pašu i odgovaraju. Sablja će to da pripremi maksimalno. Dosta toga će zavisiti i od današnje njihove utakmice, prije svega u smislu eventualnih povreda, žutih kartona, rezultata itd. Samo lagano, idemo iz utakmice u utakmicu.MocMahale444 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 19:18Nije realno da Gasal nije dobio minute.
Nego zadnja 3 zgoditka glavom![]()
Povedi nas Sablja![]()
- kontrasviju
- Kontakt:
Lendrić više nije slobodan ako je vjerovati transfermarktu. Potpisao je za nekog belgijskog niželigaša.Zeljo21 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 01:28Ima tu dosta dobrih igraca ako ne nađu klubove mogli bi nam pomoci
Crncevic, Hodzic, Lendric, Milan Savic 22 godine 700k vrijedi (napadac) sigurno ima jos dobrih iz Srbije..

1921
- jointunija
- Kontakt:
Super,radije ću gledati B.Šehića i malog Musića kad se vrati sa posudbe.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑06 sep 2022, 21:00Vršajević bio s Bekricem. Željo mu ne moze dati koliko trazi. 99% ide u Sarajevo.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Moj brko, zalosno je sto bolju viziju imas ti na forumu nego ovi nasi ''znalci'' u klubu. Godinama se dovode isluzeni igraci, koji nigdje ne mogu naci angazman, pa haj' ih utusi u Zelju. I sad napokon kao sto si napisao, odradili smo super transfere sa ovim mladjim momcima i onda se neko sjeti Vrsajevica. Ne znam da li je istina, ali hvala Bogu ako nas je odbio. Hocemo li ikada nauciti lekciju!?Brkooo je napisao/la: ↑07 sep 2022, 02:45Sta je u glavi ljudi koji opet prizivaju igrace poput Lendrica?
e čuj vršajević ako je tačno da se sa njim uopšte i pričalo
frajer 37 godina a zadnju utakmicu odigrao u maju mjesecu
mislim da nam je svima jasno da se moramo okrenuti igračima poput santosa i amoe i tom trzistu sa takvim igračima imamo budućnost
dosta više lendrića i slicnih
ispratiti još malo kosorića, bekrića, zeca i štilića i na tome stati za sva vremena

frajer 37 godina a zadnju utakmicu odigrao u maju mjesecu
mislim da nam je svima jasno da se moramo okrenuti igračima poput santosa i amoe i tom trzistu sa takvim igračima imamo budućnost
dosta više lendrića i slicnih
ispratiti još malo kosorića, bekrića, zeca i štilića i na tome stati za sva vremena