marconato je napisao/la: ↑06 sep 2022, 18:41
dachodachoni je napisao/la: ↑06 sep 2022, 18:12
Jup je napisao/la: ↑06 sep 2022, 18:05
Vidi necu da se upecam na te nacional -sovinisticke fraze ,ja gledam cisto sa sportske strane ,Srbija je SAD u evropi sto se tice kosarke ,bez obzira na oscilacije u rezultati zadnjih godina ,.
Srbija ima igrace za zlato+ trenera ,mi imamo jedva da prodjemo grupnu fazu ako i u tome uspijemo +da srbi imaju prekaljenog trnera koji zna kako je osvojiti Eurobasket

,a mi imamo AZIZA BEĆIRA kojeg nisam za ozbiljno uzimao kao kosarkasa a kamo li za coacha
Ajde ne peri glupostima gdje su na zadnja tri eura kad su tako jaki, ne smaraj me vise
Poslednji Euro se igrao 2017 i bukvalno bez 10 standardnih igraca Srbija je igrala finale na jednu loptu protiv dosta jace Slovenije no sto je danas. Bogdan bukvalno sam vukao ekipu do finala. Nedostajali: Jokić, Teodosić, Bjelica...Micić nije igrao finale isto zbog povrede.
Cuj gdje su bili
tebra nemozes ti deci objasniti neke stvari koji su od jucer poceli pratiti neki od sportova i misle da su popili svu pamet sveta .
Srbija i kad nije u najacem sastavu spada u top 5 favorita na svakom takmicenju ,bez obzira je li u pitanju eurobasket ,mundobasket ili olimpijada .
Nikad necu zaboraviti ono svetsko prvenstvo iz indianapolisa 2002 i onaj dvoboj sa amerikancima ,ko je tada doveo yugoslaviju do svetskog trona nego pesic koji je isto kao i danas imao kvalitenu ekipu za njaveci domet ,mozda za nijansu malo jacu ekipu imao je u inianapolisu ali za "nijansu" , ima kvalitet za medalje i nesto sam poprilicno siguran da ce srbija biti prvak evrope
Ps:ma imo je sigurno jaci sastav u inianapolisu

( jbg.malo me nostalgija puca

)