Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Champions League 2022/2023
Ko da igraju La Ligu.
Tako ih preslušavaju i Sevilla, Sociedad i Bilbao

Koševo Zapad
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Je li im prolaz realan za nadati se? Treba vidjeti u kakvom je Salzburg stanju.
Digne se kunto i panto protiv cacica a klub ga ostavj i covjek vidi sta pravi..zato je dinamo klub dok recimo hajduk nece bit za 50 godina
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
- SoloControTutti
- Kontakt:
Kakav masterclass Bellinghama. Jedini Englez koji je nahajpan s pokricem, strasan.
Razbio? Mora da nismo gledali istu utakmicu. Daleko je ovo od bilo kakvog razbijanja. Gol i 2 suta u isti nikako ne mogu da se nazivaju razbijanjem. Znam jbg sad ce ispasti da omalozavam, da mi Boze moj krovo i sta sve ne jos, ali u pojedinim trenucima je bilo mucno gledati kako se valjaju po terenu, kako im za izmenu treba 3 minuta i slicno. Naravno da je to sve legitimno samo eto tako se ponasaju mali klubovi (Istra, Dragoviljac..) kad dodju na taj Maksimir.
Ali ovaj Celzi je go ****, bar trenutno, ucice oni u formu kasnije ali ovo sto igraju je tuzno. Koliko samo glupih poteza, neiteligencije, to odavno nije vidjeno. Osim poseda i nesto pred kraj, presinga na pocetku, apsolutno nista nisu pokazali. I jbt ko je onaj Cili Vili, sta je ono, kakve su ono pojave u Celziju?
Svaka cast Dinamu, mogli bi i proci dalje, bar im sad trece mesto nije daleko, i to je nesto, ali i uprkos pobedi ne verujem da ce nastaviti takmicenje u LS. Sada ce ih svi ozbilnije shvatiti, skautirati, a nema tu nesto da se skautira, zatvori Orsica i Petkovica i oni su bezopasni.
Slabija verzija Musiale.SoloControTutti je napisao/la: ↑06 sep 2022, 20:54Kakav masterclass Bellinghama. Jedini Englez koji je nahajpan s pokricem, strasan.
Nista precjenjenije u fudbalu od engleske lige i engleskih timova
Mora da za Zvezdu navijasSektor10 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 20:56Razbio? Mora da nismo gledali istu utakmicu. Daleko je ovo od bilo kakvog razbijanja. Gol i 2 suta u isti nikako ne mogu da se nazivaju razbijanjem. Znam jbg sad ce ispasti da omalozavam, da mi Boze moj krovo i sta sve ne jos, ali u pojedinim trenucima je bilo mucno gledati kako se valjaju po terenu, kako im za izmenu treba 3 minuta i slicno. Naravno da je to sve legitimno samo eto tako se ponasaju mali klubovi (Istra, Dragoviljac..) kad dodju na taj Maksimir.
Ali ovaj Celzi je go ****, bar trenutno, ucice oni u formu kasnije ali ovo sto igraju je tuzno. Koliko samo glupih poteza, neiteligencije, to odavno nije vidjeno. Osim poseda i nesto pred kraj, presinga na pocetku, apsolutno nista nisu pokazali. I jbt ko je onaj Cili Vili, sta je ono, kakve su ono pojave u Celziju?
Svaka cast Dinamu, mogli bi i proci dalje, bar im sad trece mesto nije daleko, i to je nesto, ali i uprkos pobedi ne verujem da ce nastaviti takmicenje u LS. Sada ce ih svi ozbilnije shvatiti, skautirati, a nema tu nesto da se skautira, zatvori Orsica i Petkovica i oni su bezopasni.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Moze link Psg vs Juve
Nema City nigdje da se gleda.
Opet zeznuli ovi sa rasporedom prenosa.
Opet zeznuli ovi sa rasporedom prenosa.
Forza Milan

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Da bar igraju istu poziciju pa da ih se može porediti.Neutral je napisao/la: ↑06 sep 2022, 20:57Slabija verzija Musiale.SoloControTutti je napisao/la: ↑06 sep 2022, 20:54Kakav masterclass Bellinghama. Jedini Englez koji je nahajpan s pokricem, strasan.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Za koga navijam cu ti reci kad kazes sta nije tacno u napisanom? A naravno da neces reci tako da je moje navijačko opredeljenje skroz nebitno. Dinamu cestitke, nek nastave ovako, imaju kvalitet, samo ce im sad sve biti duplo teze u LS. A tebi druze moj isto pozdravi, mani me se doskocica.Lillard je napisao/la: ↑06 sep 2022, 20:58Mora da za Zvezdu navijasSektor10 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 20:56Razbio? Mora da nismo gledali istu utakmicu. Daleko je ovo od bilo kakvog razbijanja. Gol i 2 suta u isti nikako ne mogu da se nazivaju razbijanjem. Znam jbg sad ce ispasti da omalozavam, da mi Boze moj krovo i sta sve ne jos, ali u pojedinim trenucima je bilo mucno gledati kako se valjaju po terenu, kako im za izmenu treba 3 minuta i slicno. Naravno da je to sve legitimno samo eto tako se ponasaju mali klubovi (Istra, Dragoviljac..) kad dodju na taj Maksimir.
Ne postoje odvratnije njuske od ovog Tuhela i Klopa, jebote pa tolike pare prinas a ne mozes da se doteras, sredis, obuces, osisas, ponašanje njih dvojice (uz Leva sto kopa nos) je odvranto. Klop bi bar zube mogao da sredi za one milione sto ima na racunu.
- NicoloFagioli
svi igraci PSG-a se izgrlise medjusobno, samo Mbappe sam stoji na centru, jest lik izgubio uzemljenje 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.