Eurobasket 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2022
Šta uradi lažni Hrvat Matković... Zakucava loptu, fula kucanje i vješa se za obruč i ništa od poena..
Dobra utakmica, vrhunska rola Mellija, kad je najbitnije bilo dva ofanzivna skoka i dva puta poeni a i Pajole kojeg su isčupali iz naftalina. Fontecchio kriminalan danas, ipak pogodio dagger tricu na kraju
Nema mi većeg meraka nego vidjet ove lažne hrvate iz hercegovine kako gube, nadam se da će do kraja sve izgubiti
Dobra utakmica, vrhunska rola Mellija, kad je najbitnije bilo dva ofanzivna skoka i dva puta poeni a i Pajole kojeg su isčupali iz naftalina. Fontecchio kriminalan danas, ipak pogodio dagger tricu na kraju

Nema mi većeg meraka nego vidjet ove lažne hrvate iz hercegovine kako gube, nadam se da će do kraja sve izgubiti

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Shategabri
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hrvati? Nadam se da idu, ne mogu da smislim ove lažne hrvate iz Širokog Mostara i LivnaShategabri je napisao/la: ↑06 sep 2022, 22:53Idu vjerovatno na Srbiju, bolje da, se piše odmah 20-0![]()

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakav je ovo cirkusant na klupi Italije 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakav je ovo timeout na 0.6 do kraja a imas +5 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
" је " " ". " у " $.
$ " па не " " ?, " Хрвате, $ ?. По " све ".
" " на " ", " - ? " & $ - " "... а " $ је с ? ". По " се " " " $ $, на ¥ ".
-
- Kontakt:
Pa gonjaju razliku, Talijani loše stoje u krugu Ukrajine, Hrvatske i Italije, svaka pobjeda Hrvatske i oni su četvrti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Pozzecco gospodin
- LlullSergio
- Kontakt:
Očekivana i logična partija debelog Zlovenca, ovo je trebao biti zicer za kladioničare 

Sada je sve jasno, Italija -6, Hrvatska -5, Ukrajina +11RobertHrkac555 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 23:07Pa gonjaju razliku, Talijani loše stoje u krugu Ukrajine, Hrvatske i Italije, svaka pobjeda Hrvatske i oni su četvrti
A)Poraz Hrvatske:
2. Ukrajina
3. Italija
4. Hrvatska
B) Pobjeda Hrvatske od 1 do 8 razlike
2.Ukrajina
3. Hrvatska
4. Italija
C) Pobjeda Hrvarske od 9 do 17 razlike
2. Hrvatska
3. Ukrajina
4. Italija
D) Pobjeda Hrvatske 17+
2. Hrvatska
3. Italija
4. Ukrajina
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Kakve partije Giannisa,Doncica i Jokica veceras 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- LlullSergio
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako Doncic sa onakvom fizionomijom debelog burenceta moze tako da dominira u NBA nikad necu razumjeti. Yannis je drugi univerzum za sve njih. Pravi atleta.
- Felixians4
- Kontakt:
Jazzeri imaju 3 top scorera na EB. Finac,Hrvat,Talijan, sva krila.
Imamo 2x NBA MVP igračine back to back, Dončića. DPOY dominatora u regularnoj sezoni, Micića koji je back to back osvajač,MVP F4(godinu prije MVP RS)itd. uz dosta ozljeda,lošije suđenje,nedostatak Latvije, brutalna grupa B. Bogat sadržaj odista.
Imamo 2x NBA MVP igračine back to back, Dončića. DPOY dominatora u regularnoj sezoni, Micića koji je back to back osvajač,MVP F4(godinu prije MVP RS)itd. uz dosta ozljeda,lošije suđenje,nedostatak Latvije, brutalna grupa B. Bogat sadržaj odista.
neki dan Bosko Tanjevic radio intervju/podcast sa slovenackim VAL202 mislim da, gdje se je osvrnuo na Doncica.gigglessmoke je napisao/la: ↑06 sep 2022, 23:54Kako Doncic sa onakvom fizionomijom debelog burenceta moze tako da dominira u NBA nikad necu razumjeti. Yannis je drugi univerzum za sve njih. Pravi atleta.
Kaze: "ima tjelo oca, oba izgledaju kao medjedi iz bosanskih suma..." -- znaci jak je prirodno
Isto kaze da, od oka, bi Luka trebao dugorocno skinuti nekih 7 kg, tu bi mu bio optimum
i podcjenjuje se njegov prvi korak, to naglasava i Tanjevic, da ima puno brzi prvi korak, nego to suparnici misle
par puta je to i pokazao, eto sinoc protiv Schrödera
- promjena ritma
- ball handling
- triple threat - pa tko to koristi tako cesto kao Doncic
ovakvi igraci su najgori matchupovi, dovoljno brz da moze kreirati sebi prostor na perimetru
dovoljno jak da moze igrati protiv 4/5 na nizkom postu
playmaker
odlican suter sa midrange
solidan suter sa distance
zavrsava ljevom/desnom na obrucu bez razlike
dobre guzove ima Belma
Beko je napisao/la: ↑07 sep 2022, 08:51neki dan Bosko Tanjevic radio intervju/podcast sa slovenackim VAL202 mislim da, gdje se je osvrnuo na Doncica.gigglessmoke je napisao/la: ↑06 sep 2022, 23:54Kako Doncic sa onakvom fizionomijom debelog burenceta moze tako da dominira u NBA nikad necu razumjeti. Yannis je drugi univerzum za sve njih. Pravi atleta.
Kaze: "ima tjelo oca, oba izgledaju kao medjedi iz bosanskih suma..." -- znaci jak je prirodno
Isto kaze da, od oka, bi Luka trebao dugorocno skinuti nekih 7 kg, tu bi mu bio optimum
i podcjenjuje se njegov prvi korak, to naglasava i Tanjevic, da ima puno brzi prvi korak, nego to suparnici misle
par puta je to i pokazao, eto sinoc protiv Schrödera
- promjena ritma
- ball handling
- triple threat - pa tko to koristi tako cesto kao Doncic
ovakvi igraci su najgori matchupovi, dovoljno brz da moze kreirati sebi prostor na perimetru
dovoljno jak da moze igrati protiv 4/5 na nizkom postu
playmaker
odlican suter sa midrange
solidan suter sa distance
zavrsava ljevom/desnom na obrucu bez razlike
Decko brani Voigtmanna,Nurkica ,Gobera U low-postu..Nema on viska KG takva grada i gotovo.Ovo sto Doncic radi se zove Kosarka a Yanis sto radi idemo sve na silu ,jer sam jaci.
Koliko se sjećam,on, Luka je čak i visok isto koliko i otac mu,čini mi se da je i stari mu visok 201 cm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.