LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

adnan24
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la adnan24 » 14 feb 2011, 00:18

majestic24 je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Ma kakav farmar...Sasa Vujacic nama treba...sad tek vidim da je to najgori potez Phila u karijeri...malo da mu je podigao minute on bi vratio svoj sut kao i sad u Netsima...plus igra bolju odbranu od Blake-a 100 puta a ima mu.da u zavrsnici...
Nije sasa play i nema "ono nesto" sto je potrebno playu. Farmar je bio solidan..bolje reci dobar. Drzao je konstantu i ono vremena koliko je dobivao znao je iskoristiti.

Nema veze sto nije plej...mogao bi igrati sa Kobe-jem u petorci bez problema...nije ni Fisher pravi plej...covjek nista zivo ne radi sto rade normalni PG-ovi...on je u sustini samo suter u petorci...to bi mogao biti i Vujacic

Naravno da phil ima veze s tim....ljudi vidjeli da Vujacic ne igra uopste i naravno da ce se rijesiti njegovih miliona...da je bio normlano u rotaciji ne bi sigurno otisao...

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 14 feb 2011, 00:23

slazem se u iznad napisanim sa vecinom,tj mora se praviti neki trade jer veceras u drugom poluvremenu kobea su udvajali i on doda loptu a ovi fulaju otvorene suteve.Howard bolji od svih nasih visokih igraca pa smo i tu nadigrani, ne znam otkuda blake da igra za lakerse i uopste u nba pa lik je ocajan kako u odbrani tako i u napadu.Artest ove godine katastrofa u napadu,fisher isto tako i mora se nesto raditi,mora bti neko da zna pogadati.
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 14 feb 2011, 00:25

Ne znam zasto toliku frku dizete na Fisha, on je plej koji igra odlicnu odbranu, jak i stamen (naravno u okviru svoje visine i fizicke gradje), i jos zaboravljate ko je pogadjao kljucne trice za osvajanja titule... Kad je falilo Fish je bio tu... On po meni jos uvijek igra sasvim zadovoljavajuce, i nije on problem. Problem je prekratka klupa. I upravu je neko iznad, ko je rekao da fali Vujacic. Ne igra on pleja, ali Sasa je redovno znao zaresetat, ako nista te otvorene suteve... Ariza se takodje razvijao u odlicnog igraca kad su ga pustili, i to je steta...

Za Bynuma je dosta tesko govoriti, on je hodajuca povreda. Ali opet, ne pustas tako mladog i talentovanog igraca tek tako. On je strasan potencijal, i nije mu lako tek tako dat nogu...jbg..

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 feb 2011, 00:30

Ma ja bi ostavio Fishera a zamijenio Blake-a i Artesta i to je to...za nadati se da ce Bynum ostati zdrav i onda bi bili OK...

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 14 feb 2011, 00:33

Ma ne znam....nekako, na momente mi bude zao i Artesta dat, jer je stvarno vrhunski igrac u odbrani. Kad zamislim te malo teze utakmice, gdje treba cuvat dobre igrace...on uljeva sigurnost neku.. A upravu je i Kobe kad kaze pustite nas da igramo, jer play off je sasvim druga prica. Ovo na kraju krajeva ne mora bit nikakvo ogledalo realnog stanja...(barem se nadam da je tako :D hehe)...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 feb 2011, 00:37

sundancekid je napisao/la:Ma ne znam....nekako, na momente mi bude zao i Artesta dat, jer je stvarno vrhunski igrac u odbrani. Kad zamislim te malo teze utakmice, gdje treba cuvat dobre igrace...on uljeva sigurnost neku.. A upravu je i Kobe kad kaze pustite nas da igramo, jer play off je sasvim druga prica. Ovo na kraju krajeva ne mora bit nikakvo ogledalo realnog stanja...(barem se nadam da je tako :D hehe)...

Pa vidi nesto...mi zadnjih 15 dana igramo odlicnu kosarku...imali smo 4-0 i to sve u gostima i igrali smo 3 dosta dobre cetvrtine u Orlandu koji kad ga krene sut moze unistiti svaku ekipu...uz to Howard je odigrao jedan od najboljih meceva sezone...i ako ostane ovaj tim mi cemo biti opasni u play off-u 100%...ali fazon je zasto nekim trade-om ne bi postali bolji nego sto smo sad ili prosle sezone...Barnes moze cuvati najbolje protivnicke igrace kao sto je radio Artest...mozda malo slabije ali kada bi umjesto Artesta doveli boljeg ofanzivca onda bi bili u plusu...takodje umjesto Blake-a mora biti neko bolji jer ocigledno od njega nema nista...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 feb 2011, 00:48

E nek' ste ga spušili!! :lol: Howard je dosta napredovao ove sezone. Kako je krenuo, biće bukvalno nezaustavljiv za 2-3 sezone.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 feb 2011, 00:52

Hare_BvB je napisao/la:E nek' ste ga spušili!! :lol: Howard je dosta napredovao ove sezone. Kako je krenuo, biće bukvalno nezaustavljiv za 2-3 sezone.

Divi mangupa sto je dosao da provocira :lol: :lol:
Taj isti Howard je bio na 50-50 sa Bynum-om tri cetvrtine i to sa Bynum-om kojem je po prirodi da nikad nije na vise od 70% spremnosti :mrgreen: ...misic i nista drugo...

P.S. Hajd ti na temu Dortmunda i nemoj da te vidim ovdje 8-)
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 14 feb 2011, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 feb 2011, 00:53

Ron Artest je igrac koji se nalazi u cetvrtoj deceniji zivota, do prosle sezone nije imao sovjen naslov prvaka u NBA ligi i mozda u tome treba traziti cinjenicu sto je prosle sezone bio daleko bolji nego li je to ove godine slucaj. Mozda je covjek se zasitio kosarke i sada igra preko neke stvari. Takodje ukoliko zelimo neki trade moramo biti svjesni da moramo i nesta ponuditi da bi nesta dobili. Imam osjecaj da bi neki navijaci da se hebu a da im ne udje. :D :D Po meni bi bilo odlicno kada bi uspjeli nekako s Wizardsima dogovoriti trade u dobiti Hinricha i mislim da bi se dosta poboljsalji s njim u rosteru jer ako uporedimo nase konkurente za titulu dolazimo do sljedece situacije:

Boston Celtics - Pierce i Allen - dok mi imamo samo Bryanta

Miami Heat - Wade i James

San Antonio Spurs - Parker i Ginobili

Vidi ovo dvojca BVB-ovca se jedan protiv drugog. :D :D @ Hare BVB nemoj s @adnanom24 ulaziti u raspravu u vezi Lakersa jer cemo te unistiti sta ces kada covjek ima jaka ledja bez obzira o kojem se sportu i klubu za koji navija radi. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 feb 2011, 01:04

Ma kakvi Lakersi, oni su mala maca za moje Buckse. :lol:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 14 feb 2011, 01:04

Sta bi sa lakersima veceras samo 75 poena ? :o

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 feb 2011, 01:09

Hare_BvB je napisao/la:Ma kakvi Lakersi, oni su mala maca za moje Buckse. :lol:

Ti si bas onaj "gloryhunter"...BvB,Bucksi...sigurno navijas i za Montreal u hokeju :lol:

@alfa

A jbg. losa napadacka noc...desava se...pogledaj sut za 3 i sve ce ti biti jasno...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 14 feb 2011, 01:12

adnan24 je napisao/la:

Ti si bas onaj "gloryhunter"...BvB,Bucksi...sigurno navijas i za Montreal u hokeju :lol:

@alfa

A jbg. losa napadacka noc...desava se...pogledaj sut za 3 i sve ce ti biti jasno...
al odavno nisam video lakerse sa malo broj poena... kobe i garda nisu bili na nivou... howard je dominirao,vidim barem po statistici,jer nisam gledao tekmu...
ovi lakersi ako ovako nastave tesko ce do titule,promene su neizbezne ako zele nesto vise

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 feb 2011, 01:16

alfarouqaminu je napisao/la: ovi lakersi ako ovako nastave tesko ce do titule,promene su neizbezne ako zele nesto vise

Pa najlakse je tako reci kad lakersi izgube...zasto se niko ne javi kad pobjedimo...npr. ovi lakersi su dobili Boston na njihovom terenu a taj isti Boston je dobio Miami veceras...tako da ovi lakersi imaju vise lica...ne samo ovo kada izgube...

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 feb 2011, 01:19

adnan24 je napisao/la:

Tu sam napravio izuzetak. Dobri im navijači. :lol:

Da se vratimo na temu. Šta je s Kobe-ovim haverom, Barnesom, :lol: pa nije igro večeras protiv svojih?

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 14 feb 2011, 01:22

Operisan.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 feb 2011, 01:39

Jackson izjavio da ne zele napraviti trade s Denverom jer su ubjedjeni da odbrana donosi naslove i da im je potreban Bynum, a Ron Artest za NYT izjavio da se nada da ce Knicksi u sto skorije vrijeme dovesti Anthony-a i da ce igrati veliko NBA finale. Sto se neko prepao svoje pozicije u ekipi. :D :D
Mislim kada bi uspjeli dovesti Hinricha da bi dosta toga napravili, kada bi ljudi htjeli prihvatiti Blake-a i Waltona pick prvog kruga drafta bilo bi odlicno, ali kao sto @majestic24 kaze ipak mislim da se nista nece promjeniti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 feb 2011, 01:43

http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=4n98rzv

Kad bi nasi htjeli misim da bi ostali htjeli ovakav trade :

Houston hoce da otjera Brooks-a , a Yao Ming- a nece produzavat u Billapsu bi dobili ono sta im treba - lidera.

Denver zna da gubi Carmela , a i Nene je najvaio da mu se vise nesvidja u Denveru , dobili bi najperspektivnijeg centra poslije Howarda , rjesili bi se i Hargintona kako su zeljeli , dobili extra defanzivca G Wallace-a i beckp PG

Charlot: i ono hoce da malo razdrmaju ekipu , a nisu zadovoljni svojim veteranima S Jaksonom i G Wallaceom , ovako bi se jednog rjesili dobili slicnog u Artestu a Harington zna biti vrlo dobar ofanzivni igrac sto im treba

Lakersi : Izgubili franshiznog buduceg igraca Baynum-a , ali rizik od povreda je preveliki , medjutim i Nene je slican igrac , mozda malo manje inteligentan i visokog ali tu je to trenutno , dobili bi jednog od 5 najbolja ofanzina igraca i buducu zvjezdu lakersa (kad Kobe ode za 3 god) u Carmelu i veliko rasterecenje u napadu , i odlicnog PG tako da Fisher moze odmah za asistenta trenera ;)

Svi zadovoljni sto je rjetkost , samo sto ja nisam menager ili D Stern da to naredim :lol:

Lyonnais4ever
Kontakt:

Post Postao/la Lyonnais4ever » 14 feb 2011, 02:02

Jaoj kako Dwight veceras odrza lekciju Lakers-ima,nema od odbrane titule nista ove godine!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 14 feb 2011, 02:42

adnan24 je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la: ovi lakersi ako ovako nastave tesko ce do titule,promene su neizbezne ako zele nesto vise

Pa najlakse je tako reci kad lakersi izgube...zasto se niko ne javi kad pobjedimo...npr. ovi lakersi su dobili Boston na njihovom terenu a taj isti Boston je dobio Miami veceras...tako da ovi lakersi imaju vise lica...ne samo ovo kada izgube...
ma buraz opusteno.Ja tako mislim svako ima pravo na svoje misljenje...Iskreno igraju lose,ja se vracam na proslost....decko ovo je realnost

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.