AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: AC Milan
Debil do debila. Ogadiše mi sve.
Pobega je doslovno igrac manje. Koliko je trom lik ja ne mogu da vjerujem.muha milanez je napisao/la: ↑06 sep 2022, 22:53Da je Renato tu, bila bi druga pričaz ovako moli Boga da se Tonali i Bennaser ne povrijede. Što je poprilično teško.
Dobar remi na kraju![]()
- OldFashioned
- Kontakt:
Jeste da je prva utakmica, ali tanko je ovo pa čak i za izlazak iz ove grupe.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Eh da je ali nije, morala se naci adekvana zamjena a ne sve neku djecu dovode ybes i to visemuha milanez je napisao/la: ↑06 sep 2022, 22:53Da je Renato tu, bila bi druga pričaz ovako moli Boga da se Tonali i Bennaser ne povrijede. Što je poprilično teško.
Dobar remi na kraju![]()
Pobega kao traktorcic, brzi i okretniji sam ja od njeg
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Salzburg nam pokazao kako se igra fudbal, ovo što je Milan odigrao večeras u rangu je one katastrofe protiv Sassuola.
Neki igrači su već umorni ili imaju žestok problem sa motivacijom, a ova pojačanja se još ni blizu nisu uklopila u ekipu i puno je to grešaka u nekim osnovnim fudbalskim stvarima.
Neki igrači su već umorni ili imaju žestok problem sa motivacijom, a ova pojačanja se još ni blizu nisu uklopila u ekipu i puno je to grešaka u nekim osnovnim fudbalskim stvarima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Od ovih karinasha nivoa verone se ne treba stvarati ikakva ekipa. Trebalo se lako riješiti. Opet, ova nekonzistentnost već postaje alarmantna. Biti će yebeno i u ligi ako bude ovakvih osjetljivih oscilacija.
Theo vrv odigr'o najgoru tekmu u dresu, ne pamtim kad je bio ovako los.
Theo vrv odigr'o najgoru tekmu u dresu, ne pamtim kad je bio ovako los.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Uzasni veceras, totalno bez motovacije za razliki od utakmice protiv Intera.
Saele odlican veceras, CdK nezainteresovan i los, trebao je daleko ranije izaci.
Saele odlican veceras, CdK nezainteresovan i los, trebao je daleko ranije izaci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A ja bih rekao da je Pobega jedna od svjetlijih tačaka otkako je ušao u igru.
Kad ti je Salamander MOTM, onda ti to sve govori. I o igri i o ostalim igračima. Dalje se nema o čemu pričati.
Previše grešaka, izgubljenosti, pogrešnih pasova, nervoze, neiskustva... i sve ove pizdarije su se mogle koristiti kao izlika prošle sezone, ali ove više ne može. Dosad su morali sazriti i napredovati, ne samo igrači već i Pioli.
Sve u svemu bod uopšte nije loš rezultat. Ni inače ne bi bio, a kamo li poslije ovakve predstave.
Kad ti je Salamander MOTM, onda ti to sve govori. I o igri i o ostalim igračima. Dalje se nema o čemu pričati.
Previše grešaka, izgubljenosti, pogrešnih pasova, nervoze, neiskustva... i sve ove pizdarije su se mogle koristiti kao izlika prošle sezone, ali ove više ne može. Dosad su morali sazriti i napredovati, ne samo igrači već i Pioli.
Sve u svemu bod uopšte nije loš rezultat. Ni inače ne bi bio, a kamo li poslije ovakve predstave.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Pa Pobega je najbolje odigrao od svih koji su s klupe usli, eto Kessie je odigrao odličnu LP prosle godine. Najgori igrac bio u LP
Najviše su podbacili igraci koji su nosioci tima Leao, Theo, Tonali, Bennacer, Giroud
Milan i kad uzasno odigra i ne izgubi. Leao treba malo odmora.
Istrosio se Milan poslije Intera i to je tako. Nista toliko strasno, ali ako ne prodju grupu, ne trebaju ni doci iduce godine.
Bennacer se uvijek izgubi u LP i uzasne greske pravi.
Najviše su podbacili igraci koji su nosioci tima Leao, Theo, Tonali, Bennacer, Giroud
Milan i kad uzasno odigra i ne izgubi. Leao treba malo odmora.
Istrosio se Milan poslije Intera i to je tako. Nista toliko strasno, ali ako ne prodju grupu, ne trebaju ni doci iduce godine.
Bennacer se uvijek izgubi u LP i uzasne greske pravi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
E jbg i vi sad pretjerujete. Pa jel realno da nakon onakve utakmice na SanSiru očekuješ da budu na tom nivou 3 dana poslije. Neko napisa Salzburg nam pokazao kako se igra fudbal. Šta su to života ti oni pokazali? Sve sto su stvorili šansi bile su plod naših grešaka. Eh te greške su pak za izučavanja. Ne pamtim kad smo u jednoj utakmici imali više pogresnih pasova i izgubljenih lopti 
Il Club più titolato al mondo!
- nextterrain
- Kontakt:
Pobega nije bas estetski lijep igrač, ali je po meni jako dobro odigrao.
Salzburg prosle godine nije izgubio nijednu utakmicu kod kuce, cak ni protiv Bayerna, tako da, kako se odigralo sasvim je ok rezultat
Salzburg prosle godine nije izgubio nijednu utakmicu kod kuce, cak ni protiv Bayerna, tako da, kako se odigralo sasvim je ok rezultat
Šta de ba
Momak je možda prosječan igrač, ali večeras nije skoro ništa loše uradio za razliku od ostalih. I možda nije nužno samo on zaslužan za to, ali igra je bila dosta bolja poslije one tri izmjene (bar u tom smislu da su stali na loptu).
Pobega je bio najmanje zlo večeras. Nisu ni Origi i Dest bili loši, s obzirom da jedva ima par treninga sa ekipom.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma brate nista on nije odigrao, dizelas mrtvi, ocekujes od nekoga ko je svjez da udje na makar malo napravi razliku a ne onako da jedva trci 
Ništa izmjene nisu promijenile u utakmici, niti Origi, ni Dest, ni Pobega, a Diaz pogotovo. Činjenica je da se podcijenio Salzburg, nisu oni kanta za nabijanje gol-razlike. Iole bolji igrač ide odmah u neki veći klub od njih. Onaj Okafor je solidan igrač možda bi bio rješenje za RW poziciju
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ma nista izmjene nisu promjenile. Igra za zaborav i kad se sve uzme u obzir dobar rezultat. Dest puno zuji bez konkretnog učinka.
- LegendKiller
- Kontakt:
I ja bi rekao da Pobega najbolje odigrao od svih koji su ušli sa klupe. Ne treba zaboraviti da je ovo dečku prva tekma u ligi prvaka. Trudio se, jeste bilo i grešaka, ali mislim da će dobar biti.
Diaz i Mesi sačuvaj Bože.
Je li nekome od vas jasan onaj cirkus Tonalia i Benasera prilikom izvođenja kornera.
Diaz i Mesi sačuvaj Bože.
Je li nekome od vas jasan onaj cirkus Tonalia i Benasera prilikom izvođenja kornera.
Hajd sto prave cirkus al sto ne može prebaciti 1.stativu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Pa donijelo je promjenu jer su uspostavili kontrolu na sredini terena, al' generalno nam nije puno toga donijelo. Niti može donijeti kad ti Diaz i Mesijas uđu u igru, uz već ionako lošu partiju 90% ekipe.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.