Stvarno šteta,ne toliko zbog toga što je Taiwo dobar igrač (to je činjenica) već upravo sa tog finansijskog aspekta,jer garantujem da su ga stavili na transfer listu prošle godine dobili bi sigurno 10-ak miliona. Mada ne sumnjam ja da će skauti po Africi tražit i naći perspektivnog lijevog beka pri tom još mladog a i uštedjeće na plati.Raul7 je napisao/la:Ode nam Taye na ljetoNe mogu da vjerujem, nas najbolji igrac jbt. Necemo nigdje naci onakvog lijevog beka. A jos je veca tuga sto ide kao slobodan igrac i ni feninga necemo dobiti
Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Marseille
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- marseille_unique
- Kontakt:
najdrazi iigrac svaka mu cast bio je odan klubu zao mi je so ide jer je izvaljivao takoder da ce ostati, ali nema veze ne znam samo ko ce ga zamijeniti jer on je unique
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- Marseille_CU84
- Kontakt:
Necemo sad biti nerealni, dobar igrac, al najbolji na svijetu, u trecem postu bez da si u raspravi bio,, hmm.Marseille_CU84 je napisao/la:svarno lose najjaci bek na svijetu tesko ga ko moze zamijeniti
Play up Pompey!
Jedan od najboljih lijevih definitivno. Nego veceras dobismo Sochaux u gostima. Onaj Gignac je zvijer, kakva 2 gola, svjetska klasaomnys je napisao/la:Necemo sad biti nerealni, dobar igrac, al najbolji na svijetu, u trecem postu bez da si u raspravi bio,, hmm.Marseille_CU84 je napisao/la:svarno lose najjaci bek na svijetu tesko ga ko moze zamijeniti

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Marseille_CU84
- Kontakt:
Raul7 je napisao/la:Jedan od najboljih lijevih definitivno. Nego veceras dobismo Sochaux u gostima. Onaj Gignac je zvijer, kakva 2 gola, svjetska klasaomnys je napisao/la:Necemo sad biti nerealni, dobar igrac, al najbolji na svijetu, u trecem postu bez da si u raspravi bio,, hmm.Marseille_CU84 je napisao/la:svarno lose najjaci bek na svijetu tesko ga ko moze zamijenitiIdemo dalje, samo deri, ALLEZ L'OM!
Kao sto Raul kaze jedan od najboljih ako ne i najbolji "lijevi bek" na svijetu ne znam zasto sam nerealan.A sto se tice vecerasnje tekme solidna.Gignac prejak bio malo je falilo i da hat trick bude

MARSEILLE EN FORCE !
- marseille_unique
- Kontakt:
bravo gignac care svaka cast pokazo je kakav je grac kad je medu boljim igracima, svaka cast, najvise mi je drago sto imamo dvije pobjede za redom i sto nam se sada dize atmosfera i sljedece sedmice da dobijemo i da atmosfera bude jos bolja pred manutd tako sam i zelio , da budemo napucani da u odlicnoj atmosferi docekamo manutd
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
Čestitke Marseilleu. Gignac potvrdio klasu ali i uložen novac u njega, Sochaux odigrao koliko je mogao u ovom trenutku,nisam gledao cijelu utakmicu,već samo najzanimljivije detalje i mogu reći da je sasvim zaslužena pobjeda Marseillea,a veliko je pitanje koliko su oni spremni za borbu sa Manchesterom,utiska sam da bi već u prvoj utakmici mogao biti učesnik četvrtfinala.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Čestitke na jučerašnjoj pobjedi 1-2 u gostima oba dva je dao Gignac koji se budi

- marseille_unique
- Kontakt:
varate se vi koji mislite da je manutd favorit u toj utakmici, jedina njihova rednost je sto se drugi mec igra na old traffordu to je jedino sto ih moze izvuci, doduse uvijek su se izvlacili kroz tako slicne situacijemelanholicar je napisao/la:Čestitke Marseilleu. Gignac potvrdio klasu ali i uložen novac u njega, Sochaux odigrao koliko je mogao u ovom trenutku,nisam gledao cijelu utakmicu,već samo najzanimljivije detalje i mogu reći da je sasvim zaslužena pobjeda Marseillea,a veliko je pitanje koliko su oni spremni za borbu sa Manchesterom,utiska sam da bi već u prvoj utakmici mogao biti učesnik četvrtfinala.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
stare ali slatke uspomene kako je lijeo gledati stare klipove marseillea
gallas i jedan nula pobjeda nad manutd 99
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Marseille_CU84
- Kontakt:
ima da bude duplo sadamarseille_unique je napisao/la:stare ali slatke uspomene kako je lijeo gledati stare klipove marseillea
MARSEILLE EN FORCE !
- marseille_unique
- Kontakt:
ako bogda
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Marseille i Hajduk su slicni, jelde?
Mediteranski klub, ima odlicne navijaci, odlican stadion, velika historija. Hajdukin najveci rival je iz glavni grada, kosto Marseillin.
Mediteranski klub, ima odlicne navijaci, odlican stadion, velika historija. Hajdukin najveci rival je iz glavni grada, kosto Marseillin.
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Ima da za 7 dana vas rastavimo na dijelove... Rooney i Nani ce zatisati Welodrom!

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- marseille_unique
- Kontakt:
haxonja je napisao/la:Ima da za 7 dana vas rastavimo na dijelove... Rooney i Nani ce zatisati Welodrom!![]()
pa i jeste smijesno sta ti pricas, nisi se daba nasmijo, i sta su izbrisali moj post o hajduku, haman posto sam napiso da imaju nacionalni znak kao i vecina klubova na balkanu
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Marseille_CU84
- Kontakt:
Djesi nisam te prepozno. I nije Welodrom nego Velodrome!haxonja je napisao/la:Ima da za 7 dana vas rastavimo na dijelove... Rooney i Nani ce zatisati Welodrom!![]()
MARSEILLE EN FORCE !
Valbuena se izgleda vraca za tekmu protiv Manchestera
Odlicna stvar, vraca se prije nego sto se predvidjalo. Mozda cak nece ni igrati ali sigurno ce biti spreman za uzvrat a on nam je veliko pojacanje.

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- marseille_unique
- Kontakt:
nije on meni nesto vazan, mislim da smo i bolji bez njega, to je ono sto ja mislim
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Unique smiri se, vidjet ćemo sve vrlo brzomarseille_unique je napisao/la:haxonja je napisao/la:Ima da za 7 dana vas rastavimo na dijelove... Rooney i Nani ce zatisati Welodrom!![]()
pa i jeste smijesno sta ti pricas, nisi se daba nasmijo, i sta su izbrisali moj post o hajduku, haman posto sam napiso da imaju nacionalni znak kao i vecina klubova na balkanu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.