Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Istina je da od kad se rastao sa zenom, Celzija ne ide nikako, nazalost, desilo se sto sam govorio i prije sezone.
Zao mi je, valjda izvuku neko normalno rjesenje iako ja ne vidim da ce biti nesto bolje..
Zao mi je, valjda izvuku neko normalno rjesenje iako ja ne vidim da ce biti nesto bolje..
Ponosni smogovac!
Ma bio bi Poter odlican kao i svaki koji dodje iz manjeg kluba gdje su ocekivanja da se ne ispadne iz lige i onda kuku kako nema ni jednog trofeja
Here we go again ide opet prica treba vremena dok novi trener nametne svoj sistem pa treba mu njegova pojacanja ova sva pojacanja su od starog trenera i tako propadne jos jedna sezona pa dodje ljeto kupi trener igrace po svojoj zelji 5 utakmica losih otkaz i sve tako, celzijeva prica ukratko
Trebali su mu dati priliku do januara ali eto iznervirao se amer vise od nas
Here we go again ide opet prica treba vremena dok novi trener nametne svoj sistem pa treba mu njegova pojacanja ova sva pojacanja su od starog trenera i tako propadne jos jedna sezona pa dodje ljeto kupi trener igrace po svojoj zelji 5 utakmica losih otkaz i sve tako, celzijeva prica ukratko
Trebali su mu dati priliku do januara ali eto iznervirao se amer vise od nas
- wadethegreat
- Kontakt:
Apsolutno su ga trebali ostaviti do Januara ako ne trebali su ga se odmah rijesiti kad su dosli a ne ovako dovesti mu sve njegove igrace i onda otkaz.
Navodno je bilo i nesuglasica oko dovodjenja Ronalda ko ce ga sada znati.
Ja sam juce bas govorio da je na hot seatu ali mislio sam da ce sacekati jos 4 5 utakmica ovo je bas rano ali izgleda Boehly brutalniji od Romana.
Nismo jednostavno imali igre i ono sto sam rekao za vikend a i sinoc nikakvog napretka izmedju meceva svaka post match presica ista.
Zao mi je Tuchela da li je ovo prava odluka vidjet cemo.
Potter ili Zidane su meni licno opcije ne bih volio Pocha.
Zizou je igrao jako lijepo sa Realom prozivali su ga da je takticki los ali covjek je napravio pas igru kakva se nije od one Barse vidjela.
Voli 4 3 3 formaciju koja bi nama mislim idealna bila da zatvorimo te neke rupe na sredini.
Poch sa svojom epizodom u PSGu i kraj u Tottenhamu ne ulijeva povjerenje al eto.
Kod Pottera je jedini problem sto za razliku od ove dvojice nikada nije vodio top ekipu a to donosi svoje izazove.
Vidjet cemo iskreno los osjecaj sto nema TTa vise sretno mu gdje god ode hvala mu za LP i za to sto je nosio klub u dosta teskom periodu kao i Frank.
Navodno je bilo i nesuglasica oko dovodjenja Ronalda ko ce ga sada znati.
Ja sam juce bas govorio da je na hot seatu ali mislio sam da ce sacekati jos 4 5 utakmica ovo je bas rano ali izgleda Boehly brutalniji od Romana.
Nismo jednostavno imali igre i ono sto sam rekao za vikend a i sinoc nikakvog napretka izmedju meceva svaka post match presica ista.
Zao mi je Tuchela da li je ovo prava odluka vidjet cemo.
Potter ili Zidane su meni licno opcije ne bih volio Pocha.
Zizou je igrao jako lijepo sa Realom prozivali su ga da je takticki los ali covjek je napravio pas igru kakva se nije od one Barse vidjela.
Voli 4 3 3 formaciju koja bi nama mislim idealna bila da zatvorimo te neke rupe na sredini.
Poch sa svojom epizodom u PSGu i kraj u Tottenhamu ne ulijeva povjerenje al eto.
Kod Pottera je jedini problem sto za razliku od ove dvojice nikada nije vodio top ekipu a to donosi svoje izazove.
Vidjet cemo iskreno los osjecaj sto nema TTa vise sretno mu gdje god ode hvala mu za LP i za to sto je nosio klub u dosta teskom periodu kao i Frank.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ovo je najveci problem.
Kad smo vec kod Pottera i on igra back 5 mada bolje je Brighton za sada izgledao od nas duplo ali opet slicna formacija..
Ja bih iskreno volio promjenu ali vidjet cmeo.
- wadethegreat
- Kontakt:
Preglupa i ishitrena odluka, ali to ti je brutalnost trenerskog posla. Tebi noga, a ostaju panjine ko Ziješ rahmetli, Mount koji je ograjisao i ne može da se sastavi s loptom i ostatak ovih poluigrača, čast Jamesu i još par njih.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tuhelu hvala za trofeje ali vise nije islo,dobio je igrace koje je htio,ali nije vise islo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
James jedini zasluzio novi ugovor svaka njemu cast djeluje kao igrac koga atmosfera ili bilo sta u klubu ne moze pokolebati.
Covjek uvijek na visokom nivou.
Covjek uvijek na visokom nivou.
Nadam se da će Ziješa neko hospitalizovati u narednim tekmama, nešto tipa onog Taylora kad je Eduarda uništio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ispravite me ako griješim, u vašoj historiju tri menadžera su vam donijela CL titule i sva tri su dobila otkaz nepunih godinu dana od toga? A svašta, a la Leicester
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Kome sada vjerovati ide smear campaign.
- wadethegreat
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Nije priredio zabavu amerima i to je sustina,boli se smara na utakmicama niko ne voli da mu ekipa ovako izgleda a ti spucao 300 miliona,mislio sam da ce da trzne ekipu posle tekme sa totenhemom,svaka cast za ls ali nije islo,svidja mi se potez uprave da oma presece i donese odluku.
- wadethegreat
- Kontakt:
Potter ce izgleda biti novi trener barem tako izgleda za sada.
Objava bi trebala biti sutra.
Objava bi trebala biti sutra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.