I ja.Pensioner26 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:21Samo da yebem mamicu onom što je bio u kadru sa Litvancima sa 3 prsta. Hvala
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Sarajevo ljubavi moja.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Halilovic unisten u odbrani, raznose ga, zona nije rjesenje Adise, satrase nas na trici. Definitvno nemoguca misija, jedino da se skroz pogube Litvanci da bazen ne mogu pogoditi pa bi imali neku sansu. Ako branimo 3, spustaju loptu u reket i tu nas deru, trica im ide danas savrseno, danas nemoguca misija, nema trenera koji bi ovo dobio sa nasim sastavom.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Juce je nama bila meč lopta. Ovo danas se znalo koliko lose šanse imamo protiv Litvanije kojoj je ovo za život tekma. I Slovence bi qurac dobili da im utakmica s nama ovisi o plasmanu dalje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- akisarajevo92
- Kontakt:
s obzirom koliko se znoji Jusuf bi morao nositi znojnike na obje ruke kao Valanciunas, nije cudo sto mu svako malo klizi lopta iz ruku
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Tri igraca: Valanciunas, Grigonis, Sabonis, .-...imamo li 3 igraca da igraju odbranu **** ti!
Stegni odbranu, zatvori taj reket, potuci se u PM, i oni nas guraju na silu u reket...gledaj samo omjer slobodnih bacanja **** ti sport!
Stegni odbranu, zatvori taj reket, potuci se u PM, i oni nas guraju na silu u reket...gledaj samo omjer slobodnih bacanja **** ti sport!
Ma ja imam utisak d bi mi ovu utakmicu izgubili i protiv Luxemburga,cisto jer je bitna utakmica.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Mislim da je ovo prvi put u historiji da je neko protiv litvanaca zonu zaigrao
Koliko su nam glupi selektor i igraci ovo je jos i dobro sta se odigralo
Koliko su nam glupi selektor i igraci ovo je jos i dobro sta se odigralo
A on je dosao, i ostali smo u igri do zadnjeg kola ,znaci da nam je prijeko potreban
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ja sam davno prestao pratiti, pogledam ali cisto iz dosade i bez ocekivanja. Ne znam trenutno nabrojati vise od 5-6 igraca iz fudbalske repke hahaenobarca je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:19Izgleda da je tako bas, svaki put sebi kazem necu gledati narednu utakmicu jer se previse zivciram ali dzaba, opet ko budala se ponadamimamo lanu pudar ako nista i sjedecu odbojku
Malo me nafurase ovi kosarkasi na foru, ali juce sam se na prakticnom primjeru podsjetio zasto vise ne pratim nas kikiriki sport. Ovo samo mazohista moze trpiti, nekvalitet i luzerski mentalitet.
Yebemu majku za 27 godina ne mozes napraviti SAMO JEDAN KLASAN TIM u bilo kojem poznatom sportu. SAMO JEDAN, JEDAN PRAVI USPJEH. Cirkus.

- Pensioner26
- Kontakt:
Bolesni izrod. Kada bi nama palo na um da odemo njima na utakmicu i navijamo kontra. To je stoka koja ima u sebi bolesni gen.sonpenn je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:22I ja.Pensioner26 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:21Samo da yebem mamicu onom što je bio u kadru sa Litvancima sa 3 prsta. Hvala
Ma nismo igrali toliko lose jesmo grijesli..
Al ljudi sve pogadjaju plus realno sudije su im poklonile 10 poena...tri faula na sabonisu ne da nisu bila
Al ljudi sve pogadjaju plus realno sudije su im poklonile 10 poena...tri faula na sabonisu ne da nisu bila
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Pa sta ce kad mora prakticno sam braniti obojicu, prevodi loptu suta skace gura se pod kosem postavlja blok sve zivo radi jbt. Igra za trojicu dok ova dvojica imaju svoj dio posla i toga se drze.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Nazalost ne moze se ovo dobiti. Beciragic je sam rekao da mu je filozofija napad a ne odbrana. Al ne mozes pobjediti na EP kad primaš 50 + na poluvremenu, napad nekad ide nekad ne ide a odbrana je ta koja uvijek treba biti na nivou. Mi smo samo jedan period solidno igrali odbranu i to kad su na klupi bili Musa i Nurkic. Litva pametno igra spuštaju dole ako tu udvojimo ide povratna gdje je neko sam na trici. Ne vidim kako mozemo ovo okrenuti, jedino neko ludilo da krenemo.
- NerminFatic
- Kontakt:
U trojkama vode 6:5, a ti kao da je 15:5<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:22Halilovic unisten u odbrani, raznose ga, zona nije rjesenje Adise, satrase nas na trici. Definitvno nemoguca misija, jedino da se skroz pogube Litvanci da bazen ne mogu pogoditi pa bi imali neku sansu. Ako branimo 3, spustaju loptu u reket i tu nas deru, trica im ide danas savrseno, danas nemoguca misija, nema trenera koji bi ovo dobio sa nasim sastavom.
To sam davno apsolvirao

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
U potpunosti sam se složio sa komentarom da je trebalo odigrati lagane utakmice protiv Slovenije i Francuske, izgubiti ih sa drugim sastavom i onda odigrati all in sa Litvancima.
Odigrali smo katastrofalnu odbranu, vecina njihovih suteva je bila otvorena... to svak ziv pogadja sem nas
Zivinicki trut nije nijednom zagradio reket kako treba
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ima neku taktiku da pokušava protivnika sjebat promjenom odbrane kroz cijeli turnir. Nije nijednom uspjelo ali to nesto pokušava.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.