BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Gledaj Nurkica majke ti kao fair play hahahah kakav bezmudas
Nadam se da je ovo posljednja utakmica Nurkica u dresu reprezentacije.
Steta
hvala momcima na svemu borili su se do kraja ali nazalost to je vrhunac nasih mogucnosti kad je ova grupa u pitanju.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- NicoloFagioli
ma gotovo je ovo
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ja cijelo vrijeme to ne mogu da shvatim! Ganjas rezultat i najbolji igrac ti ne suta za 3 ni jednom u drugom Pol.drzgemboadislic je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:14Nurkić i Kamenjaš uzeli više šuteva za tri od Muse
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hvala momcima na svakoj radosti u ovih zadnjih 6 dana, svaka im čast, niko nije očekivao drugu pobjedu ali eto skinuli smo skalp europskim prvacima, za nešto više ipak treba još igrača. Hvala svakom momku i izvinjavam se za svaku psovku ili lošu riječ upućenu, hvala vam... 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma dzaba sve..hem su jaci, hem ih je islo, hem je sudija gurao..nema Boga da smo mogli uzet
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Cestitke Litvancima. Ljudi su jednostavno bolji od nas. Daleko ce oni dogurati na EuroBasketu. Hvala nasima za pobjedu nad Slovenijom. 

- Meraak1921
- Kontakt:
Dobro izdanje na kraju. Niko nije ocekivao prolazak a sa svima smo igrali. Fali tu par specijalista u napadu ali dobro je opet.
Priđeš na 10 razlike Litvanci se nude griješe i ti ne smiješ potegnuti par trica pa ako uđe uđe nego se zabijaš u reket i bacaš nekakve pasove ko Ajverson
Roberson je morao u ovoj završnici poslije svakog izlaza iz bloka šutnuti pa šta bude i ne smije lik vraća pas Nurkiću i Musi...
Doviđenja prijatno, najveća luzerska država na kugli zemaljskoj
Roberson je morao u ovoj završnici poslije svakog izlaza iz bloka šutnuti pa šta bude i ne smije lik vraća pas Nurkiću i Musi...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Hvala momcima na borbi i zabavnom turniru. Prebacili su očekivanja s obzirom na grupu.
Sad se baciti u potragu za novim amerom i rješavanje papira određenim igračima.

Sad se baciti u potragu za novim amerom i rješavanje papira određenim igračima.
Zadnja izmjena: BuggyTheClown, dana/u 07 sep 2022, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️
-
- Kontakt:
Ocekivano, bljesak protiv Slovenije ostalo sve ocekivano. Loše smo igrali odbranu citavo prvenstvo, napadački ok al za pravi rezultat moraš biti ok u odbrani a mi smo bili loši.
- ElCartel11
- Kontakt:
Aziz kad je vidio, da ona petorka igra agresivno i da Litvanci ne mogu odgovoriti, on uvodi Robersona i Nurkica, da to zaustavi 
Ovo možemo pripisati slabom vodjenju repke sto se tiče minutaze. Naši umorni kao psi. Mase zicere, slobodna, trojke ostaju sami nista ne ulazi.
Trebali smo sebi vec prije prvenstva zacrtati, da su nam ključne Madjarska, Njemacka i poslije bi skontali, da je to i Litva.
A mi na svaku isli jako i sa 6,7 igraca u rotaciji. Ne ide to tako.
Mada iskreno nemamo ni kvalitete za nesto vise sto se tiče ove grupe. U preostalim grupama bi lagano izborili prolazak ali takve nas je Bog stvorio baksuzne i yebat nas.

Ovo možemo pripisati slabom vodjenju repke sto se tiče minutaze. Naši umorni kao psi. Mase zicere, slobodna, trojke ostaju sami nista ne ulazi.
Trebali smo sebi vec prije prvenstva zacrtati, da su nam ključne Madjarska, Njemacka i poslije bi skontali, da je to i Litva.
Mada iskreno nemamo ni kvalitete za nesto vise sto se tiče ove grupe. U preostalim grupama bi lagano izborili prolazak ali takve nas je Bog stvorio baksuzne i yebat nas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Tebi je ipak ovca ili koza najvisi seksualni domet
- ArtVandelay
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:23Priđeš na 10 razlike Litvanci se nude griješe i ti ne smiješ potegnuti par trica pa ako uđe uđe nego se zabijaš u reket i bacaš nekakve pasove ko Ajverson
A zašto nisu potegnuli par trica? Zar su toliko glupi?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Kad se glava ohladi, shvatit cemo da to nije uopste lose bilo, ali sta ces u momentu ovako se svasta napise.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Koja petorka je igrala agresivno? Stvarno su intelektualno podkapacitirani.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 16:24Aziz kad je vidio, da ona petorka igra agresivno i da Litvanci ne mogu odgovoriti, on uvodi Robersona i Nurkica, da to zaustavi
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.