Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
75
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 248

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 14 feb 2011, 00:06

L_blancos je napisao/la:Mislim da si oful'o temu.. Nije nama tolko bitna Barca.. Nego vecerasnja izvedba CR-a mi je dosad najdraza i najbolja jer je veceras bio potpuno podredjen timu.. Da nije Ade toliko zakrzljao legle bi 4 asistencije CR-a..
Marcelo-ja govorio davno da je on najbolji lijevi bek , a nije los ni u defanzivi samo sto tamo rijetko provodi vrijeme pa se ne moze dokazat
Adan- Macka :D mislim da imamo ubjedljivo najbolju golmansku trojku na svijetu
I to svi ljevaci :lol:
Marcelo će učiniti više od Carlosa barem u Realu došao je jako mlad već sada je zamjenik kapitena odličan igrač 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 feb 2011, 00:08

LBJ MVP je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Mislim da si oful'o temu.. Nije nama tolko bitna Barca.. Nego vecerasnja izvedba CR-a mi je dosad najdraza i najbolja jer je veceras bio potpuno podredjen timu.. Da nije Ade toliko zakrzljao legle bi 4 asistencije CR-a..
Marcelo-ja govorio davno da je on najbolji lijevi bek , a nije los ni u defanzivi samo sto tamo rijetko provodi vrijeme pa se ne moze dokazat
Adan- Macka :D mislim da imamo ubjedljivo najbolju golmansku trojku na svijetu
I to svi ljevaci :lol:
Marcelo će učiniti više od Carlosa barem u Realu došao je jako mlad već sada je zamjenik kapitena odličan igrač 8-)
Svi mu zamjeraju ''losoj igri u defanzivi'' .. Kad se Real brani on uopste nije los, a kad napadamo na lijevoj strani puse.. Ali jbg. takva je formacija.. To je Real, ocete napadacki stil a bunite se sto nam je bek ofanzivan .. Kao krilo je u top 7 svijeta sigurno..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 feb 2011, 00:11

L_blancos je napisao/la: Svi mu zamjeraju ''losoj igri u defanzivi'' .. Kad se Real brani on uopste nije los, a kad napadamo na lijevoj strani puse.. Ali jbg. takva je formacija.. To je Real, ocete napadacki stil a bunite se sto nam je bek ofanzivan .. Kao krilo je u top 7 svijeta sigurno..
Kao bek je u top 3 svijeta jedino su bolji od njega Abidal i Evra.U defanzivi je odličan jbg kad ode naprijed uglavnom to zatvaraju Carvalho i Xabi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 feb 2011, 07:43

Odakle Mou izvuče onog golmana? Prva utakmica i nekoliko sjajnih intervencija, dečko ima m.uda.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 feb 2011, 08:15

Virtu4l je napisao/la:Odakle Mou izvuče onog golmana? Prva utakmica i nekoliko sjajnih intervencija, dečko ima m.uda.
Branio je on ii u kupu.. I prosle sezone, nije bez razloga otjeran Codina..
Dobar je Adan, nije toliki hendikep sto cemo igrati bez Casillasa..

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 feb 2011, 11:12

LBJ MVP je napisao/la:
L_blancos je napisao/la: Svi mu zamjeraju ''losoj igri u defanzivi'' .. Kad se Real brani on uopste nije los, a kad napadamo na lijevoj strani puse.. Ali jbg. takva je formacija.. To je Real, ocete napadacki stil a bunite se sto nam je bek ofanzivan .. Kao krilo je u top 7 svijeta sigurno..
Kao bek je u top 3 svijeta jedino su bolji od njega Abidal i Evra.U defanzivi je odličan jbg kad ode naprijed uglavnom to zatvaraju Carvalho i Xabi
:lol: :lol: Nebudi smijesan taj spada u grupu obicni l.bekova kakvih ima puno tehnika muje jako losa zato spada u tu grupu, u defz moze proci..nije kompletan da bi se nasao u toj grupi ejjj top 3 :mrgreen:
Malo je lijevi bekova kvalitetni, a Marcelo je jedan od boljih ali mora jos raditi za defnz.. 8-)
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 14 feb 2011, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 14 feb 2011, 11:22

10.Skoro je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la: Nevezano za ovu utakmicu. Da se primjetiti stil igre koji gaji portugalski "strucnjak". Svi u odbranu jedan je Čmarinjo. Ali hajde dobro je za prvenstvo da se malo priblizite jer ne zelim da u martu prestanem pratiti Primeru :lol: :lol: :lol:
Pazi, pričaš o najvećem.
Znam, znam. Vec ste zaboravili special five. Iskreno neka vam ga. Ne daj Boze samo da u buducnosti preuzme ManUtd i da moram prestati da ih simpatisem.

@armagedon6666 je li tako da jedva cekas 2015 pa da i ti budes punoljetan?
Sta ti ba pricas,prvo pogledaj na profilu koliko godina imam,pa mi se obrati ;) A sad lijepo **** !
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 feb 2011, 11:44

Ronaldo "El Fenomeno" zavrsio karijeru :( :(

Ronaldo se retira: "Todo se acabó, no aguanto más"
http://www.as.com/futbol/articulo/ronal ... ftb_58/Tes
slika
slika
slika
Benzemin idol od mali nogu 8-)
slika
[youtube][/youtube]

KRALJ

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 feb 2011, 13:11

Los_Blanos2 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
:lol: :lol: Nebudi smijesan taj spada u grupu obicni l.bekova kakvih ima puno tehnika muje jako losa zato spada u tu grupu, u defz moze proci..nije kompletan da bi se nasao u toj grupi ejjj top 3 :mrgreen:
Malo je lijevi bekova kvalitetni, a Marcelo je jedan od boljih ali mora jos raditi za defnz.. 8-)
Ma dođe defanziva s godinama i s Mourinhom :)
Šta ti imaš protiv Abidala on je najjača karika Barcine odbrane bitniji je i od Puyola i Piquea 8-)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 14 feb 2011, 13:14

E pošteno se Adebayor isfulao sinoć, al' nadam se će mu Mou. oprostiti ovo, ipak, dobro je i golman odbranio par šuteva :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 feb 2011, 13:16

Toxicity je napisao/la:E pošteno se Adebayor isfulao sinoć, al' nadam se će mu Mou. oprostiti ovo, ipak, dobro je i golman odbranio par šuteva :mrgreen:
Kameni ima dobre reflekse jbg jedino što mu zamjeram je ona prva šansa totalno neozbiljno :twisted: :roll: :lol:
Ma mora mu oprostit kad nema zamjene sinoć s Benzemom da smo imali igrača više ne bi dali do sutra go,a kamoli s igračem manje.Manu odlično igra stvara prostor ostalim igračima i dolazi sam u prilike to je odlika pravih napadača

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 14 feb 2011, 15:11

Ma Adebayor je meni sinoć predobro odigrao, bilo ga je svugdje, primao loptu, driblo, otkrivao se. Iznenadio me stvarno, jedino, nije ga htio gol. Imao je bruku šansi :/ Ali biće bolje protiv Levantea ABD!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 feb 2011, 16:03

Odlazak kralja, najveceg, najboljeg ikada...tuzan dan za nogometni svijet...Zbogom Il Fenomeno, hvala ti za sve :(
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 14 feb 2011, 17:38

Adebayorova treca sansa i nije bila tako idealna. Dobio je loptu na oko 25 metara od gola i nije toliko brz a imao je uza sebe i stopera domacih. Ondje nije mogao napraviti nista bolje od onog suta, ali ona precka i druga sansa je vec njegova losa reakcija, odnosno sjajna reakcija Kamenog.

Sporting je dokazao da je u nogometu sve moguce i zbog toga i da Barca ima 15 bodova prednosti ne moze se reci da je prvak, samo je bitan pristup utakmici.

Brazilac Ronaldo je samo jedno brazilsko smece koje je imalo problema sa povredama i partijanjima i sl. stvarima. Takvi nisu profesionalci nego mulci, budale, Ronaldo, Adriano, Ronaldinho, za Kaku vrijede povrede. Znaci njima je 27-8 godina vrh i onda zbogom, nema se vise sta ocekivati. Trebao si mu zahvaliti prije 5 godina a ne danas

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 14 feb 2011, 17:45

Zbogom Il Fenomeno , ala ode jos jedna zvijezda ccc
Hala Madrid !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 feb 2011, 18:24

Raul7@ Brnjoo se malo zajebaje, da ga nebi shvatio ozbiljno :D

Nogomet je izgubio jednog kralja i ujedno najboljeg igraca koji je ikad krocio zelenim terenima. Ronaldo hvala ti za sve golove, ostat ces zapamcen kao najbolji napadac (i igrac) u povijesti ove igre!

Pogledajte oprostajnu presicu:
http://www.marca.com/2011/02/14/futbol/ ... 96487.html
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 feb 2011, 18:46

Ni sam ne znam gdje napisati nesto o Ronaldu , pa ipak mislim da je nekako najprikladnije na temi Real M.
jer je upravo ovaj momenat se desio igrajuci u dresu Reala

[youtube][/youtube]

Zaista su rijetki koji su zabili het trick na OT i potom ispraceni aplauzom !

Kada se spomene "biciklo" to je = Ronaldo jedan vrhunski fudbaler sa izuzetnom brzinom,driblingom,explozivnoscu i posebnim osjecajem za pogodak .

Povrede i tjelesna masa su ga dosta ranije primorale da kaze konacno zbogom .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 feb 2011, 19:27

Odlicno odradjena utakmica, i najvaznije je da smo smanjili zaostatak nad Barcelonom.
Utakmica me podsjetila na onu iz prosle godine protiv Getafea kada smo takodjer imali igraca manje, a djelovali smo bolje na terenu i dobili 2-0. Dakle, slicna utakmica, mada smo na kraju mogli i da damo vise golova, ali sta je tu je.

Ja bih samo da istaknem jedan veliki problem koji Mesut Ozil ima-duel igra. To se nije puno osjecalo dok je igrao u sredini, gdje je ruku na srce imao vise prostora, ali prelaskom na krilo dosta se muci sa ovim segmentom igre a ni kontrola lopte nije najbolja, sto se dalo primijetit. Ipak, nemam njemu bas mnogo da zamjerim, jer je slao hirurski precizne lopte ka Ronaldu i Adebayoru, i iz tih dodavanja je nastala jedna 100% sansa koju Adebayor nije iskoristio.

Milo mi je takodjer, sto je Adan dobio priliku umjesto Dudeka, i mislim da je odigrao dosta korektno, bez greski, iako nasa odbrana nije dopustala mnogo prilika Espanyolu, ali ono sto je Espanyol i napravio Adan je "skidao". Za pohvalu je ona parada kod lob udarca Verdua.

Marcelo je bio odlican, fantastican, imao je malo problema nazad (iako ne puno, za razliku od ranijih utakmica dosta je dobro odigrao nazad) ali je to anulirao sjajnom igrom u napadu i na kraju golom. Ronaldo imao takodjer jednu od boljih utakmica sto se ne bi reklo za Adebayora, koji kao da nije vjerovao u svoje mogucnosti, jer ono se tesko promasuje. Ostali su bili odlicni. Raduje i povratak Pepea koji se uspjesno vratio.

Sto se tice sudjenja, mislim da je kao i na ostalim utakmicama Primere, dosta lose. Mogao je sudija da sudi penal za nas komotno, dok je ona situacija kada je Callejon oboren od strane Casillasa diskutabilna zbog ofsajda. Znaci ni pomocni ni glavni sudija nisu briljirali.

Eto, od ovog kola smo dosta izvukli, smanjili smo zaostatak nad Barcelonom, izgledamo dosta dobro na terenu i nema povreda. Divota.

Btw:Ronaldo, care, kralju, majstore :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 14 feb 2011, 19:42

Oprostaj od nogometa, al se napuho, pustio suzu :(
[youtube][/youtube] :( :cry: :cry:

slika
KRALJ

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 14 feb 2011, 19:47

Bog, legenda, majstor, umjetnik... i najveci Spanski igrac ikada docekan kao nacionalni heroj po povratku u Spaniju (Valenciju), Raul Gonzalez Blanco

[youtube][/youtube]

Raul artista, siempre Madridista!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []