FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jesuli registrovani Vranjes i Bekic.
- Probisvjet
- Kontakt:
Vidimo se prvo na Mackovcu u birtiji.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Udarila sila u obje glave, sad mu je vrhunac a kad uslijedi strmoglavi pad i dodje sve ovo sto radi na naplatu, ne dize ga vise niko nikad! Sici ce valjda nekad ovi sa drzavne vlasti sto stite njega i slicne pa kad mu urade reviziju ugovora, poslovanja u BiH....Beduin je napisao/la: ↑06 sep 2022, 14:05Ma joj suti. Nije mjesto za detalje, nego samo ne mogu svariti toliki sljam od insana, a da toliko gura na vjeru, naciju, ljiljane, Cvijet Srebrenice, a moral nula. Nuletina.crvenocrnitz je napisao/la: ↑06 sep 2022, 13:19Klosar je sve osim moralna vertikala, musliman i sl, s parama po familije poyebaBeduin je napisao/la: ↑05 sep 2022, 22:26Nego braco, sjedim veceras kod prijatelja i ti je jedan blizak momak Azmiru, sjeb'o sam se kad sam cuo neke stvari o prvom na listi kandidatu SDA. Mislim na privatni/ljubavni zivlt i jade mladog Vertera, fujj.
Vjerovatno u Simin Hanu vecins ih to zna, a ja sam se sj3bo jer me nije zanimalo pa se nisam ni raspitivao ranije o tim detaljima. I nije u pitanju spomzorusa iz Inome, inace nositelj vanbracnog djeteta ovog iskompleksiranog seljacine.
A ovamo se po medijima hvali iftarima. Ma mars.![]()
![]()
Cak veliki dio Simin Hana je digo ruke od njega i smisliti ga vise ne mogu zbog toga sto je uradio, svom clanu familije, postovanom u tom naselju.
Biznismen je vrstan, ali gov.no od covjeka.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Hej danas igra Sloboda
Aza kamikaza stari kockar i švaler, ali ko ga šiša... Idemo danas jako protiv Zrinjskog. U srcu mome samo živiš tiii
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
prenosi li ko utakamicu dns
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Sjenjak1919
- Kontakt:
SLOBODA ILI NIŠTA
- Beduin
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 07 sep 2022, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakav hrkljuš od fudbala poštena šuta ni akcije prema golu nismo imali ali dobro ipak je Tottenham protivnik.
- Beduin
- Kontakt:
Sudar Osmankovica i momak pao umire na teremu, igraci Zrinjskog odmah zovu lijecnicku pomoc i pritrcavaju Osmankovicu da pomognu, a nasi igraci setkaju i nonsalantno gledaju sve to. Gledaju svog suigraca kako moze umrijeti na terenu pored njih.
Mater vam j3bem klosarsku, to timski duh, to postovanje suigraca, druga? Smradovi jedni usrani. Svaka cast Bilbiji, istinskom sportisti.
Mater vam j3bem klosarsku, to timski duh, to postovanje suigraca, druga? Smradovi jedni usrani. Svaka cast Bilbiji, istinskom sportisti.
075 ❤
075 ❤
Treba znat sa cm promasiti prazan gol 
- Sjenjak1919
- Kontakt:
-
Sjenjak075Sloboda
- Kontakt:
Nadam se da je Osmankovic ok nemamo ni srece jbg
A sudija pa fujjjjjj sta Im sve svira da ne povjerujes
Zbog seronja nas i stiZe umor
A sudija pa fujjjjjj sta Im sve svira da ne povjerujes
Zbog seronja nas i stiZe umor
- Beduin
- Kontakt:
Sudija je kriv sto Devedzic promasi nemoguce. Ta prokleta sreca neka ide kvragu vise. 
Steta na kraju, mogli smo uzeti taj bod protiv itekako jaceg protivnika. Mene vise zabrinjava vracanje starim navikama, nakon par utakmica visokog ritma, presinga i borbe opet nestaje ona zar i borba.
Steta na kraju, mogli smo uzeti taj bod protiv itekako jaceg protivnika. Mene vise zabrinjava vracanje starim navikama, nakon par utakmica visokog ritma, presinga i borbe opet nestaje ona zar i borba.
075 ❤
075 ❤
"Imali smo u posljednjoj minuti stopostotnu šansu gdje nas je sreća napustila. Čestitam svojim igračima na današnjoj predstavi, ovo je već četvrta utakmica u deset dana. U dvadeset dana odigrat ćemo sedam utakmica, pitanje je koliko energetski možemo pratiti ovaj tempo. Kad pogledamo kod Zrinjskog roster kakav je... Mi se idemo što prije probati regenerisati da budemo spremni za Želju."Beduin je napisao/la: ↑07 sep 2022, 19:22Sudija je kriv sto Devedzic promasi nemoguce. Ta prokleta sreca neka ide kvragu vise.
Jaha.
4 tekme u 10 dana, nema to veze sa nekom "navikom"
- Beduin
- Kontakt:
Nema to ni veze samo sa ovom utakmicom tako da pusti pricu o 10 dana.dervis je napisao/la: ↑07 sep 2022, 20:12"Imali smo u posljednjoj minuti stopostotnu šansu gdje nas je sreća napustila. Čestitam svojim igračima na današnjoj predstavi, ovo je već četvrta utakmica u deset dana. U dvadeset dana odigrat ćemo sedam utakmica, pitanje je koliko energetski možemo pratiti ovaj tempo. Kad pogledamo kod Zrinjskog roster kakav je... Mi se idemo što prije probati regenerisati da budemo spremni za Želju."Beduin je napisao/la: ↑07 sep 2022, 19:22Sudija je kriv sto Devedzic promasi nemoguce. Ta prokleta sreca neka ide kvragu vise.
Jaha.
4 tekme u 10 dana, nema to veze sa nekom "navikom"
Ja se samo nadam povratkom na Tusanj da cemo pokazati sta zaista mozemo.
075 ❤
075 ❤
Zrinjski je jaci i nema dileme, ali ne mogu se oteti utisku da je nedostajalo vise hrabrosti.
tuzlanska Sloboda
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jel s Osmankovicem sve OK? Ima li kakvih informacija?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.