Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Principatus
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Principatus » 14 feb 2011, 11:50

adi@ je napisao/la: Ma pusti to da fizicki nije spreman.Pa neigraju u Bundesligi balerine.
A uostalom stalno svabska reprezentacija naklepa Engleze koji su eto tako fizicki spremni.
Pa da kad se nekad citaju pojedini postovi, bas bi se moglo pomisliti da ovdje igraju samo balerine i budale i da je Bundesliga neka vrsta cirkus lige, a vecina ljudi nezna ni pogledati kako kotira ove i zadnje godine sa poenima.

U sljedecoj utakmici ce Tommies da dobiju jos jedanput po nosu, pa nek ponovo pricaju kako ce 5:0 protiv Njemacke. Daleko ih je dovela ta "fizicka superiornost". :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 14 feb 2011, 11:58

jasko_juve je napisao/la:
Evil Genius je napisao/la:It's not Dzeko/Tevez partnership that doesn't work. It's AnyStrikerInTheWorld/Tevez partnership that doesn't work! Look how many VERY GOOD players City wasted because of Tevez, because Carlos makes ZERO effort to make it work with these guys. Honestly, I even think that he's doing it on purpose and making it harder for these guys to fit in. One good example is 71st minute of today's game (watch the game again if you can), and this is something that happens all the time. - u ovoj zadnjoj recenicu se ocigledno radi o onom napadu gdje je tevez pasom mogao izbacit dzeku samog pred golmana, medjutim, znamo svi kako je to zavrsilo.

nije mi fakat jasno kako neki mogu dzekinu (dosadasnju) igru okarakterisat kao neuspjeh i jos pritom uzivat u tome :roll:
ne radi se o tome da neko govori da Dzeko nece uspjeti vec se radi o tome da je dosao u ekipu koja se fakticki zove "Tevez" il "daj Tevezu".. i u takvoj ekipi i takvom igrom koju igra City Dzeke nema nigdje..on je napadac,spic a ne lijevo krilo..mnogi su ispastali zbog Teveza..a i Dzeko ce..nazalost..
izgleda da se nismo razumjeli :D ovo gore boldirano sa citijevog foruma i dole sto sam ja napisao nije povezano . . vise sam mislio na to da su neki jedva docekali da dzeko ne zabija kao sto je radio u wolfsburgu i onda ga popljuvali, a ovo boldirano je tu jednostavno jer englezi imaju razumjevanja i svjesni su sta je problem njihove ekipe dok nas narod (pojedinci) izgleda ne zele to da vide i troluju ovu temu kao da im je dzeko uzrok svih zivotnih problema.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

adi@
Kontakt:

Post Postao/la adi@ » 14 feb 2011, 11:59

Principatus je napisao/la:
adi@ je napisao/la: Ma pusti to da fizicki nije spreman.Pa neigraju u Bundesligi balerine.
A uostalom stalno svabska reprezentacija naklepa Engleze koji su eto tako fizicki spremni.
Pa da kad se nekad citaju pojedini postovi, bas bi se moglo pomisliti da ovdje igraju samo balerine i budale i da je Bundesliga neka vrsta cirkus lige, a vecina ljudi nezna ni pogledati kako kotira ove i zadnje godine sa poenima.

U sljedecoj utakmici ce Tommies da dobiju jos jedanput po nosu, pa nek ponovo pricaju kako ce 5:0 protiv Njemacke. Daleko ih je dovela ta "fizicka superiornost". :lol:
Kome je bio Feliks Magat trener mozda sto sta nije ali jedno jest sigurno.Da je fizicki spreman.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 14 feb 2011, 12:38

Željovac je napisao/la: Ovo se na Džeku odnosi? :? Baš svašta trpi ovaj forum.
Trpimo mi Bosanci . Jedna takva ljiga od čovjeka i kripl od igrača kakav je Balotelli da izbaci Džeku je više nego odlika Džekinih semisposobnosti . Trpali su mnogi po Venecueli , Portugalu , ali drugar kad dođeš u takvu ligu , ili znaš ili ne , trećeg nema .
Dzeko is a quality player, but he needs crosses to score goals.
He scored againwt County with a cross, and we scored against utd ater Dzeko got on the end of a cross.
It's not his game playing him in front of Silva and expecting him to run on to litlle through balls.

With Tevez and Silva we go through the middle, but Dzeko needs City to play with width. City have the lowest cross completion rate in the Premiership so we're not going to get the best out of Dzeko until we change the way we play. Imagine Dzeko playin with nani or Bentley.
City fans will for once have to be patient
A šta , ako piše na engleskom po defaultu je Englez ? Brijem da je neko naš ili neko sa ovog foruma otišao ispričati anegdotu o Džeki . Ajde , ajde , jedino mi Bosanci mislimo drugačije od ostatka planete , zato smo u banani godinama . Sve nam je neko drugi kriv .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 14 feb 2011, 12:47

igral dzeko protiv arisa

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 feb 2011, 13:19

robijasi zenica je napisao/la:igral dzeko protiv arisa
Ja ne vidim zasto ne bi igrao, ove sezone nije nastupao u Evropi sa Wolfsburgom. Al' evo novinar Guardiana na twitteru prvo pise da Dzeko ne putuje, pa se ispravlja. Izgleda da necemo znati dok se ne objavi na zvanicnoj stranici Citya ili dok ne pocne utakmica.

Opet ponavljam, ne znam zasto ne bi igrao.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 feb 2011, 13:21

tanzla je napisao/la:
Ja ne vidim zasto ne bi igrao, ove sezone nije nastupao u Evropi sa Wolfsburgom. Al' evo novinar Guardiana na twitteru prvo pise da Dzeko ne putuje, pa se ispravlja. Izgleda da necemo znati dok se ne objavi na zvanicnoj stranici Citya ili dok ne pocne utakmica.

Kako se zove taj novinar, da ga dodam na twitteru

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 feb 2011, 13:23

Goalgetter je napisao/la:
tanzla je napisao/la:

Kako se zove taj novinar, da ga dodam na twitteru
http://twitter.com/#!/DTguardian

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 feb 2011, 13:24

Hvala ;)

patriota44
Kontakt:

Post Postao/la patriota44 » 14 feb 2011, 13:58

Gluposti reprezentacija i lige nisu isto, Premership je NBA liga u odnosu na sve ostale svaki gol moras da izboris borbom i zalaganjem svi biju i igraku ozbiljne odbrane, tamo nema sabanskih odbrana kao u Bundesligi ili Spaniji, ukoliko Dzeko uskoro ne pocne da daje golove vrlo lako moze da zasedne na klupu jer Citi ne trpi neuspeh sa novcem koji ulaze

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 feb 2011, 14:18

Gluposti reprezentacija i lige nisu isto, Premership je NBA liga u odnosu na sve ostale svaki gol moras da izboris borbom i zalaganjem svi biju i igraku ozbiljne odbrane, tamo nema sabanskih odbrana kao u Bundesligi ili Spaniji, ukoliko Dzeko uskoro ne pocne da daje golove vrlo lako moze da zasedne na klupu jer Citi ne trpi neuspeh sa novcem koji ulaze
Svaka se izgubljena lopta broji i biljezi ... posebno se to odnosi na igrace koji ulaze s klupe .
Egoizam i nedisciplina u ekipi do te mjere da i kada ekipa zabije gol jedva ih se okupe i zagrle 2-3 igraca i proslavljaju pogotak :lol:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 feb 2011, 14:23

patriota44 je napisao/la:
Gluposti reprezentacija i lige nisu isto, Premership je NBA liga u odnosu na sve ostale
Ma dobro, sad sto je prosle godine Njemacka razbila Englesku, ili Bayern izabacio Manchester United.
Svejedno. :)

Nego neki postavljaju Dzekin uspjeh u Bundesligi kao nesto normalno, kao da je to zezancija ovdje zabijati golove.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 feb 2011, 15:01

Edin Dzeko igra !!

Evo sa Twittera, novinar Guardiana:
Edin Dzeko six rows in front of me on the plane, I think @iancheeseman has been playing mind games
Edin Dzeko sjedi 6 redova ispred mene, ianchesmen (koji je rekao da je Dzeko odputovao u Sarajevo), je malo mind games igrao :lol:

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 feb 2011, 15:12

Gluposti reprezentacija i lige nisu isto, Premership je NBA liga u odnosu na sve ostale
Ma dobro, sad sto je prosle godine Njemacka razbila Englesku, ili Bayern izabacio Manchester United.

Nego neki postavljaju Dzekin uspjeh u Bundesligi kao nesto normalno, kao da je to zezancija ovdje zabijati golove.

jeste EPL je NBA

svaka ekipa ima svog Kobea , Lebrona , Duranata koji nedaju bogu bogovom lopte
Thomas Müller - Fußballgott

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 feb 2011, 15:17

Goalgetter je napisao/la:Edin Dzeko igra !!

Evo sa Twittera, novinar Guardiana:
Edin Dzeko six rows in front of me on the plane, I think @iancheeseman has been playing mind games
Edin Dzeko sjedi 6 redova ispred mene, ianchesmen (koji je rekao da je Dzeko odputovao u Sarajevo), je malo mind games igrao :lol:
Odlicno. Cheesemane idiote jedan. :mrgreen:

Evo izvjestaj sa jutrosnjeg treninga prije leta za Grcku.

"A fairly early gathering as they are flying out this afternoon. All present except for Nigel and Milner who went off on Saturday with hamstring problems which were a concern going into the derby.

Obviously a low key session although Carminati tried to inject some fun with his warm up routines MJ was involved today and there were 17 on show. Dzeko was there although I did read somewhere he wouldn't be.He is available for tomorrow isn't he? If so I would expect him to lead the line.Mario also took a full part. After the basic warm ups the players who played most of the game on Saturday went inside and 4 EDS players made up the numbers. Chantler,Kay,Assulin and Razak and I think I saw Guidetti come over but he only watched for a while.

As I said low key stuff but Dzeko was the top finisher on show and MJ was running the show setting chances up for him.SWP was Mr Energy. Mario scored a nice penalty watching the keeper go then placing it the other side but after less than an hour they went in
."

patriota44
Kontakt:

Post Postao/la patriota44 » 14 feb 2011, 15:22

To nema veze normaln je da Bajern moze da izbaci Junajted ima po meni bolje igrace, ali ovi ostali su krs za Evropu, malo se Salke koprca ove sezone zbog iskustva onog Raula, ali pomenjes Bajern to je veliki klub kao Milan nikada ga ne otpisuj u Ligi sampiona, videli smo Volsburg,Hamburger u Ligi sampiona mnogo su slabi u Engleskoj bi se borili za opstanak.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 feb 2011, 15:24

a zato na SP Badstuber jede te neke runije teveze berije milnere lamparde zvijezde iz NBA

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 feb 2011, 15:25

Molim vas bez rasprave koja je liga bolja - Njemacka ili Engleska. :shock:

Dakle mozemo ocekivati da Dzeko pocne utakmicu.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 feb 2011, 15:26

ja mislim da bi mogo ovaj put 90 minuta

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 feb 2011, 15:32

don_burza je napisao/la:ja mislim da bi mogo ovaj put 90 minuta
Mogao bi i do pogodtka 8-)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.