English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Nail for Real
- Kontakt:
Umislio momcina da je Beckham
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zamalo, taman mu je frizura dozivila ekspanziju
Majke mi sam vidio bolje reakcije i više nerviranja na humanitarnim mečevima.
Ovakva kurcobolja zaslužuje slanje na tribine.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nakon one povrede od preko 8 mjeseci, Virgil nije isti igrac. Kada se zaokruze svi segmenti defanzive sem zracnih duela, msm cak da je prosle i Matip imao bolji ucinak.
Trent je u svoje 23 ostvario dosta toga. Glede ofanzivnog ucnika sigurno tri sezone na top nivou. Ipak, defanzivno je stagnirao a kada se na sve doda i manjak zalaganja bez neke energije, onda dobijemo ovakva horor izdanja.
To su dva kljucna igraca za koja Jirgen nema alternativu. Ajde za Virgila je i tesko naci, u formi sigurno najjaci stoper danasnjice, plus uopste kljucni kormilar zadnje linije, ali moze nekog da barem zatvori tu desnu stranu dok Trent ne zivne.
Trent je u svoje 23 ostvario dosta toga. Glede ofanzivnog ucnika sigurno tri sezone na top nivou. Ipak, defanzivno je stagnirao a kada se na sve doda i manjak zalaganja bez neke energije, onda dobijemo ovakva horor izdanja.
To su dva kljucna igraca za koja Jirgen nema alternativu. Ajde za Virgila je i tesko naci, u formi sigurno najjaci stoper danasnjice, plus uopste kljucni kormilar zadnje linije, ali moze nekog da barem zatvori tu desnu stranu dok Trent ne zivne.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Najveće pitanje je ima li Čelzi strpljenja za Pottera? Nije on neki mađioničar kakvim ga ljudi zamišljaju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Od yebeno hladnog, izoliranog i depresivnog Ostersunda na sjeveru Svedske do Londona i Stanford Bridga...
Aferim, majstore!
@igrajlopte 🐦
Od hladnog, izoliranog i depresivnog Ostersunda do kišnog, maglovitog i depresivnog Londona 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Date su mu neke garancije Navodno da ce imati vremena vidjet cemo. Takticki najlaksi transition od svih opcija cini mi se.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Receno je na SKYu da ga vide kao dugorocno rjesenje. Samo sto se ja barem uvijek ospem kad cujem price o "long term projectima" u danasnjem fudbalu.
@igrajlopte 🐦
CFC je poznat kao ekipa koja ima sabura i dugorocno planira sa trenerima, moj ti Pottere...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- wadethegreat
- Kontakt:
Novi je vlasnik tako da vjerujem da ce se to promijeniti a i trener u Dodgersima mu je tu 7 godina. Odradio je isto sve kada je tu ekipu preuzimao okrenuo sve naglavacke postavio svoje ljude rijesio se svega iz prethodnog rezima rebuildo ekipu. Ide nam i novi SD uskoro.
Ocito je da izmedju Boehlya i Tuchela nije funkcionisalo na licnom nivou izaslo je milion stvari u javnost nakon otkaza.
Nisu mu samo rezultati kumovali..
Meni je samo drago da nismo Pochettina uzeli
Sto se Liverpoola tice osjecaju posljedice ne ulaganja i zasicenja.
Ulozili su u napad jer su morali ali ostatak ekipe ostao nepromijenjen.
Godinama je Klopp sa nekim niskim net spendom drzao korak za Pepom i Cityjem to je moralo nekada stati.
Totalno su van forme vecina igraca to je tako kada ne ide..
Okrenut ce to Klopp ali trenutno ne izgleda dobro.
Inace interesantno da Njukas ima najveci net spend u ovoj godini a City 52 milke u plusu.
Dao mu garancije hahahah
Potter mora znati da će serije tipa prošlosezonske u Brajtonu kada je zaredao 6 poraza i bio 10 utakmica bez pobjede, u Čelziju značiti zahvalnicu.
Ja vjerujem da on nešto zna, tim prije što polupanjeve prodaje za 50+miliona, ali u Čelziu je možda i najteže raditi u Engleskoj.
Potter mora znati da će serije tipa prošlosezonske u Brajtonu kada je zaredao 6 poraza i bio 10 utakmica bez pobjede, u Čelziju značiti zahvalnicu.
Ja vjerujem da on nešto zna, tim prije što polupanjeve prodaje za 50+miliona, ali u Čelziu je možda i najteže raditi u Engleskoj.
41:34
Valja nam sad protiv BBM-a navijat.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- wadethegreat
- Kontakt:
BenWhite je napisao/la: ↑08 sep 2022, 12:33Dao mu garancije hahahah
Izgleda da je ugovor na 5 godina
Trent je ovakav i prije bio, samo je ofanzivno bio perverzija pa mu prastas ovu defanzivu... sad kad ofanzivno isporucuje ko Vrsajevic, ovo se naglasava.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Robertson je sveukupno bolji bek od njega.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.